Salongen perfekt utblåsning er mulig

15 november 2018

Du vet hvordan det er: du forlater frisørsalong etter et kutt og utblåsning, og du bare ikke kan slutte å berøre håret; det er mykt, skinnende, og full av kroppen. Hva slags trolldom er stylist bruker for å få håret til å føle seg sånn, og hvorfor mislykkes din innsats når du prøver å gjenskape den utblåsningen hjemme? Det er to deler produkt, en del verktøy og en del dyktighet. Selv om du mangler i ferdigheter, kan disse trinnene hjelpe deg komme nærmere en salong-perfekt utblåsning hjemme.

Det starter med en virkelig god sjampo

Merket sjampo du bruker er faktisk sekundært til hvordan du bruker den. Visste du at du sannsynligvis sjamponering håret galt helt? Din frisør er å få håret til å se bra fordi hun er å sørge for at håret er shampooed riktig og at oppbygging og urenheter fjernes ved å skrubbe og skylle veldig bra. Hvis du ikke har brukt en avklarende sjampo i en stund, kan det være på tide å kvitte håret av alle produktene og gunk at håret samler.

load...

Conditioner teller

Stol på oss, håret og hodebunnen utseende og generell helse i stor grad avhenge av bruken av retten anlegget. Når folk hater balsam, vi vanligvis finner det er fordi de ikke skylle den godt nok, noe som fører bygge opp og gjør håret får fettete og flat. Det er ikke balsam skyld. Velg riktig balsam for din hårtype og sørg for å skylle veldig, veldig bra.

Ta på den magiske potions

Nå som du har funnet ut hvordan å vaske og pleie håret ditt som en ekte profesjonell, må du bruke et produkt. Virkelig og seriøst, er stylist får håret ditt til å føle seg fantastisk ved å bruke mer enn ett produkt på håret. Selvfølgelig trenger alles hår et annet produkt kombinasjon og vi vil være her hele dagen hvis vi prøvde å dekke det, men det store flertallet av mennesker kan få en stor utblåsning med tre produkter:

load...
  1. Hår olje
  2. Krus reduserende / glatting serum
  3. Føn spray

Jeg bruker denne eksakte kombinasjonen av produkter på 90% av kundene mine i salongen og alltid få imponerende resultater. De eksakte produkter og merkevarer kan variere etter hårtype, personlige preferanser, og tilgjengelighet. Hvis du elsker måten håret føles etter at stylist er gjort med håret ditt, spør henne hva hun bruker å gjøre håret føler det slik.

Alle bør bruke hår olje

Hårvann hydrater, mykner, detangles, reduserer krus, og temmer uregjerlig hår. Jeg satte den i håret mitt etter håndkle tørking og før du berører håret mitt med en kam eller noen andre produkter, og det samme gjelder for mine klienter. Påfør hår olje primært til endene av håret ditt, ved hjelp av en svært liten mengde i midshaft og mot hodebunnen. Hvis håret ditt har en tendens til å bli fet eller fet Hold produktet vekk fra hodebunnen.

Les også:

Glatte serumer for alle hårtyper

load...

Selv om håret ditt er ikke veldig frizzy eller uregjerlig, kan en glatting serum gjøre hele forskjellen i utblåsning, og ta håret fra gjennomsnittet til utrolig. Jeg innrømmer at jeg hoppe over dette trinnet på de få kundene jeg har som har super glatt, null frizz hår, men disse menneskene er ganske få og langt mellom. De fleste mennesker kjemper en slags frizz, curl, eller unruliness og kan dra nytte av litt glatting serum.

Påfør glatting serum på fersk kjemmet hår. Du trenger ikke mye. Jeg liker å la håret mitt lufttørke litt før du bruker en glatting serum. Det bidrar til å holde produktet fra tynning ut på grunn av overflødig vann i håret. For å søke, gni produktet mellom håndflatene og arbeid gjennom håret med fingertuppene. Gre gjennom å sørge for at produktet er jevnt fordelt.

Vår favoritt utjevning serumer akkurat nå:

Hvis du ikke har oppdaget et slag tørrspray ennå. Holde på håret gjøre

Etter bruk din glatting serum, bruke et par spray av slag tørrspray til håret ditt. Konsentrer produktet på din ender og gre gjennom å sørge for at produktet er jevnt fordelt. Den ekstra fuktighet og glans at mine favoritt føn sprayer gi foreta en slik forskjell i måten min klient håret føles. De har også skje for å lukte fantastisk.

De riktige verktøyene gjør hele forskjellen

Får en stor salong-perfekt utblåsning er hovedsakelig et resultat av gode produkter, men de riktige verktøyene vil sikre bedre resultater. Du trenger to ting:

  1. En virkelig flott keramisk rundbørste eller vent pensel
  2. En profesjonell kvalitet hårføner

Jeg ser kvinner ofrer hår verktøy hele tiden. Den slitne plast hårbørste i badet skuff er ikke å gjøre deg noen tjenester, damer, og investere i en profesjonell kvalitet hårføner vil gjøre en større forskjell enn du noensinne kunne forestille seg.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams