Pubic hårfjerning på bikini linje og kjønnsorganer

11 november 2018

Du har muligheter for kjønnshår hårfjerning i dette sensitive området. Noen er midlertidige og lett å gjøre, mens andre metoder tar litt mer arbeid, kostnader og tid, men varer lenger. Vi går over hver mulighet til å hjelpe deg å velge den beste hår-ridding metode for preferanser, hud og hår.

Bikini voksing

En meget populær metode for å kvitte hår i opp til seks uker ved anvendelse av en harpiks-voks det kan bli funnet ved salonger og spa overalt. Det er mange bikini voksing stiler å velge mellom-en opprydning for å få alt fjernet og alt i mellom.

Voksing din egen bikinilinjen (håret utenfor en vanlig truse linje) kan gjøres hjemme. Hvis du vil ha noe mer enn det (som en brasiliansk) en profesjonell avtale bør made.Learn Mer:

load...

Sugaring

Det finnes to typer sugaring: lime og en gel. Begge typer er laget med naturlige ingredienser som sitronsaft, sukker og vann slik at du hår-fri i opptil seks uker. Mange mennesker favorisere sugaring løpet voksing fordi det er mindre smertefullt og mildere mot huden. Alle store plusser for bikinilinjen! Det samme prinsippet gjelder her som voksing. Du kan rydde opp bikinilinjen, men mer ekstreme stiler trenger en avtale med proffene. Lag ditt eget produkt for om et par dollar (få oppskrift) og bruke det som et lim (les instruksjonene) eller varmes opp i mikrobølgeovn og bruke det som en gel (les instruksjonene).Learn Mer:

load...

Barbering

Ved hjelp av en barberhøvel er definitivt den enkleste og raskeste måten å bli kvitt håret selv om resultatene er kortvarig. Våre intime barbering guider for både kvinner og menn kan hjelpe deg å få en tett, sikker barbering og samtidig unngå vanlige problemer som kutt og inngrodde hairs.Learn Mer:

Laser / IPL

Ved hjelp av pulserende lys for å deaktivere hårsekken, det er FDA godkjent for permanent hår reduksjon, men ikke permanent hårfjerning. Vanligvis er det egnet for de med hud toner på den lyse siden og mørkt hår fordi laseren er rettet mot pigment (farge på håret).

Les også:

Althoughthere er hjemme enheter (se liste) likethey're ikke godkjent for bruk på kjønnsorganene, bare på bikinilinjen. Profesjonell laser hårfjerning behandlinger er nødvendig for fjerning på kjønnsorganene.

load...

Hvis du ikke har mørkt hår eller lett til middels hudfarge, ME Glatt og er laget for å behandle alle farger håret på alle hudtoner trygt.

Lære mer:

Elektrolyse

Denne metoden bruker en elektrisk strøm, har den beste track record og er den eneste metoden godkjent av FDA for permanent hårfjerning. I motsetning til laser hårfjerning, trenger du ikke en viss hår eller hudfarge å oppnå Resultat.Lær Mer:

Epilatorer 101

Disse enhetene ta ut håret fra roten for you.While mange mennesker klager over ubehag første gang du bruker dem, er det en av måtene å få ukers hår fritt skineasily hjemme.

Mange modeller og prisklasser er tilgjengelige. Mens den klassiske epilady med sløyfene er fortsatt på markedet, har de kommet langt med ulike featureslike hastighet nivåer, vinkel guider andchangeable hoder.

Hårfjerning (hårfjerningskremer)

En sterk alkalisk produkt bryter ned håret slik at det lett kan tørkes av. Jeg er ikke en stor fan av hårfjerning. Selv om de har omtrent samme hårløse tid som barbering, gjør de vanligvis ikke lage så skarpt av en spiss som når du bruker en barberhøvel.

Resultatene vil bare vare i et par dager på det meste. Bare vær forsiktig fordi hårfjerning kremer inneholder sterke kjemikalier og kan forlate kjemiske brannsår, spesielt delikat bikinilinjen. De bør ikke brukes på kjønnsorganene, bare håret utenfor panty line.Try et produkt laget spesielt for bikinilinjen, som Ready Betty (les anmeldelse).Learn Mer:

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams