Pompadour 2019 hårstyling tips for den moderne kvinnelige

13 november 2018

Oppblomstring av Pompadour har forårsaket ganske oppstyr i kjendis og hår nyheter. Er vi klar for denne trenden å gjenoppstå fra 1940-tallet?

Kjendis frisør Raphael Reboh av Femme Coiffure Hair Spa i Miami Beach, som er ansvarlig for å temme de lokker med Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Claudia Schiffer og Chrissy Teigen, tilbyr ekspertråd på denne dristige trenden. "The Pompadour er den perfekte klassisk utseende for kvinner som ønsker å dra håret bort fra sin facebut fortsatt ønsker å være irritabel og morsom," Raphael sier, "men det er ikke en enkel stil å trekke av for svak til hjertet. "

load...

Mange kvinner kan oppnå dette moderne stil på en enkel måte. For eksempel, hvis du har en kant (tror Miley Cyrus og rosa), gå for en strukturert type ved hjelp av hår kitt og mold til å forme Pompadour. Hvis du har en mer understatedelegance til din personlighet, kanal Janelle Monae holdning - hennes klassiske Pompadour er mykt stylet å jobbe med henne naturlig tekstur og kan være pyntet med noen anstendig hår tilbehør.

Her deler Raphael kjendis styling tips for å få den perfekte moderne Pompadour.

Trinn en: få riktig hårklipp

"Den hårklipp er nøkkelen," Raphael streker. "Klipp håret på en måte som former din spesielle ansiktsform." Teksture teknikker vil bidra til å oppnå riktig høyde og form i Pompadour frisyre, men du vil fortsatt trenger en form som fungerer når du ikke rockin' at pumpens gjør fordi, la oss innse det, dette er ikke en stil som du Navn inneholder Tilbakestill sannsynlig flaunt når innkjøp av mat. Arbeid med hairstylist, håret tekstur, og lengden på håret som er best for din livsstil.

load...

Trinn to: skape grunnlaget

Start ved prepping vått hår med mousse eller Volumizing spray og tørk håret med en rundbørste eller tips hodet opp for å få maksimalt volum. For å få det grunnleggende fundament for Pompadour, må du trekke håret tilbake på sidene, og samtidig la den øverste / forsiden av håret som er. Hvis håret er langt, skape en vridning i ryggen og holder med 2 pinner (en på toppen og en på undersiden), og deretter erte toppen og kammen inn i vri.

Les også:

Hvis håret ditt er kort, kan du bruke en pomade eller voks produktet for direkte håret på sidene bak eller ned; bare så lenge det er nær hodebunnen, slik at toppen / forsiden av håret til stil i Pompadour form.

Trinn tre: stil Pompadour

Formen og tekstur av Pompadour stil er egentlig opp til deg. Himmelen er grensen, så å si. Nøkkelen er å oppnå riktig høyde og et solid fundament. Tar liten snitt gjennom den øverste delen av Pompadour, foreslår Raphael ved hjelp av en liten rund pensel for å holde stilen sammen. Varm hver seksjon med en tørketrommel, og la hver del for å kjøle å holde på plass.

load...

Du kan også bruke en krølltang eller rettetang for å lage din form hvis rundbørsten er ikke din styling verktøyet av valget. Skape mer krøll i Pompadour vil gi deg en mykere look, mens rettere styling vil gi litt mer edge i pumpen.

Ikke vær redd for å erte håret på basen (prøv å bruke en rot-løfte pulver som dette) og bruke en kam for å myke opp utseendet etter erting.

Trinn fem: behandling stilen

Raphael delte at den viktigste delen av å lage en Pompadour utseende er det du bruker. "Du trenger å tørke håret godt og bruk en matt lim uten glans som vil holde den på plass," sier han. Denne stilen må struktur for å holde alt sammen og god solid hårspray for å fullføre stilen og holde den fra flopping over halvveis gjennom natten. Hvis været samtaler for høy luftfuktighet, jeg anbefaler en avsluttende spray som blokkerer fuktighet, som denne.

Det er en god idé å praktisere denne stilen en gang eller to før bruker det. Når du har din Pompadour perfeksjonert, koble den med litt bling og en smokey eye for en dramatisk look, eller holde den myk med en klassisk sett med perle øredobber og pinup-verdig makeup. Alternativene er egentlig ganske uendelige. Det er den perfekte stilen for en kveld på byen eller en ferie samling, men være forberedt på å skille seg ut og bli lagt merke til med Pompadour.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams