Pubic hair voks toppprodukter for kjønszonen

14 november 2018

Kjønnshår voks trenger å være sterk nok til å fjerne tykke, grove hår, men skånsom nok på huden i denne delikate sone. Her har vi noen av de beste produktene for å vurdere for å takle en DIY bikini voks eller legge til estetiker rom hvis du er en pro.

Parissa voksstriper for ansikt og bikini

Det myke pre-laget strimler er flott for nybegynnere. I stedet for uro med å varme opp voks og påføre den med en pinne, at produktet allerede er forhånds gjort på en strimmel. De er omtrent like enkelt som det blir, siden du ikke kan bruke den for tykk, og noen klissete vasker seg lett så det er liten opprydding.

load...

16 strimler (8 dobbeltsidig) kan hver brukes mer enn én gang på en sittende- nok til å gjøre en bikini voks. Du kan ikke få mer av et kupp med kit inkludert huden beroligende azulene olje, spesielt hvis du er nybegynner og ønsker ikke å investere mye.

Generelt sett bør håret være ca ¼” , men ikke lenger enn ½” for voksing. Men det er enda viktigere å sørge for at det er kort nok når du bruker ferdiglagde strimler som det er vanskeligere å løfte langt hår. Og fordi voksen er romtemperatur, gni strimler mellom håndflatene til de er varme rett før du setter på hår.

Satin glatt calandula gull hard voks

En hard voks bra for proffene. Som for sent, har dette vært vår gå til for brasilianske voks fordi "det er rik og fantastisk". Siden calendula og tea tree har blitt brukt i århundrer som en anti-inflammatorisk, det virkelig hjelper å roe ned huden. Hun er ennå ikke har et problem med sensitiv hud og grove eller krøllete hår har vært noen match for denne gullgutten. Det beste er dette en hard voks (les mer), så det er ingen strips for å bruke.

load...

Hard voks også må varmes opp til riktig konsistens. Det bør holde på applikatoren uten å kjøre av. For instruksjoner se video: Hvordan bruke Hard Wax.

Du må gjøre litt av en investering med boksen, varmeapparat og tilbehør. Men det er vel verdt prisen, og mer kostnadseffektivt i det lange løp enn små kits hvis du har planer om å fortsette å bruke den.

GiGi brasiliansk voks mikrobølgeovn formel kit

Dette er et profesjonelt produkt laget for å fjerne bikini hår, men i stedet for å kjøpe en stor voks kan og varmeapparat, det microwavable. Settet leveres også med tilbehør og applikatorer. Du får alt du trenger uten en betydelig investering. Og hvis du liker voks og kjøre ut, kan du kjøpe det separat.

Les også:

Husk å følge alle produsentens anvisninger på prepping huden og bruk av systemet. Pass på å påføre voksen så tykk nok til å sikre at det er nok dekning og sørge for at det fullt setter. Hvis du trekker den av for tidlig, vil du ikke få håret. Trekke den av for sent vil bare knekke den. Du vil få taket på det fordi øvelse gjør mester!

load...

Vær alltid oppmerksom på temperaturen. Mikrobølge voks har en tendens til å varme ujevnt og vil kjøle deg ned. Så sørg for å re-heat som nødvendig for å sikre at det er riktig konsistens.

Shoba sugaring kit

Vi innrømmer at dette ikke er en voks, men sugaring gel og det fungerer på samme måte å fjerne hår fra roten med noen store plusser. Hvis du savner noen hår, gelen kan bli re-anvendes uten mye bekymring for mye irritasjon og kan rengjøres med vann. Det er helt naturlig, mindre irriterende enn voksing, uten parabener, fargestoffer, dufter, bensin, harpiks og voks. Du kan bokstavelig talt spise ingrediensene, selv om jeg er sikker på at du vil heller spare den for å få glatt.

Du får alt du trenger for å de-fuzz, inkludert bedårende denim strimler som sterk vekt bidrar til å redusere smerte. Og siden de er vaskbart det sparer penger over å kjøpe engangs strimler later mindre for deponier.

Dette er også en mikrobølgesikker, men kommer i en anselig kan så ikke kjøle seg ned så raskt som enkelte produkter i mini kits gjør. Men du har fortsatt å være forsiktig holde den riktig konsistens slik at den fjerner hår.

Starpil voks

Denne europeiske voks som kommer i blokker fra Spania vant oss over med sin overlegne kvalitet som gjør prosessen så behagelig som mulig, samtidig som vi tar håret så kort som 1 mm lang. Det gjorde ikke bryte eller sprekk for henne og Natural (vist til venstre) prøvde hun har en veldig ren duft. Selv om det kommer i andre store dufter som rose petal og sjokolade.

Å være en profesjonell voks det er solgt i store mengder, og du må også ha et varmere og kjøpe separate bokser å sette blokkene i. Dessverre er det ikke selges i butikker, men bare tilgjengelig på nettet.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2019

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams