Trender i menns hår fra 2000 til 2019

10 november 2018

Hva var den største menns hår trend av 2000-tallet? Det er vanskelig å svare på. Kanskje en standout tema vil måtte være "lite vedlikehold" hår. Gutta var summende den av eller bruker det lange og raggete - kult utseende som var lett å vedlikeholde. Mens det var virkelig ingen definerende trender i menns frisyrer mellom 2000 og 2018, er det noen som skiller seg ut. Her er våre favoritter, i ingen spesiell rekkefølge.

Shag

Jeg er ikke sikker på om vi virkelig kan klandre Zac Efron for dette, men han er sikkert skyldig i noe som gjør det svært populære blant yngre gutter. Med shag, håret er kuttet i lange lag over hele hodet og razored rundt kantene for å gi den en dekonstruert (ikke sløv) ser. Bare en bit av styling produktet påføres for å legge separasjonen.

load...

Faux hauk

Inspirert av Mohawk, men med litt mindre engasjement, er faux hawk en allsidig stil slik at gutta til å jobbe en trendy utseende uten å være over toppen. Denne stilen kan være slitt veldig kort eller litt lenger. Kuttet seg selv er en ganske standard hårklipp med toppen blir stylet for å danne en bit av et punkt nær sentrum. Generelt er klippet håret til å danne en bit av et punkt på toppen, men er igjen lenge nok, slik at stilen kan brukes mer konservativt.

Emo kutt

Mens det er egentlig ikke en hårklipp som kan anses som en Emo kuttet, er trenden preget av lange razored smell, svart fargestoff, og grov tekstur. De fleste av de hårklipp av Pete Wentz fra Fall Out Boy ville bli betraktet som Emo, selv om Pete selv erklært død av Emo Swoosh når han summet seg i håret av.

load...

Skallet hodet

Michael Jordan virkelig sparket av trenden for afrikansk-amerikanske menn i åttiårene, mens Andre Agassi gikk skallet på midten av nittitallet, og la hvite menn vet at det er greit å ta det hele av. 2000-tallet så slike som Bruce Willis og Vin Diesel virkelig ta utseendet mainstream for hvite gutter. Skallet hodet er et perfekt alternativ for noen som er tynning og det er en dristig og aggressiv utseende.

Den Buzzcut

Les også:

Den buzzcut er en stil som kommer og går, men dette tiåret det stakk rundt. Den buzzcut syntes å være vanlig fyr svar på shag. Lite vedlikehold og kostnadseffektive, er buzzcut svært maskuline og ser bra ut på de fleste gutter. Justin Timberlake, Wentworth Miller, Matthew Fox, Adam Rodriguez, og Jesse Metcalfe var alle gode eksempler på stjerner som viste at du kan fortsatt bli vurdert varm selv om du summet det av.

Strukturert kutt

load...

En av de varmere trender av 2000-tallet var den korte teksturert kuttet. Håret er normalt kutte aggressivt kort på sidene og tilbake mens toppen er poenget kuttet med saks eller kuttet med en barberhøvel å legge aggressive tekstur. Taylor Lautner'sshort kutt er et godt eksempel på denne stilen - et blikk som ser casual, men krever litt innsats.

Utformingen kutt

Mens absolutt ikke en mainstream utseende, har motiv kutt gjort en ganske sterk viser i de etniske miljøene. Trenden startet en bit av kanalisering med - en barbert del her og der, og har utviklet seg til en teknikk der intrikate design er barbert inn i håret. Jeg blir ofte overrasket over den utrolige ferdigheter som trengs for å utføre disse stilene, som bare vare i noen dager (de er en varm rot når de har vokst ut et par dager).

Den moderne mullet

2000-tallet ble det også fremveksten av en subtil mullet stil. Dette er ikke din Billy Ray Cyrus achy Breaky Heart Mullets fra tidlig på nittitallet, men mer subtile og bedre blandede variasjoner.

Mohawk

Mohawk er slett ikke ny, kan bli oppdaget mye oftere av 2018. Dette er ikke en Faux Hawk, er Mohawk barbert hud stramt på sidene, slik at en stripe av hår fra pannen til bunnen av nakken. Dette er den type frisyre slitt av gutter som sparker sand i ansiktet av Faux Hawk iført wannabes.

Den klassiske taper

Den klassiske Taper, slitt med en liberal dose av styling produkt og en ryddig side del begynte å lage et comeback på slutten av tiåret. Kanskje drevet av populariteten til AMC Network Mad Men TV-show, er denne stilen som sier: "Jeg har fått det sammen og jeg mener alvor."

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams