Stor sjampo for svart hår i 2018

14 november 2018

Heldigvis for dagens forbruker, sjampo for svart hår har kommet svært langt. Ikke bare har vi nå nyte en utrolig stort utvalg av rensemidler designet for håret vårt unike behov, men de kommer i en rekke prisområdene for hvert budsjett. Enten du har en favoritt kommersiell merkevare eller saker som rettferdig handel er viktig for deg, denne listen over ulike alternativer har noe for alle. Her er noen av de beste sjampo for svart hår.

CURLS rene krøller avklare sjampo

Jo mer du legger på håret for å få det stor stil alle misunner, jo mer du har å eventuelt fjerne. Mousse, hårspray, olje glans, sette lotion, daglige styling hjelpemidler og mer ikke alle få vasket bort med hver sjampo. Over tid kan du legge merke til din lokker ikke har samme glans. De kan føle seg slapp også. Det er da du bør innføre en avklarende sjampo i din rutine, og dette fra curls er utrolig milde. Tradisjonelle clarifiers ble utformet for å strippe hårets naturlige oljer, ikke noe svart hår ikke trenger. Avklare behandlinger som dette er skånsom nok for våre lokker, men du bør likevel bruke dem med måte.

load...

Oyin av Grand Poo Bar - Saftig Solid Shampoo

Hvis du foretrekker shampoo barer, er dette en må du prøve! Lett parfymert med en behagelig urte / sitrus blanding, er dette cleanser full av fuktighetsgivende godhet i form av oljer og Butters perfekt for å bekjempe tørre låser. Ikke forvent mye skum; i stedet, renser denne glyserin-baserte bar forsiktig håret uten å fjerne det av sin naturlige oljer. Mer "

Kinky-Curly komme ren sjampo

Store krøller starte med rensing økt, selv om du bare begynne med en balsam vask. Hele Kinky-Curly linjen er opptatt av å gi deg den mest fantastiske utseende, krusfritt krøller tenkelig. Start med denne cleanser, som gjør at gamle, fet buildup vil ikke ta bort fra den endelige stil.

load...

JASON Super Shine Apricot Shampoo

Elsker utvalg av naturlig hår produkter der ute? Da vil du elske dette JASON shampoo, som er full av naturlig godhet som plantebaserte ingredienser. Helt sulfat-fri, er dette en stor cleanser for alle, inkludert de av dere med fargebehandlet og kjemisk behandlet låser. Plus, som en rekke andre sjampoer i disse dager, dette er ikke markedsført strengt mot svart forbrukere; du bør ikke ha problemer med å finne dette i helsekost butikk eller naturlig dagligvarebutikk mart.

Les også:

MIZANI øverste olje fuktighetsgivende shampoo

Denne herlig duftende sjampo vil være skånsom mot håret. Som mange rensemidler i disse dager, er dette en gratis tørke sulfater. Håret ditt vil bli bortskjemt med en blanding av velduftende oljer som argan og sesam. Oppfølging rensing økt med tilhørende balsam og din stil vil bli til en fantastisk start.

Alaffia Shea & Virgin Coconut berikende Shampoo

Hvis problemer som rettferdig handel og rettferdig behandling av mennesker i underutviklede land er viktig for deg, kan du bruke denne sjampo og lette ditt sinn på samme tid. Produsert med afrikansk sort såpe, ikke forvent mye skum fra denne Alaffia sjampo - sin sulfat-fri makeup gjør at ingen tørking skum tar sitt toll på håret. I stedet, du behandlet på en subtilt parfymert cleanser som ser ut og fungerer som naturlig produkt det er.

load...

Aubrey Organics GPB Shampoo

Med en makeup av hovedsakelig naturlige ingredienser, er dette tilbudet fra Aubrey Organics perfekt for kvinne på jakt etter et rengjøringsmiddel som er praktisk talt kjemisk fri. Lagt melk og soya proteiner i dette produktet gjør det til et godt valg for alle som lider av svake lokker som lett brytes. Den er designet for å være skånsom mot håret ditt samtidig som det gir det en styrking løft.

Bevegelser naturligvis du fuktighetsgivende cleanser

Håret ditt trenger ikke å være naturlig å sette pris på denne shampoo, men hvis det er, vil det sannsynligvis elske denne rik og kremet cleanser, spesielt siden det ikke kommer med den høye prislappen som noen andre sjampoer gjør. Du finner enkelt Motions produkter i skjønnhet forsyning og narkotika butikker, noe som gjør den perfekt for kvinnen som ønsker flott hår til en rimelig pris.

load...