Symptomer og årsaker til tørr og flakete hodebunn

13 november 2018

I denne artikkelen:

Symptomer på flassende hodebunn

Det er mange årsaker til flassing hodebunnen og lignende problemer i hodebunnen. En flasshodebunnen er vanligvis et resultat av stress, hormonelle forandringer, forurensning, usunn diett og en mangel på nødvendige vitaminer, overdreven bading i varmt vann, en mangel på fuktighet i hodebunnen eller til og med overdreven olje sekresjon eller ekstern bruk (applikasjon) som tilfellet kan være og andre slike problemer. Som det fremgår, er årsakene til et eksentrisk hodebunn vidt og følgelig symptomene på flassende hodebunnen er like mange.

load...

Død hud

Den mest åpenbare og de vanligste symptomet er at av død hud, eller hva er ofte referert til som flak. Disse kan være hvit, gulaktig eller flassende skalaer som er funnet stakk til hårsekken eller rot i hodebunnen, vanligvis i klynger. Dette er noen ganger forveksles med flass, men det er ikke tilfelle siden disse flak er større i størrelse. Det kan peke mot enten seboreisk eksem i hodebunnen eller psoriasis. Sammen med denne flassende hodebunn, er det flere andre symptomer som vanligvis vises.

Kløende hodebunn

En rød eller rosa skjær på de rammede områder av hodebunnen er vanlig, og peker mot utstrakt irritasjon og i visse tilfeller til og med svelle kan bemerkes. En kløende følelse er ikke uvanlig, og er faktisk en annen karakteristisk symptom. Men det må være oppmerksom på at skrape hodebunnen og forsøker å tilfredsstille kløe er ikke tilrådelig som det forverrer tilstanden og forårsaker midlertidig lindring, men i det lange løp kan føre til smerter og betennelser.

load...

Tight hodebunn

Sammen med dette er det også et anspent eller stram tilstand av hodebunnen som kan merkes.

Kjedelig hår

Kjedelig hår er også et symptom på en slik flassende og kløende hodebunn. Dette er fordi på grunn av tilstanden til hodebunnen, er det ikke nok sirkulasjon av vann eller tilstrekkelig tilførsel av talg (det vil si, den olje som forholdene hårsekkceller) i hele hodebunnen, noe som fører til en tørr og livløs tekstur for å være til stede på tvers hodebunnen. Håret er dermed også påvirket negativt og er vanligvis tørt og kjedelig i slike tilfeller.

Disse forholdene kan behandles effektivt hvis diagnostisert riktig av en lege. Det er viktig å bruke sjampoer som inneholder ketokonazol, salisylsyre eller tjære. Videre vil forbedre nærings og vitamin inntak hjelpe prosessen for utvinning. Stress kan også bidra til situasjonen, så det er viktig å motvirke effekten av eventuelle stressende aktiviteter gjennom avslappende øvelser, yoga eller meditasjon. Noen ganger denne tilstanden er arvelig ettersom det kan være en familiehistorie med en slik lidelse. Men det er mest viktig å legge til at en slik tilstand er vanligvis vanskelig å kurere, selv om det er mulig å inneholde eller forhindre at den sprer seg eller som oppstår recurrently gjennom vedvarende behandling.

load...

Hjem rettsmidler for å bli kvitt tørr hodebunn

De oljeproduserende kjertler på huden i hodebunnen kalles talgkjertler. Problemet med tørr hodebunn oppstår når de slutter å produsere normale mengde olje. Du har kanskje kan være en årsak, slik som overdreven bruk av harde sjampo, styling kjemikalier eller noen medisinsk tilstand. Du kan prøve ut noen naturlig hjemme rettsmidler som, gitt den tvilsomme rykte for effekten av de annonserte produktene som hevder å behandle problemet, kan disse godt vise seg hva din tørr hodebunn trenger.

Det er en av de mest populære og også effektiv hjem rette for tørt hår og tørr hodebunn. Det fungerer i en to-gangers måte, stimulere talgkjertlene til å produsere mer av den naturlige olje, og fremme blodsirkulasjonen i hodebunnen. Man kan bruke den beste kombinasjonen av oljer for hodebunnen som inneholder 4 dråper hver av vitamin A, vitamin B, lavendel oljer i 30 ml mandelolje.

Honning og melk

Du må bruke vitamin D melk for best resultat. Ta en halv kopp av vitamin D melk og blande det med en fjerdedel en kopp honning. Massasje denne blandingen på hodebunnen din og la det bli i minst 2 timer. Du vil ha tydelig beroligende følelse på hodebunnen etter bruk av det, og vil også løse problemet med tørr hodebunn.

Yoghurt

Dette innebærer en etter-shampoo behandling. Du må begynne å bruke en mild shampoo som dette sikrer at de naturlige oljer av hodebunnen ikke redusere. Etter sjamponering, gni litt frisk yoghurt inn i hodebunnen og la det avgjøre i 10 minutter før skylling.

Olivenolje med tea tree olje

Den beste måten å bruke denne oljen er natten behandling. Bland 15 dråper tetreolje med en fjerdedel en kopp olivenolje. Påfør kombinasjonsoljer på hodebunnen og masserer litt. Du kan bli lurt å plassere en klut på puta for å hindre at putetrekk fra å bli farget eller pakk hodebunnen i det. Etter å våkne opp om morgenen, shampoo håret på vanlig måte og skyll av oljer. En gang i uken er god nok til å få resultater.

Finne en passende hjem rettsmiddel som fungerer best for hodebunnen kan ta litt tid, men du ville gjøre det bra å eksperimentere med noen gitt her. Disse kan fungere for en tørr hodebunn med mindre du lider av en alvorlig medisinsk tilstand.

Årsaker til tørr, flassende hodebunn

Siden en tørr flassende hodebunn er ofte forveksles med flass, er det viktig å forstå forskjellen før du går inn i årsakene.

Hvis flakiness du føler er begrenset til toppen av hodet, og det flak ut som støv, men hvit i fargen, er det bare tørr flassende hodebunn og ikke flass. Disse flekker av flassende hodebunn er verre på visse tider av året, spesielt under endring av årstider. Du har kanskje opplevd at stedet av hodebunnen som føles flaky er der du bruke sjampo eller stedet der varmt vann fra dusjen faller.

Les også:

Ovennevnte er en god måte å fastslå at din tilstand er en av tørr flassende hodebunn snarere enn flass, som er forbundet mer med en fet hud.

Faktorer som fører til at hodebunnen blir tørr og flass

Hvordan bli kvitt flassende hodebunn

Mange hud eller andre forhold kan føre til flassende hodebunn. Eksem, dårlig ernæring, psoriasis, dehydrering og overdreven sjamponering, for å nevne noen, kan føre til flassing av hodebunnen. Du kan bli kvitt dette irriterende problemet ved å gjøre noen enkle endringer i hårpleie og bruke et hjem rette eller to.

Tips for å bli kvitt en flassende hodebunn

Hvordan å helbrede tørr flassende hud

Huden blir tørr og flassende på grunn av utilstrekkelig sebum produksjon i kroppen. Sebum er naturlig olje som produseres i kroppen. Når naturlig olje glands ikke klarer å produsere den nødvendige mengden av olje, begynner huden ser kjedelig, tørr og flassende. Til tider, hormonelle endringer er også ansvarlig for denne tilstanden. Hvordan å helbrede tørr flassende hud er et ofte stilte spørsmålet og svaret ligger i riktig kosthold, og på å holde huden godt fuktet.

Praktiske tips for å helbrede tørr og flassende hud

I et nøtteskall, må du vaske ansiktet regelmessig, innlemme små endringer i kosthold og fukte huden din igjen og igjen for å helbrede tørr og flassende hud naturlig og riktig.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams