Syv grunner at håret ditt tynner

11 november 2018

Tynt hår og hårtap er en svært reell og alvorlig problem for kvinner overalt. Hvis du gjemmer eller ignorerer tynt hår, mens jeg er sikker på at du føler deg som den eneste er et hav av lange, tykke hoder av håret, er du ikke alene. Hårtap hos kvinner er mye mer utbredt enn du kanskje tror; kvinner overalt har blitt eksperter på å maskere problemet med frisyrer og hår stykker, luer og skjerf. Mens hårtap hos menn ismore vanlig og sikkert mer sosialt akseptabelt, er kvinners hår tap ofte feid under teppet. Det er noe vi ikke snakke om med andre, kan det være utrolig pinlig, og noe vi foretrekker å ignorere. Hvis du opplever håravfall eller alvorlig tynt hår, oppfordrer jeg deg til å gjøre noe med det før det er for sent. For å starte, må du finne ut hvorfor du mister håret. Her er syv grunner til håret ditt kan være tynning, og noen tips for å få ditt hår tap under kontroll.

Følelsesmessig stress

Kroppen vår kan reagere på stress på mange måter. Håravfall er en av dem. Følelsesmessig stress kan utløse håret å betydelig redusere eller bedøve det er normal vekst syklus. Mange ganger følelsesmessig stress kan føre til kost stresset (usunne eller vesentlige ernæringsmangler) og virkelig snøball håravfall problemet. Ubehandlet emosjonelt stress, depresjon, angst eller psykiske lidelser er ofte i roten av hårtap hos kvinner.

load...

Behandle og redusere følelsesmessig stress, ofte ved hjelp av en lege eller mental helse profesjonell, vil til slutt føre til gjenvekst av håret, over tid.

Fysisk stress

Som følelsesmessig stress, kan våre organer svare på fysisk stress som en sykdom, skade eller operasjon med håravfall, og er faktisk ganske vanlig. Fysisk stress er ofte ledsaget av bruk av reseptbelagte legemidler, anestesi, og sannsynligvis fører til høye nivåer av følelsesmessig stress. Bivirkninger av medisiner som du kan være foreskrevet for fysisk stress kan ha bivirkninger som inkluderer håravfall. Ser du hvordan alle disse håravfall faktorene kan begynne å veve sammen?

load...

Selvfølgelig hvis du har vært syk, er på høye nivåer av medisiner, har hatt en nylig operasjon eller skade du trenger tid til å gro og tid for hårtap å snu seg. Restaurering av håret etter fysisk stress egentlig avhengig av hvordan kroppen din helbreder og går tilbake til det normale.

Medisinsk tilstand

Hårtap kan ofte være et direkte resultat av en underliggende medisinsk tilstand eller tynt hår kan være en bivirkning av medisiner som du tar på grunn av en medisinsk tilstand. Skjoldbrusk lidelser og hjerteproblemer, selv når det behandles, er ofte ledsaget av tynt, sprøtt hår og kan føre til hårtap. Kreftpasienter, særlig erfaring håravfall når du er på kjemoterapi medisiner for å behandle sin sykdom, og det resulterer ofte i totalt hårtap.

Snakk med legen din om dine håravfall problemer hvis du er på medisiner for å se om Hårtap er en vanlig bivirkning, og planlegge en fysisk med din lege hvis du har mistanke om en underliggende udiagnostisert medisinsk tilstand som forårsaker hårtap. En fysisk og noen enkle blodprøver kan avsløre svarene eller utelukke årsaker til hårtap, og gir deg mer levedyktige veier å utforske.

Les også:

Genetikk

load...

Dessverre, kan DNA være å klandre for hårtap, og det er ikke mye som kan gjøres når det er bare en del av din genetiske kode. Mens genetisk hårtap er mer vanlig hos menn, kan det sikkert skje med kvinner også. Hvis din mor, bestemor, eller tanter led av tynt hår og hårtap, kan svaret ligge i DNA.

Hva gjør du når din genetikk spiller mot deg? Først, snakk med legen din og pass på at du ikke har en udiagnostisert familie medisinsk bekymring, og andre tar det aller best vare på håret og hodebunnen som du kan for å sikre at håret vokser på sitt beste.

Dårlig diett

Ernæringsmessige mangler kan føre til alle slags helseproblemer, og håravfall er vanlig hos personer med dårlig kosthold eller underernæring. Når de sier, "du er hva du spiser", de kunne ikke være mer riktig når det kommer til håret ditt. Hvis du også lider av tørr hud, fedme, høyt blodtrykk, eller er vitamin mangelfull, kan årsaken til hårtap ligge i kostholdet ditt.

Når du begynner å innlemme flere hår sunne matvarer i kostholdet ditt, vil håret begynne å vise effekten av din innsats. I tilfeller av alvorlige vitaminmangel, må du kanskje oppsøke lege for å få hjelp retur nivåene til det normale.

Hormonell ubalanse

Vi kan ikke fortelle deg hvor stor av en rolle som hormoner spiller i tilstanden til håret ditt. Thyroid hormonubalanser (som diskutert ovenfor), og graviditet eller postpartum hormoner (eller mangel på sådan) er sannsynligvis den mest vanlige årsaker til hårtap. Postpartum Håravfall er svært vanlig, og i mange kvinner, som de nærmer seg og gå gjennom overgangsalder. Endringer i prevensjonsmetoder kan også påvirke hårets tykkelse.

Snakk med din gynekolog om hårtap bekymringer som du opplever noen av disse store forandringer i livet, spesielt hvis eldre kvinnelige familiemedlemmer opplevde Håravfall etter svangerskap og under og etter overgangsalderen.

Postpartum hårtap er, heldigvis, vanligvis bare et midlertidig problem. Mange kvinner mister en betydelig mengde hår 6-12 uker etter fødselen eller etter amming, men håret ofte vokser ut igjen og går tilbake til det normale i løpet av 6-12 måneder. Noen kvinners hår egentlig aldri går tilbake til det normale, pre-graviditet tilstand, og kan også endre tekstur eller tykkelse etter svangerskapet. For å bedre sjansene dine for tykt hår post-baby, ta godt vare på hodebunnen din og spise en diett høy i håret sunn mat.

Dårlig hodebunnen tilstand / feil hårprodukter

Altfor ofte, kan håravfall forebygges eller vesentlig redusert ved å ta vare på hodebunnen. Mange kvinner med tynt hår bruker en Volumizing shampoo og balsam for å behandle håret problem. Problemet med det er at Volumizing produkter for tørking for kvinner med tynt hår, og bruker dem faktisk kan gjøre håret ditt tap verre. Hvis du føler at håret er tynt, og ikke bare tynn i konsistensen, bør sjampo og balsam være hodebunnen pleie. Vi anbefaler Nioxin produkter for kvinner med tynt hår for optimal hodebunnen helse og hårvekst.

Snakk med din frisør om produkter som tar bedre vare på hodebunnen eller se etter ord som "nærende", "skalp terapi" eller "hodebunnen helse" på etiketten.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams