Styling hacks for tynt hår 2019

13 november 2018

Leve med fine / tynt hår kan være svært plagsomme, spesielt hvis du er lidenskapelig om alle ting skjønnhet og frisørfaget. Hvis du ofte har funnet deg selv lengter bort etter bilder av tykke fletter og omfangsrike updos, er det på tide å glede seg. Med disse hår hacks, kan du nå style tynt hår og nyte de samme fantastiske resultater som alle andre.

Bruk lette produkter

Bruke rightstyling produkter er nøkkelen til å få enhver frisyre rett. Men med tynn / tynt hår, velge de riktige produktene kan være en utfordring i seg selv.

Vanlige produkter vil veie håret ned, noe som gjør det fettete og / eller slapp. Se etter lette, Volumizing produkter. Disse vil gjøre hårstrå mykere og plumper, gir deg vektløs kropp og bevegelse uten å legge bulk til håret ditt.

load...

Den lange og korte av det

Du kan være fristet til å rocke en Rapunzel-esque flette, men la oss få ekte for et øyeblikk: super-lange kutt og frisyrer rett og slett ikke fungerer i svært fint hår. Langt hår trenger større naturlig volum.

Det du kan gjøre er å ha håret i kortere / middels lengde og legge lag for å skape volum. Fjær-out kutt kan være en godsend for fint hår, og du kan fortsatt rocke flettene, updos, og whatnot. Og hvis du trenger store lengder noen ganger, det er alltid hair extensions å slå til.

Føne for din hårtype

For det første, hvis du har veldig tynt hår, det er ikke anbefalt å bruke en hårføner daglig som det kan tørke håret ut å plukke de riktige styling verktøy kan bidra til å redusere skader og frustrasjon.

load...

Før føner, arbeidet en Volumizing styling mousse i håret for noen lette volum og pålitelig hold. Deretter snu håret opp ned og styre luften på røttene. Dette vil skape tonn volum.

Unngå produkter som tørker håret ut

Styre klar av produkter som inneholder natrium-lauryl-sulfat eller ammonium-sulfat. Ingredienser som tørke alkoholer, polymerer, ammoniakk og vaskemidler er grunnen til at tradisjonelle hår rensemidler skumme opp og føler meg så kremet og kraftig. Men i sannhet, de er stripping hodebunnen og håret av naturlige (og svært viktig) oljer.

Les også:

Mens de er skadelig for alle hårtyper, kan tynne håret ser eksepsjonelt scraggly og har absolutt ingen styrke etter å ha blitt behandlet med slike produkter. Se etter SLS-free / organisk sjampo eller prøv en DIY sjampo oppskrift.

Kronen på verket

En rot-løft produkt og et ertende kam kan være dine beste venner når du har tynt hår. Se etter frisyrer med volum på kronen.

load...

Alt med et brak / bikube / bouffant anbefales. Ikke bare gjør disse frisyrer skape en illusjon av mer hår, de er også lettere å style (og lettere å bære) i fint hår.

Frynsegoder

En vikene kan være en av de vanskeligste tingene å bli vant til i lifeand er også en av de vanligste hår woes forbundet med fine / tynt hår.

En av de beste måtene å skjule problemet er ved å spørre din frisør å klippe korte, butte smell. Disse skaper en tykk, avrundet ut pannelugg som gir volum ved hårfestet.

Ikke rette håret

Rett hår, i kraft av sin tekstur, sitter flat. Dette betyr at det alltid ser tynnere i forhold til andre hår teksturer. Krøller alltid ser mest omfangsrike, men også andre hår teksturer kan også se bra ut.

Hvis håret ditt er naturlig rett, vurdere å bruke skum valser eller diffusorer mens tørking å endre håret tekstur. Hvis ikke, styre klar av flatt jern.

Lubben flettene med pancaking

Det kan være frustrerende å skape et intrikat flette bare for å ha det ser flatt og tynt. Men med pancaking teknikken, kan du falske tykkere, større fletter på kort tid i det hele tatt.

Bare napp på løkkene på en flette forsiktig, trekke det ut å fluff det opp litt. Instant volum! Gå videre og prøve minst en flette i dag.

Avskjed måter

Unngå avskjed håret. En ren del kan legge skarpheten til en titt, men det kan også utsette tynning hvis du ender opp som viser mye av hodebunnen. Frisyrer som ikke har deler, dreier volum på kronen, rotete struktur eller bare rett og slett ende opp som ser ut som det er mer hår fordi mer området er dekket.

Når det er sagt, hvis du ønsker å ha en frisyre med en del, slå ting opp ved å ta den til motsatt side. Over tid, flater håret ut på siden du normalt bære din del og snu den over kan lage noe løft ved røttene.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams