Slik ser du en dårlig hårklipp

9 november 2018

Å vite hvordan å få øye på en dårlig hårklipp er første skritt i å vite hvordan du skal unngå å få en (og vite om det er på tide å fyre din frisør). Det er tre viktige områder som utgjør en stor hårklipp - forme, blending, og etterbehandling. På de neste sidene vil vi diskutere hvert område slik at du vet hvordan du bedre kan kommunisere med frisør eller stylist og hjelpe stikk områder hvor din haircutter kan slippe ballen.

Forme frisyren

Lengden og formen på en hårklipp kan bidra til å trekke fokus bort fra svakere ansiktstrekk og forbedre dine beste trekk. En full, rund hårklipp på en fyr med et rundt ansikt kan virkelig understreke fylde av ansiktet. En slankere, mer squared opp frisyren på et rundt ansikt legger balanse. Det er først viktig å vite hvordan du skal velge riktig frisyre for din ansiktsform og vet hvordan en hårklipp kan balansere ansiktstrekk. Kommer til salongen med at kunnskap kan hjelpe deg bedre å velge en frisyre du vet vil være riktig og unngå å forlate fastsettelse opp til en lat eller mindre dyktig haircutter.

load...

Blande hårklipp

God blanding er kritisk til et flott utseende kort hårklipp. En skikkelig blandet, vil avkortes har ingen synlige skillelinjer (som vist i dette bildet). Sett fra siden eller bak, bør du se ingen linjer eller mørke flekker. Fra forsiden, bør det være noe som stikker ut og ingen trinn i frisyren. På toppen, bør du se noen linjer som følge av din frisør eller stylist plukke opp håret og klippe det mellom fingrene - en stor haircutter vil alltid kryssjekke toppen fra front-to-back og side-til-side.

Avslutte hårklipp

Hvordan en hårklipp er ferdig er avgjørende for å oppnå et godt resultat. Stor behandling kan finpusse en middelmådig hårklipp, mens slurvete etterbehandling kan ødelegge en ellers god hårklipp. Et riktig ferdig hårklipp, etter min mening, oppfyller følgende kriterier:

load...

1) Omrisset av frisyren vil følge den naturlige hårfestet så tett som mulig. En hårklipp som er skissert for høyt opp i hårfestet (som det er i illustrasjonen ovenfor) vil se sjuskete bare noen dager etter kuttet. For mer informasjon om necklines, foreslår jeg å lese min artikkel om valg av riktig halsen form.

Les også:

2) Det blir ingen hår som stikker opp på kronen. Kronen er at lite swirly del på toppen av hodet, og det er ofte stedet de fleste barberere eller stylister skru opp. Hvis du har små kvister stikker opp der, det er et problem (med mindre du ønsker det stikker opp). En stor haircutter vil vite hvordan du navigerer dette området, og ikke la deg se ut som Alfalfa fra The Little Rascals.

3) En stor hårklipp vil se bra ut med eller uten styling produkt. Styling produkt bør brukes til å forsterke en stil, ikke lage en. Et riktig formet, blandet, og ferdig frisyren skal se bra ut med våre uten produktet.

Fikse en dårlig hårklipp

load...

Så du fikk en dårlig hårklipp? Først den gode nyheten. Det er bare hår, og det vil alltid vokse tilbake. Nå, de dårlige nyhetene. For å holde fra ser ut som en goofball, er du nødt til å skall ut noen få dollar og få en annen hårklipp for å reparere skaden. Fikse en mislykket hårklipp tar dyktighet, så jeg anbefaler ikke å prøve det selv med mindre du har planer om å barbere hodet.

Hvis du fortsatt er i barberstolen, kan du være i stand til å bare be om en touch opp. Gjør det bare hvis du er helt sikker på dette frisør er dyktig. Når det er sagt, hvis din haircutter er dyktig er du sannsynligvis ikke kommer til å be om en touch opp, så det kan være best å redusere tap og finne en annen frisør.

Når du går inn for en touch opp, la frisøren eller stylist bestemme de beste alternativene. Jada, kan du ende opp med en helt annen stil enn du er vant til, men en dyktig haircutter vil vite hva som er best.

Se på den lyse siden. Fikse en dårlig hårklipp kan tvinge deg til å tråkke utenfor komfortsonen og prøve noe annet for en endring. Endringen er ikke alltid en dårlig ting.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams