Slik fjerner du tilbake håret selv - pleieverktøy og tips

10 november 2018

Fjerning tilbake hår ved barbering er en ganske rask løsning for nixing alle typer hår- fra fersken fuzz til ut all hårete. Itdoesn't krever en salong eller spa-avtale, og hvis det gjøres riktig, er smertefri. Med alle typer barberhøvler og groomers på markedet har du dine muligheter for å få glatt-selv på egen hånd.

ManGroomer ultimate pro tilbake barbermaskin

Vi får det, ber om hjelp til å fjerne uønsket tilbake hår kan ikke være et spørsmål du reallywant å be til noen. Selv om du har noen du føler deg ekstremt komfort med, kan du ikke ønsker den spesielle personen å kjenne alle dine grooming hemmeligheter.

load...

Skriv inn ManGroomer Ultimate Pro Tilbake Shaver. Det er et oppladbart gjør-det-selv tilbake barbering enhet som har et håndtak som låser på plass og et strøm burst-knappen for å barbere gjennom ekstra tykt hår. Den har to utskiftbare vedlegg skjærehoder. Et bredt blad for større områder, og et folielegemet groomer for å holde det opprettholdes.

Mer om menns kropps barbering:

Razorba

Foretrekker en tett barbering? Razorba Tilbake Shavers også gi rom for gjør-det-selv grooming.A manuell barberhøvel er bare knyttet til sine mandig navngitte groomers-War Hammer, Silencer og Classic. Deres SUM3X Strøm som er en elektrisk barbermaskin med krigen Hammer innebygd, slik at du har to alternativer for barbering som kan drives opp våt eller tørr.

load...

Du må bare sjekke kompatibiliteten som er forskjellig hver modell noe som kjente merker barberhøvler kan brukes. De bærer også sin egen dobbel blad ekstra widerazor, geit som kan workedin noen av deres shavers.What om å bruke barberskum eller gel til deg selv? De har som dekket med Razorba Stud Stamper (sammenlign priser), en børste som kan brukes sammen med noen av sine tilbake barbermaskiner.

Mer om Pleie for menn:

BaKblades stor munn gjør-det-selv tilbake hår barbermaskin

Dette fungerer ved hjelp av en helt uttrekkbar, lett enhet witha patent- godkjent fire tommers bred sikkerhetskniv med krav om å redusere risikoen for å få cut.No barberskum eller gel er nødvendig her. Fortrinnsvis med et speil slik at du kan se klart, er tilbake barbermaskinen holdt med tennene vendt mot huden mens du drar den over håret.

Les også:

Mer om hårfjerning:

load...

Finn en hjelper

Den enkleste tingen å gjøre er å be noen om litt hjelp. Selv om det kan være pinlig, det er den mest økonomiske rute. (Vel, de kan forvente en middag etter dette prosjektet.) Hvis noen er snille nok til å gjøre grooming, sette dem opp for å lykkes med disse tipsene for en jevn og tett barbering, inkludert hvordan du kan forhindre post-barbering humper og barberhøvel utslett. Slik barberer Tilbake Hair du kan ikke ønsker å starte med en manuell barberhøvel, hvis du ikke helt stoler på sine ferdigheter. Prøv en elektrisk barbermaskin laget for menns grooming som Philips Norelco Bodygroom (les anmeldelse). Den kan brukes våt eller tørr, kommer med clipper vedlegg og har en hypoallergenic skjærefolien som er skånsom mot huden når du barberer håret helt av. Mer "

Tilbake voksing

Voksing, i motsetning til barbering, løfter håret fra hårsekken. Det tar mer tid og kan være ubehagelig i smerte avdeling, men det er ofte verdt det å få ukers jevn hårløs hud. Barbering må gjøres hver par dager for å holde tilbake hårløs. Hvis ryggen er vokset ofte over tid kan det skade hårsekken slik at håret slutter å vokse eller kommer tilbake finere.

Du definitivt ikke kan vokse din egen rygg. Teknisk noen andre kunne gjøre jobben, men jeg vil absolutt anbefale å gå til en profesjonell som vil få deg hårløs ganske raskt, og du vil haveless sjansen for bivirkninger med en dyktig tech. Her er hva du trenger å vite om tilbake voksing.

Fortell meg mer:

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams