Vil du miste håret ditt? Se etter disse 8 tegnene

10 november 2018

Ingen fyr ønsker å bli fortalt at de mister håret, men måtte forholde seg til mannlig mønster skallethet i tidlig voksen alder er en spesielt vanskelig pille å svelge. For hva det er verdt, nesten tre fjerdedeler av menn opplever en viss grad av hårtap i sin levetid. Enten det er en tynning krone, den fryktede vikene, eller fullstendig skallet, noen gutter gjør det hele livet uten å bruke litt volum.

Likevel, vel vitende om at hårtap er vanlig ikke akkurat negere følelsene vi får når vi oppdager tegn til skallet. Den gode nyheten er at du ikke nødvendigvis trenger å bekymre deg skallet bare fordi du merker håret ditt tynning. Behandlingsprogrammer har kommet langt i det siste tiåret, noe som betyr at du har en langt større sjanse for å gjøre det til midten voksenlivet med samme tykt hår som du rystet i tjueårene. Men før du kan forhindre mannlig mønster skallethet, må du først trenger å vite hva du skal se etter, slik at du kan ta det i tide.

load...

Ikke sikker på om du er berørt av hårtap? se etter tegn på skallet

Husk at du ikke kommer til å være svært vellykket kjemper Hårtap hvis du ikke engang vet at håret ditt faller ut. Ditt første skritt bør være å ta en proaktiv tilnærming, slik at du kan holde styr på håret ditt. For å gjøre det, må du være ærlig med deg selv og forstå at mannlig mønster skallethet er noe som kan stikke sitt stygge hode når som helst, uansett hvor ung og sunn du er.

Altfor mange mennesker har de samme kjennetegn på skallet, men velger å ikke gjøre noe på grunn av fornektelse. De ønsker ikke å akseptere at håret blir tynnere, slik at de gjør unnskyldninger eller holde hodet i sanden før det er for sent.

load...

Jo før du tar aksjon mot mannlig mønster skallethet, jo bedre blir resultatene. Hvis du sitter fast i en tilstand av fornektelse til du ser i speilet og legger merke til det meste av håret er borte, er du sannsynligvis ikke kommer til å ha mye suksess med håravfall behandling programmer. Men hvis du tar det tidlig, når håret er bare å begynne å tynne, kan du stoppe eller reversere effekten, slik at du kan beholde samme ungdommelig hår som du alltid har hatt.

Hvordan å få øye på tegn på skallet

Det første du ønsker å gjøre er å komme opp med en måte å holde oversikt over hårfestet. Selv om det høres enkelt ut, dette er faktisk lettere sagt enn gjort. Siden vi ser på oss selv i speilet hver dag, blir vi vant til måten våre håret ser ut. Og siden Hårtap er en gradvis endring, sjelden gjør vi merker det før det er for sent.

Så, hvordan kan vi bo på toppen av ting? Den beste løsningen er å holde en eldre bildet rundt for referanse. Det er lurt å bruke et bilde som gir deg en god ide om hva håret ditt brukes til å se ut før mannlig mønster skallethet begynte å påvirke deg. Kanskje hårfestet var noen centimeter lavere, eller kanskje de stedene rundt templene var tykkere. Uansett, bildene gjør gode referanser.

Les også:

Her er noen andre tegn å se etter som kan være knyttet til balding:

load...

Å nei! Jeg har noen av disse tegnene. Hva gjør jeg?

First off, ikke få panikk og få deg alle jobbet opp. Stress er det siste du trenger når du kjemper mannlig mønster skallethet, da det kan forverre problemet. Det er noen silver lining i alt dette - du kan behandle hårtap uten å gjøre drastiske endringer i livsstil. Imidlertid krever vellykket hårtap behandling du være tålmodig og villig til å holde seg til langsiktige regimer.

Hvis du leter etter en behandling som kommer til å løse håret tynning problem i to uker, kan du like godt prøve et homeopatisk middel som smøre eple cider eddik og gurkemeie på hodebunnen to ganger om dagen (pro tips: det vil ikke gjøre alt annet enn slå håret oransje og la deg lukter som gamle vin).

Men hvis du er villig til å sette i arbeid og du forstår at resultatene vil ta noen måneder eller lengre tid å vise, er behandlingstilbud tilgjengelig for deg. To av de mest populære metodene som ofte brukes sammen er minoxidil og finasterid. La oss lære litt om dem:

Minoxidil: Dette er en aktuell løsning som er brukt direkte til hodebunnen, vanligvis to ganger om dagen. Den kommer i to% og 5% versjoner og er vitenskapelig bevist og FDA godkjent for å stimulere hårvekst og hindre mannlig mønster skallethet hos 89% av menn bruker den, og selv fremmer ny hårvekst i 50% av mennene som gjelder den regelmessig. De vanligste bivirkningene er kløende hodebunn og hud irritasjon, men de har en tendens til å skje med en liten del av brukerne.

Finasteride: det er en pille som har tatt en gang om dagen på 1 mg og er utformet for å avbryte produksjonen av DHT hormon bundet til mannlig skallethet. Ikke bare kan det stoppe balding i sitt spor, det er FDA godkjent og en god del av mennene la merke moderat til betydelig Veksten i løpet av de tre første månedene av bruk. I kliniske studier, mindre enn 2% av personer som tar finasterid rapportert seksuelle bivirkninger som redusert libido og problemer med å opprettholde ereksjon.

Hvis du er en av de få menneskene som opplever bivirkninger ved bruk av disse stoffene, sørg for å stoppe og snakke med legen din før du fortsetter.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams