Slik bruker du ricinusolje for hår, hud og andre skjønnhetsfordeler

15 november 2018

Castor olje gjør comeback takket være sin alvorlige skjønnhet fordeler.

Du tenker kanskje at den eneste personen som sverger ved lakserolje som en del av hennes skjønnhet rutine er din 90 år gamle bestemor. Men du vet hva de sier: Til slutt, alt gammelt blir nytt igjen. Inkludert denne ting.

Yup, blir et økende antall naturlige skjønnhet buffs bannet av ricinusolje-en vegetabilsk olje avledet fra frøene av det dreibare plante som en kur-alt for penere hud, hår glattere, og til og med en flatere buk. Men det er faktisk legit? Her er en titt på noen av de mest spioner skjønnhet fordelene med lakserolje, enten de er verdt å prøve-og når du bør definitivt styre klar.

load...

Hva er lakserolje?

Akkurat som olivenolje kommer fra oliven og kokos olje kommer fra kokosnøtter, kommer lakserolje fra lakserolje anlegget, også kjent som Ricinus communis. Det selges på de fleste apoteker og på Amazon.

Castor olje fordeler

Roligere, mindre akne utsatt hud

Enten du arbeider med rødhet, kviser, eller angrep av rynker, er det ingen mangel på påstander om at lakserolje kan hjelpe. Noen av fordelene er antatt å komme fra ricinolsyre, en anti-inflammatorisk fettsyre som skilte antimikrobielle og antioksidantegenskaper.

Men det er faktisk et bedre valg for huden enn andre oljer lignende kokos, mandel eller jojoba? Forskningen på lakserolje som en hud salve er ganske begrenset, så det er ingen måte å vite sikkert, sier Robin Evans, MD, en klinisk instruktør i dermatologi ved Albert Einstein College of Medicine og grunnlegger av Southern Connecticut Dermatology. Men slathering ting på vilje, i det minste, gi huden din en duggvåte, mer ungdommelig flyt. Den kan fungere som et smøremiddel. Fuktig hud ser bedre enn tørr hud-tenke på en rosin versus en drue.

load...

Det er ikke det riktige valget for alle skjønt. Hvis du har kontakteksem, funn tyder på at lakserolje ytterligere kan irritere huden din. Det er også mildt comedogenic-eller pore-clogging-så det kan forverre hudormer og white hvis huden din er allerede fet.

Les også:

Mykere, glattere hår

Fordi lakserolje fungerer som et smøremiddel, kan det legge bidra til å gjøre tørre, krusete tråder ser glattere og mer glansfullt. Men i så måte, vil du sannsynligvis få de samme fordelene fra en hvilken som helst type olje. Takeaway? Du kan helt bruke den til å temme de lokker. Bare ikke forvent at det skal fungere noen magi utover olivenolje eller kokosolje du kanskje allerede har i pantry.

En flatere mage

Gode ​​nyheter: Hvis du er plaget av forstoppelse-indusert oppblåsthet, kan lakserolje definitivt hjelpe. Forbruker ting ber tarmen å henge på mer vann, så hard, tørr avføring blir mykere. Det stimulerer også tarm sammentrekninger, bidrar til å tømme tarmer ut, forklarer New York-baserte gastroenterolog Samantha Nasaret, MD. Med andre ord? Det er en veldig, veldig god avføringsmiddel.

load...

Ved hjelp av lakserolje for forstoppelse er generelt anerkjent som trygge. (Sjekk etiketten eller snakke med legen din for dosering instruksjoner.) Men det er kraftig, så ikke bli overrasket om det fører til alvorlige kramper og diaré. “Dette bør brukes som en svært midlertidig løsning og ikke bli tatt lang sikt. Fortsett med forsiktighet,”sier Dr. Nasaret.

Når du ikke skal bruke lakserolje

Unngå inntak av lakserolje hvis du er gravid. Castor olje har lenge vært brukt som folkemedisin å jumpstart arbeidskraft; i tillegg til å stimulere tarm sammentrekninger, noen dyrestudier tyder på at det kan utløse sammentrekninger i livmoren. Enten det faktisk fungerer er uklart, men det er bedre å feile på siden av forsiktighet og unngå å konsumere det, sier Sherry Ross, MD, OB / GYN på Providence St. Johns Medical Center i Santa Monica, California. Men hvis du ønsker å bruke den for en hud eller hår pick-me-up?

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams