Slik krøller håret med velcro ruller

15 november 2018

Borrelås valser blir ofte oversett styling verktøy som skaper bølger og krøller som er myk og pen, vare lenge, og lagre håret fra skade varmestyling. Du trenger litt ekstra tid for å lage borrelås roller krøller, men resultatene er verdt det.

Borrelås roller krøller er stor for en kveld eller en spesiell anledning når du trenger din stil for å vare. Avhengig av størrelsen ruller du velger, kan du få retro bølger med stor Marilyn Monroe volum eller små, Loopy lokker. Hvis du har fine, tynne, eller sta hår som bare ikke vil holde en curl, kan borrelås valser bidra til å skape langvarig volum.

load...

Samle dine forsyninger

Å starte, du kommer til å trenge et par ting:

 1. Borrelås valser: Den størrelsen du trenger avhenger av effekten du ønsker. Naturligvis vil små ruller gi deg små krøller, og store hjul vil gi deg bølger eller store volum, avhengig av hårets tykkelse og texture.Conair Self-Grip Valser er et billig alternativ; de kommer i pakning med ruller i assorterte størrelser, slik at du kan eksperimentere.
 2. Lys holding eller varmeinnstilling hårspray: Velg en hårspray som er laget for varme styling, gir en slik asCHI Infra Texture Hairspray.It tekstur og vil ikke veie håret ned.
 3. Anti-frizz serum: Forbered din håndkletørt hår med et produkt som vil holde frizz til et minimum. En prøve: CHI Silk Infusion.
 4. Lett mousse: En Volumizing formulering slik asKenra Extra Volume Mousse gir et fast grep uten å gjøre håret klissete eller stiv.

Legge til eller trekke produkter dependingon din hårtype og tekstur, selvfølgelig. Du må kanskje leke seg med noen ved først å finne ut hva som fungerer for deg. Målet er å forebygge frizz og gi litt tak uten å få hard eller klissete. Tunge gels og styling produkter kan gjøre krøllene crunchy og stiv i stedet for myk og romantisk. Også kan for mye klissete produktet lage den perfekte stormen for de ruller å bli sittende fast i håret.

load...

Prep håret

Start med nyvasket og betinget hår. Håndkle den tørr og bruke en anti-frizz serum eller hår olje og din lett Volumizing mousse eller spray.

Here'sthe viktigste delen: La håret til lufttørke (eller du kan blåse den tørr) før det er bare om lag 90 prosent tørr knapt fuktig å ta på, men ikke helt tørr. Det skal ikke se våt; våtere håret ditt er når du setter det inn i borrelås valser, jo lengre tid vil det ta å fullføre ditt utseende, spesielt hvis du har langt hår. Hvis endene blir for tørr, tåke dem lett med vann, bare ikke bruk for mye.

Deretter spray håret hele med en lys-holding, fleksibel hårspray. Gre gjennom. Nå er du klar til å begynne å rulle.

Seksjon håret

Del håret inn i tre store deler. Noen synes at det å bruke klipp for å holde dem på plass er nyttig. Velg en seksjon og dele det inn noen flere. Det optimale antallet avhenger hårets tykkelse og lengde. De bør være smalere enn din roller og ikke tykkere enn diameteren på rullen. Gre hver del grundig, slik at du ender er helt glatt.

Les også:

Rull den sammen

Nå er du klar til å rulle. Dette er hvordan:

load...
 1. Sett valsen nær hodebunnen, på bunnen av seksjonen.
  • Hvis du vil at krøllene til å være rettet bakover, plasser rullen bak delen.
  • Hvis du vil at krøllene til å være rettet fremover, plassere rullen foran delen.
  • Hvis du vil at krøllene til å være rettet i henhold, plasserer valsen under seksjonen.
  • Hvis du vil at curl til å være rettet opp (å vende ut), plassere valsen over din del.
 2. Bruk valsen til å glatte håret som du skyver det gjennom midten av akselen til endene av håret ditt.
 3. Når du kommer til enden, sørg for at de er glatte og i kontakt med valsen.
 4. Forsiktig rulle håret på rullen tilbake til hodebunnen.
 5. Borrelås valser sikre seg-ingen pinner eller klips som trengs.

Gjenta for alle deler av håret.

Skynd deg og vent

Gi håret tid til å sette. Hvor lenge du bør vente avhenger av tykkelsen på håret ditt og hvor våt det var da du startet. Tenkt på minst en time; jo lenger du venter, jo bedre. Av denne grunn, rulle håret ditt er ideelt når du har et sted å være om natten og kan tilbringe dagen gjør andre ting rundt i huset mens håret setter.

Hvis du ikke har den slags tid, kan du fremskynde tørkeprosessen med en hårføner.

 1. Bruk bare en lav hastighet.
 2. Vær sikker på at luften strømmer over din ruller i samme retning som håret er rullet for å hindre at flyaways og frizz.
 3. Tillat valsene avkjøles fullstendig etter ved hjelp av en hårtørker.

Fjern valser og stil

Etter håret ditt helt tørt, kan du fjerne rullene. Her er noen tips:

Lek med håret ditt

Nå som du har fjernet dine borrelås valser, er du fri til å finne din stil. Du kan finger-kam og style håret, eller bruke en børste for enda mykere bølger. Bruk hårspray for å sette din stil som ønsket.

load...