Reese Witherspons beste frisyrer

12 november 2018

Reese Witherspoon er en Hollywood-skjønnhet og klassiske blonde som har prydet den røde løperen i mange forskjellige frisyrer fra super lang og rett til super kort og krøllete og alle typer i mellom.

Som en typisk hjerteformet ansikt, ser Reese beste i frisyrer som viser av øynene hennes og spille ned hennes sterk hake. Enhver hårklipp med smell eller lange bølger vil myke opp en barsk hake. Alle de følgende kutt på Reese er heller flatterende (ikke overraskende siden hun har nok penger til å ha råd til de beste frisører.

load...

Hvis du gjør det til slutten av galleriet, vil du også få se Reese som en brunette tilbake i 2004.

Frisyrer for hjerteformede Faces: 20 Smigrende Cuts

Reese Witherspoon super blonde i en lagdelt kutt

Frisyrer for hjerteformede Faces: 20 Smigrende Cuts

Skjule et arr

Tilbake i 2012, Reese Witherspoon gikk ut på den røde løperen med de mest fantastiske smell (avbildet her), og som avslørte hun på "The Graham Norton Show", hennes nye smell var ikke en skjønnhet utsagn eller en frisk forandring, ble de faktisk skjuler et arr hun fikk det siste september da hun ble truffet av en 84 år gammel sjåfør mens hun var ute og løper i Santa Monica.

load...

Jeg bestemte meg for å gjøre litt etterforskning og fant flere bilder av Witherspoon tilbake i oktober med en veldig diskret bandasje på pannen (se bilde her). Det jeg liker med denne historien er ikke de nye smell, eller at Witherspoon gikk ut og om med håret trukket tilbake i en hestehale bare en måned etter hendelsen, men at skuespilleren håndtert situasjonen med nåde. Witherspoon ikke trykk avgifter (driveren ble sitert for ikke å gi etter for en fotgjenger i et fotgjengerovergang), og hun fikk ikke gå til pressen med historien. I stedet måneder senere, er hun i stand til å le av det.

"Jeg landet rett på hodet mitt, og jeg har et arr, derav min nye frisyre jeg ikke husker mye om det, men mirakuløst -. Og takk Gud - jeg er fint," sa Witherspoon på showet. "De sa at jeg er veldig hard-ledet."

En annen grunn til å elske en av USAs kjærester.

Reese Witherspoon med krøllete hår

Frisyrer for hjerteformede Faces: 20 Smigrende Cuts

load...

Reese Witherspoon med flatironed hår

Frisyrer for hjerteformede Faces: 20 Smigrende Cuts

Reese Witherspoon vokser ut hennes smell

Frisyrer for hjerteformede Faces: 20 Smigrende Cuts

Les også:

Reese med lag kutt i langs hennes kjeven

Frisyrer for hjerteformede Faces: 20 Smigrende Cuts

Reese Witherspoon bølger og smell

Jeg begjære Reeses smell. Faktisk, jeg begjære dem så mye, jeg en gang fikk vokst ut versjon av sin svært populære hårklipp. Det har vokst ut fordi så mye som jeg elsker smell, de vokser ut for fort, og jeg er for lat til å få bi-månedlige bang trims (mye til min venn Jim ergrelse: "Men du er en skjønnhet redaktør Du er ment å se! sette sammen!"). For de av dere villig til å sette innsatsen inn den koniske bang utseende, her er hennes stylist hemmeligheter, courtesy of InStyle Magazine:

Original text