Toppknot og updo hårbilder 2018

13 november 2018

Dagens updo frisyrer er mye mindre masete enn før. Du er fri til å utforske din kreativitet mer uten å bekymre deg for at hvert enkelt hår må være på sin plass.

Mens Rihanna updo har sine røtter i den klassiske frisyre, setter hun sin egen vri på det med lange, rotete smell og en strålende farge. Denne utsikten fra baksiden viser hvordan det er stylet tilbake dit.

Er backcombing nødvendig? På naturlig og / eller tykt hår, er det egentlig ikke. Plus, backcombing fører ofte til floker, og som føles som detangling når kvelden er over? Hvis du vil ha mer volum i kronen området, legge til litt forlengelse hår om du vil. Bare børste resten av din lokker mer enn det, og sørg for at den er godt gjemt før du hodet ut døren.

load...

Ciara - stram hårtopp

Gel og en myk børste hjelpe deg å oppnå dette Ciara utseende. Topknots er laget for å brukes på toppen av kronen, i stedet for den vanlige bun eller chignon, som sitter lavere. Selv topknots trenger litt hår å se full, trenger du ikke nødvendigvis trenger å ha håret etterfølgende nedover ryggen: bun tilleggene er rimelig og lett å finne. Når du trekker håret opp og fest den med en strikk, feste et stykke for ekstra fylde hvis ønskelig. Hvis du har lengden, men bare vri håret rundt og rundt og fest det.

LeToya Luckett - updo med smell

For å få LeToya Luckett utseende, start med mykt krøllet hår. Stil smeller til den ene side og trekke det gjenværende av håret til baksiden, vri forsiktig inn i en updo. Fest alt med pinner og det er så enkelt som det.

load...

Melanie Fionas hårtopp bun

Fargen gjør alt mer interessant, spesielt når det er så mye kontrast skjer, sett med Melanie Fiona ta på topknot bun. Lyse blonde striper skiller seg ut dramatisk mot mørkere nyanser. Begge farger blande den opp i denne tykke bun. Når du velger gels å jevne tilbake hårfestet, stokk med høyere kvalitet de som ikke vil tørke ut og definitivt ikke vil flasse; det siste du ønsker å rote opp hot 'gjøre er uttørkede gel flak over alt.

Les også:

Thandie Newton oppfinnsom vri på updos

Dirigere håret mot fronten er en måte å ta updo og snu det helt rundt. Thandie Newton viser at vakkert med krøllete to-the-front stil. Håret er samlet på toppen og litt til den ene siden, og deretter sikret. Lengder blir deretter trukket ut viftelignende og løst festet på undersiden, noe som skaper et bredt bun.

Gabrielle Union - delvis updo

load...

Den delvise updo gir deg det beste fra begge verdener: elegansen til en updo i front og rikelig med lengde i ryggen. Gabrielle Union myker det opp med store bølger og mye bevegelse. Mest lengder er løst samlet i ryggen og sikret tilfeldig, noe som gir dem en sorgløs utseende som ikke er stramt. Bunn krøller får lov til å falle i ønsket retning.

Ashanti Twisty topknot

Det er lett å vikle håret rundt seg selv og deretter stil i en bolle. En annen måte å sikre disse lengdene er ved å vri håret som du pakke den, som vist på Ashanti. Vridning er en flott måte å legge til sikkerhet i svært lange eller tykke låser.

Alicia Keys' krøllete updo

Dette Alicia Keys frisyre tilbyr masse volum og dimensjon. Mens baksiden av håret er opp og ut av veien, er foran mykt krøllet og lov til å falle fremover. Den ekstremt høye kronen gjør denne stilen et godt valg for runde-faced kvinner som trenger høyde i dette området for å minimere fylde.

Jill Scott combo updo

Start med en base av flettene, som Jill Scott gjør, og la de nederste lengder løst krøllet. Direkte alt til side og du har dette unike stil. Lange flettene er forsiktig festet i sirkulære mønstre, nedtoningen opp utseendet.

Mary J. Blige - klassisk updo

Mary J. Blige har slitt mange forskjellige frisyrer gjennom årene, men dette kombinerer en favoritt farge med en klassisk 'gjør. Hennes updo hår har en retro vibe til det, med sine side-feide smell og utrolig høy krone. Et lys misting med hårspray og denne stilen vil vare gjennom hvert øyeblikk av dagen eller natten.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams