Trenger du et hårtap lege?

11 november 2018

Hvis du har lagt merke til hårfestet begynner å falle eller håret begynner å tynne, en av de viktigste trinnene du kan ta i å stoppe ytterligere hårtap er å komme i kontakt med en hårtap lege.

Hårtap kan starte når som helst. De fleste menn opplever tidlige tegn på mannlig mønster skallethet i 20- eller 30-årene. Med skallethet, jo tidligere du ta affære og søker behandling, jo mer av håret ditt vil du være i stand til å beholde.

Heldigvis er nesten alle mannlig hårtap behandles i dag. En hårtap lege kan hjelpe deg med å finne ut hva som forårsaker hårtap og sette sammen en hårtap forebygging protokoll som hjelper deg å minimere ytterligere tap og beholde så mye av håret som mulig.

load...

Ikke sikker på om du trenger en hårtap lege? Nedenfor har vi listet opp de viktigste fordelene med å snakke med en hårtap lege, samt noen tegn du kan se etter for å vite når det er på tide å ta affære og gjøre noe med hårtap.

Fordelene med å se en hårtap lege

Med håravfall stoffer som finasterid og minoxidil tilgjengelig over disk, er det fortsatt nok av grunner til å se en hårtap lege hvis du har lagt merke til de første tegn på mannlig mønster skallethet.

Hårtap kan oppstå for en rekke årsaker. Hvis du jobber lange timer i en stressende miljø, kan det være et resultat av livsstil stress. Hvis du bare har jobbet med en alvorlig skade eller stressende hendelse, er det en risiko for at hårtap kan være telogen effluvium forårsaket av støt eller frustrasjon.

load...

Det er også andre årsaker til hårtap. En diett som mangler på vitaminer og mineraler kan føre til svak, tynt hår. Noen menn også oppleve hårtap som følge av hudsykdommer, visse medisiner og mangel på søvn.

Hårtap legene er spesialister i å identifisere årsaken til hårtap og kan raskt og enkelt fortelle deg hvorfor håret ditt tap er oppstått, og hva du kan gjøre med det.

De kan også informere deg om de effektene du kan forvente fra hårtap medisiner og andre behandlinger, samt mulige bivirkninger.

Hvis håret ditt tap er ikke genetisk, kan en hårtap lege hjelpe deg å finne ut årsaken ved hjelp av en av flere forskjellige tester:

For genetisk hårtap, kan en hårtap lege kunne planlegge en serum DHT test, som vil oppdage den totale mengden av håravfall fremkall dihydrotestosteron i blodet.

Les også:

Å se en hårtap lege er ikke avgjørende. Men hvis du har lagt merke til noen eller alle av de vanligste tegnene på hårtap og ønsker en ekspertuttalelse støttet opp av reelle medisinske data, er det beste alternativet alltid å snakke med en ekspert.

load...

Skulle du se en hårtap lege?

Enkelt sagt, bør du se en hårtap lege hvis du har lagt merke til hårfestet viker eller tynning og ønsker å gjøre noe med det.

Den beste tiden å se en hårtap lege er når du merker noen av de tidlige tegn på skallet. Hvis hårfestet sakte viker eller du merker mye hår faller ut når du sjampo eller gre håret, er det sannsynligvis en god tid til å ta affære.

En enkel måte å vite at du mister håret er å sammenligne flere bilder av dere tatt to eller flere års mellomrom. Hvis du kan se en visuell endring i hårfestet eller hår tykkelse, er det verdt å gjøre en avtale med en hårtap lege.

Det kan også være verdt å se en hårtap lege hvis du ikke har lagt merke til noen av de vanlige tegn på skallet, men bare ønsker å være forberedt og ha en plan for å håndtere håravfall hvis og når du opplever det.

Hva behandling vil en hårtap lege foreskrive?

Hårtap lege vil foreskrive behandling basert på årsaken til hårtap. Hvis håravfall er genetisk (som er langt den vanligste årsaken til hårtap hos menn), er den vanligste behandlingsalternativ finasterid og / eller minoxidil.

Disse medikamentene virker ved å blokkere hormonelle hårtap og regrowing håret for en tykkere, sterkere og sunnere hårfestet. Hver fungerer litt annerledes - du kan lære mer om forskjellene i vår guide til Minoxidil vs Finasteride.

Noen ganger kan du også bli anbefalt en aktuell DHT blocker eller anti-håravfall shampoo for ekstra beskyttelse.

Hvis håret ditt tap er forårsaket av stress eller annet helseproblem, kan det hende at hårtap lege kunne foreskrive noe for å behandle den underliggende tilstanden. I noen tilfeller kan de henvise deg til en spesialist for en spesifikk behandling for å avslutte det underliggende problemet og håravfall.

Snakk med våre hårtap leger

Å snakke med en hårtap lege er en rask og enkel måte å finne ut hva som forårsaker hårtap og hva du kan gjøre for å stoppe det.

Er du bekymret for hårtap? Ta en online konsultasjon med en av våre leger for å lære hva som forårsaker hårtap, hva behandling alternativer er tilgjengelige, og hvordan du kan hindre ytterligere håravfall.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams