Seks styling tips for å redusere hårtap

11 november 2018

Når er siste gang du endret måten du style håret ditt?

Hvis du virkelig tenker over det, kan du innse at det har vært år - enda flere tiår - siden du har gjort noen vesentlige endringer i frisyre. For mange menn, blir en endring av stil en nødvendighet som følge av hårtap. Det du kanskje ikke er klar over, er imidlertid at måten du style håret kan gjøre håret ditt tap mer merkbar - det kan til og med gjøre det verre!

load...

Heldigvis finnes det noen enkle styling valgene du kan gjøre for å redusere din rate av håravfall og for å gjøre håret ser mer tykk og full saftig i mellomtiden.

Enkle stylingtips for å bremse og forkledning hårtap

Selv om du er under behandling for hårtap, vil det ta tid for at behandlingen skal være effektiv. Finasteride, også kjent under merkenavnet Propecia, er en av de mest effektive behandlinger for hårtap, men det må brukes konsekvent i minst tre måneder før du ser en merkbar forskjell. I mellomtiden kan være bevisst på dine styling vaner bidra til å redusere din nåværende hårtap, eller i det minste gjøre det mindre merkbare.

Her er våre anbefalinger for de seks beste stylingtips for å redusere eller forkledning hårtap:

load...

Tips # 1: gå lett på håret ditt

De verktøy og produkter du bruker i håret kan ha en innvirkning ikke bare på sitt utseende, men også på frekvensen av hårtap. Den beste børsten for tynt hår er en som ikke vil trekke eller slepebåt på håret, men vil likevel gi den et lite løft ved røttene. En runde børste er et flott alternativ, spesielt en som kombinerer lange og korte børstehår - se etter en børste en laget med naturlig villsvin bust for å minimere skaden.

I tillegg til å bruke riktig pensel, må du være smart om hvordan du behandler håret. Unngå overdreven børsting og være forsiktig når du håndkle tørke håret. Hvis du må gre håret mens det er vått, bruke et bredt-tannet kam for å unngå å trekke på håret.

Tips 2: velge hår produkter nøye

Å være smart om produktene du bruker i håret kan ikke bare gjøre håret ditt ser bedre nå, men det kan bremse hårtap for fremtiden. Unngå produkter laget med sulfater, fordi de bryter ned den naturlige oljer som holder håret skinnende og glatt. Konserveringsmidler som formaldehyd og parabens er best unngås, som er harde dufter og alkoholer. Se etter produkter som er laget med naturlige ingredienser for å fukte og beskytte håret.

load...

Tips 3: holde den klippe kort

Når du begynner å miste håret, kan din første instinkt være å holde håret du har for så lenge som mulig. Realiteten er imidlertid at kortere frisyrer kan gjøre håret ditt ser sunnere og mer omfangsrike. For å maksimere Volumizing effektene av en kortere frisyre, har stylist innlemme noen interiør lag også. Dette er en teknikk der frisøren tar vertikale deler av håret og gjør en vinklet kutt fra forsiden til baksiden.

Tips 4: endre retningen på din side

Endre frisyre innimellom er bra for håret ditt. Jo lenger du holder din del på samme sted, får mer hår brukes til å falle i den retning, og som kan hindre røttene fra å få noen frisk luft. Hvis du bruker en hårføner til en del håret ditt, betyr det også at det øverste laget av håret kan lide av varmeskader, slik at du med tørre flekker som blir utsatt for sprøhet og brudd.

Å prøve ut en ny del, børste håret bakover fra hårfestet og la det falle naturlig. Legg merke til hvilken vei håret legger seg og gjøre at den nye delen, men unngå et senter del - dette er en vanskelig se for å trekke seg. Hvis du har en cowlick, kan det være lurt å jobbe med det i stedet for mot den. Et annet alternativ er å bare flytte fast del en halv tomme eller så til den ene siden.

Les også:

Tips 5: føn tørt for volum

Selv om varmeskader kan føre til at håret til å tørke ut, noe som gjør det mer utsatt for brudd, kan riktig bruk av varme faktisk gi tynt hår en mer voluminøs utseende. Nøkkelen er å dele håret inn i segmenter, slik at ingen av håret er utsatt for varme for lenge. Du vil også være lurt å bruke en diffuser for å spre den oppvarmede luften over et større område og tørke håret fra rot til tupp for maksimalt volum. Her er hvordan du skal blåse ut håret:

 1. Arbeid med håret en del om gangen, dele den inn i følgende avsnitt:
  • Pannen (hårfestet)
  • Senteret toppen av hodet
  • Kronen, eller baksiden av toppen av hodet
  • På høyre side av hodet
  • Den venstre siden av hodet
  • På baksiden av hodet (kronen til nakken)
 2. Klipp en diffuser til hårføner og sette den på laveste varme innstillingen.
 3. Plukk en seksjon for å starte og tar sikte på tørketrommelen ca 6 til 8 inches unna.
 4. Flytt hårføner fra rot til tupp, med en rund pensel som du arbeider gjennom.
 5. Tørk hvert segment med ikke mer enn 3 til 5 sekunder av gangen.
 6. Arbeid deg gjennom seks segmenter inntil hver er tørr.

I tillegg til å følge disse trinnene for å blåse ut håret ditt, kan det være lurt å bruke et varmebeskyttende produkt i håret også. Vi anbefaler også å føne håret ikke mer enn tre eller fire ganger per uke - gi håret en hviledag i mellom utblåsninger.

Tips 6: vokse ut skjegget

Hvis du er selvbevisst om mangel på hår på hodet, tenke på å vokse ut ansiktshår. Selv om det er absolutt noe å si for en glattbarbert look, kan et pent preparerte skjegg forvandle utseendet ditt og gi deg en boost av selvtillit. Det kan også distrahere fra tynt hår på hodet.

En fersk studie publisert av Office of Journal of Human Behavior og Evolution Society avdekket at oppfatningen av en manns maskulinitet (som rapportert av voksne kvinner) øker sammen med mengden av ansiktshår han har. Studien viser også at de mest attraktive stil av ansiktshår er tung skjeggstubbene.

Bonus tips: hodebunnsmassasje

Det er noe beroligende om en hodebunnsmassasje, men utføres regelmessig, kan det gjøre mer enn bare å hjelpe deg å stresse ned - det kan stimulere hårvekst også. Ifølge resultatene av en japansk studie, øker vanlig hodebunnsmassasje sirkulasjonen til hårsekkene som kan øke hårvekst og øke hår tykkelse over tid.

For å høste fordelene av hodebunnsmassasje for deg selv, gjør du følgende:

 1. Sitt komfortabelt i godstolen.
 2. Plasser fingertuppene på begge hender på hodebunnen din, krysser dem litt.
 3. Påfør fast trykk med fingertuppene, flytte dem i en sirkulær bevegelse.
 4. Massasje hver spot for en til to sekunder, sakte beveger fingrene bakover fra hårfestet til nakken din.
 5. Gjenta prosessen på begge sider av hodet ditt før du har dekket hele hodebunnen.

For å maksimere fordelene med hodebunnsmassasje, bør du planlegger å bruke ca 5 minutter om dagen masserer hodebunnen. Ifølge den tidligere nevnte studien, har daglig hodebunnsmassasje potensial til å forbedre tykkelsen på håret ditt når praktisert kontinuerlig i 24 uker.

Bare fordi håret er tynning betyr ikke at du trenger å skamme seg over utseendet ditt. Ved å innlemme noen enkle stylingtips kan du skjule håret ditt tap, samtidig som behandlingen tid til å gjøre jobben sin. Enten du velger å rocke en ny 'vet eller bare endre styling vaner, sport din nye utseende med selvtillit!

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams