Skal flass forårsake hårtap?

13 november 2018

Fra ubehag til stygge flak av huden som fange på nakke og skuldre, har flass mye ulempene.

Flass kan oppstå for en rekke årsaker, fra olje buildup forårsaket av ikke vaske håret så ofte som du bør, til medisinske tilstander som seboreisk eksem.

En av de vanligste spørsmålene knyttet til flass er om ikke flass kan potensielt føre til at du mister håret. Svaret er litt komplisert: mens flass ikke direkte føre til hårtap, kan noen av de forhold som forårsaker flass også forårsake midlertidig hårtap.

load...

Dette håravfall er ikke det samme som mannlig mønster skallethet, betyr det vil vanligvis reversere når du løse det underliggende problemet.

Høres komplisert? Nedenfor vil vi forklare hvordan vanligste årsakene til flass kan også føre til hårtap, samt trinnene du kan ta for å bli kvitt flass og hindre håret fra tynning på grunn av hodebunnen problemer.

Seborretisk dermatitt, flass og håravfall

Mens flass i seg selv ikke føre til hårtap, mange av de helsemessige forhold som forårsaker flass kan også skade hårsekkene og resultere i Shedding.

En av de vanligste flass relaterte helseproblemer som kan føre til hårtap er seboreisk eksem. Seboreisk eksem er en eksentrisk, skjellende utslett som kan danne på hodebunnen og ansiktet. Hvis det utvikler seg på hodebunnen din, kan det føre til flass samtidig skape midlertidig hårtap.

load...

Den av hårtap forårsaket av hudsykdommer som seboreisk eksem er ikke det samme som skallethet hos menn, noe som betyr at medisiner som finasterid (som blokkerer DHT som fører til hårsekkene å miniatyrisere og slutte å vokse) er ikke effektiv.

Mesteparten av tiden, kan seborreisk dermatitt bli behandlet ved anvendelse av en anti-flass shampo med steinkulltjære, ketokonazol eller selensulfid som aktive ingredienser. Noen ganger må du prøve flere forskjellige sjampoer før du finner en som helt blir kvitt seboreisk eksem.

Les også:

Siden hårtap fra seboreisk eksem er midlertidig, vil det vanligvis reversere seg selv når du har løst det underliggende problemet. Husk at det kan ta flere måneder for håret å vokse, noe som betyr at du sannsynligvis må være tålmodig for å se noen varige resultater.

Noen hår tap behandling kan tørke ut hodebunnen

Selv om studier viser at minoxidil ikke fører til en betydelig økning i flass, det er mange anekdotiske rapporter der ute av personer som bruker Minoxidil og opplever tørr, kløende og flassende hud rundt i hodebunnen etter flere uker.

load...

Dette er noe støttet av vitenskapelig studium av data, med en undersøkelse fra 2015 viser at bruk av minoksidil resulterer i høyere grad av hodebunnen kløe enn en placebo.

Hvis du har en sensitiv hodebunn eller allerede har flass, er det en risiko for at bruk av minoxidil for å holde håret ditt kan forverre flass. Risikoen er ikke stor - de fleste som bruker minoxidil ikke få noen hodebunnen problemer - men det er viktig å vite at den er der.

Den mest sannsynlige årsaken til dette hodebunnen kløe problemet er alkohol som brukes i noen minoxidil produkter, slik som minoxidil spray. Siden alkohol er kjent for å strippe bort naturlige hodebunn talg, kan det føre til kløe og flassing, som fører til ubehag og flass.

Hvis du har lagt merke til en økning i flass siden du begynte å bruke minoxidil, kan dette være den viktigste grunnen.

Hvordan å eliminere flass for godt

Mens flass ikke føre til hårtap, er det fortsatt et stort irritasjonsmoment som kan ødelegge selvtilliten din og negativt påvirke livet ditt. Heldigvis finnes det mange måter å håndtere flass, nesten alle som er effektive på lang sikt.

Hvordan bli kvitt flass for god guide dekker de vanligste årsakene til flass, med enkle og effektive behandlinger for å hjelpe deg å eliminere flass og forbedre hår helse på lang sikt.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams