Slik rocker du skittent, uvasket hår

15 november 2018

Hvis det er en lærdom vi har alle hørt tusen ganger, det er å stoppe daglig hårvask. Jeg har en tilståelse å gjøre. Selv om jeg har vært en frisør i flere år nå, har jeg alltid vasket håret mitt daglig. Jeg hater dag gamle håret. Jeg hater fett hår. Jeg trener hver dag, og jeg vil at håret mitt skal være glatt og skinnende, og squeaky ren vakker hver eneste dag.

Jeg vet også bedre.

Tid for å komme over det, damer. Hvis du vil ha lange, sunnere, eller farget hår, er daglig hårvask som å ta pengene dine og skylle den ned i toalettet. Ikke bare din farge fade, men håret aldre tidlig forårsaker brudd og kompromitterer helsen til håret ditt. Ved ganske enkelt å vaske håret to til fire dager i uken i stedet for daglig (eller flere ganger om dagen), kan du forlenge levetiden til din hårfarge og forbedre den generelle helsen til håret ditt eksponentielt.

load...

I tillegg til alt dette, vi trenger mye mer tid. Styling nyvasket hår er en tidkrevende prosess. Hvis du trening i morgen eller i løpet av lunsj og har en tidsplan for å opprettholde, som har tid til å vaske, tørke og stil?

Jeg anbefaler alltid å begynne å eksperimentere med ikke vaske håret på en dag som du ikke har blitt sett i det offentlige, som en helg. Det tar en viss finesse for å finne ut hva som fungerer best for håret ditt. Du må også få hodebunnen vant til å ikke få vasket og har det naturlige oljer strippet bort. Jo mer du vasker håret ditt, jo mer sebum (olje) håret produserer for å kompensere for å bli fratatt naturlige oljer med såpe og sjampo. Når du lar håret komme inn i en mer naturlig sebum produksjon syklus, finner du går en dag eller to mellom shampoo er mye enklere.

load...

Følg disse verdifulle tips å ta en dag eller to av mellom sjamponering, samtidig som de har flott hår som ikke ser skitne, fettete, eller flat.

Kjøl deg ned

Du har nettopp hatt en god trening og hodet er en varm rot (bokstavelig talt), er det første trinnet i prosessen for å sørge for at hodet er avkjølt. En varm hodet tilsvarer en svett hode, og legge noen ekstra svette til allerede skittent hår er ikke til å gjøre noen noen tjenester.

Her er noen tips for å få hodet så kul som en agurk:

Bruk en tørr sjampo

load...

Tørr sjampo er en utmerket måte å bli kvitt fett, skitt og svette av dagen, så vel som en hard treningsøkt. Man kan kjøpe tørr shampoo i to forskjellige former, en pulver eller i en aerosolspray. Begge typer arbeide for å absorbere olje, men avhengig av din hårtype bør du eksperimentere med forskjellige merker å se hva som fungerer best for håret ditt.

Les også:

Hvis du har mørkt hår, anbefaler jeg å prøve ut Redken Powder Refresh Aerosol Dry Shampoo som den er laget for alle hårfarger og vil tørke uten å forlate håret hvitt. Kjøpe på Amazon.com.

Hvis du ønsker å prøve en tørr sjampo i pulverform, anbefaler jeg å prøve ut Oscar Blandi Pronto Dry Shampoo Powder. Den spisse festet gjør det enkelt å skille håret i seksjoner og presse pulveret direkte på røttene. Kjøp Oscar Blandi Pronto Dry Shampoo på Amazon.com.

Hvordan få mest mulig ut av din tørr sjampo:

Massasje og vente

Etter bruk tørr shampoo, bruker fingertuppene til å massere tørr shampoo inn i hodebunnen. Dette trinnet er viktig å fordele den tørre shampoo ordentlig inn i hodebunnen.

Deretter venter. Ikke berør hodet for de neste tre til fem minutter. Dette er en del av min ikke-hår-vask morgen at jeg bruke noen minutter på min makeup eller få min neste kopp kaffe. Å la tørr sjampo for å sitte på hodebunnen tørker fukt, talg og svette ut av håret.

Dette er også hvor du må komme til tak med det faktum at håret ditt sannsynligvis ikke kommer til å føle seg ren. Det kommer ikke til å føles myk, pen, eller som noe du ønsker å kjøre hendene gjennom. Minst det er slik jeg føler om situasjonen. Det var trolig det vanskeligste for meg å komme over. Jeg ønsker frisk, ren, myk og nyvasket hår. Til slutt vil jeg heller ha sunt hår. Så vil jeg avgjøre.

Brush og stil

Etter la tørr shampoo sett i noen minutter, børste grundig og stil som vanlig. For denne stilen, jeg brukte et flatt jern for å glatte ut et par stykker og noen Volumizing hårspray for å gi håret mitt litt tekstur og hold. Her er noen tips for stiler som fungerer best med skittent hår:

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams