Pixie hair 2019: stiler vi elsker akkurat nå

13 november 2018

Pixie blir mer og mer populært som flere kvinner får håret kuttet i denne gutte-men-fortsatt-feminin stil. Faktisk er den pixie så populært, det vises på denne listen over de hotteste kort frisyre trender.

Og det er ikke rart at pixie er så populære. Det er edgy, men likevel feminine. Det kan være søt, sexy, sofistikert eller funky.

I dette galleriet, jeg dele mine favoritt nisser i øyeblikket. Du vil finne ut hemmelighetene til hvert kutt og hvordan du kan style dem, pluss lære hva ansiktet former og hår teksturer kan komme unna med en Pixie.

load...

Mens mange nisser er tradisjonelt kort over, tenderer den moderne pixie å være hakkete og teksturert med lengre smell som gir deg massevis av stylingmuligheter. Du vil se eksempler på hakkete, teksturert pixie gjennom dette galleriet.

Vil pixie passer deg?

Det er twothings å huske på med pixie: ansiktsform og håret tekstur. Her er noen tommelfingerregler når det kommer til pixie, men husk jeg mener bestemt skjønnhets reglene er ment å være brutt:

Hvordan å style pixie

Avhengig av håret tekstur, kan en pixie være super lite vedlikehold eller krever litt innsats i morgen. Noen kvinner har den perfekte bustete håret tekstur som bare ser ut til å falle på plass uten mye produkt eller behovet for å shampoo det ofte er disse kvinnene som innrømmer lett sine nisser ta sekunder å style. Likevel for hver og en av disse kvinnene er en annen pixie brukeren som insisterer hennes pixie er høy vedlikehold krever mye produkt og daglig sjampo.

load...

For kvinner med fine, flatt hår, vil du trenger for å lage tekstur med produktet. Kvinner med grovt eller frizzy hår må myke opp håret med leave-in balsam.

Michelle Williams'sexy pixie

Her viser skuespilleren Michelle Williams ut en versjon av Pixie. Men når hun først klippe av seg håret, var hun ikke så sikker på at hun likte det.

Williams sa i Elle UK at hun er "vokst inn i det," sa: "Jeg føler meg som meg selv med kort hår. Og det har vært en veldig lang tid siden jeg hadde langt hår, fem år. Selvfølgelig, de eneste som liker det er homofile menn og mine venninner. Rette menn over hele linja ikke er i dette håret! jeg kuttet det for en straight mann som noensinne har likt kort hår, og jeg bruker den i minne om noen som virkelig elsket det."

Kate Mara perfekt piecey pixie

Når skuespilleren Kate Mara klippe av seg håret i denne bedårende stykke-y pixie sommeren 2015, folk elsket det. Vel, bortsett fra hennes far.

load...

Mara fortalte Kelly Ripa på levende med Kelly og Michael, “Jeg fikk en slags negativ ting sa til meg. Jeg tekst messaged min far her om dagen at jeg savner deg, og hans svar var, jeg savner håret. Så, takk pappa!”

Hennes frisør, Mara Roszak, fortalte folk at Mara "umiddelbart eide" sin nye frisyre. “En pixie er noe som er en stor beslutning å gjøre; personen må være prepared.she har slike vakre benbygning og funksjoner, så jeg visste går pixie ville være perfekt på henne. Det er noe hun alltid har ønsket å gjøre, og responsen har vært utrolig.”

Charlize Theron platina pixie

Når Charlize Theron dukket opp på 2013 Oscars med dette pixie hårklipp, gikk Twittersphere gal. Theron nye frisyren ble umiddelbart kalt en "best" utseende på Oscars. Spørsmålet er, kan du komme unna med en pixie hårklipp hvis du ikke er så nydelig som Charlize. Absolutt. Dette kuttet ser flott ut på de fleste ansiktsformer.

Pixie kan virke som en vask-og-slipp type hårklipp, og det er. Men du trenger trimmer hver fem til seks uker. Dette kuttet er også best for kvinner uten kinky, krøllete hår, sier kjendis stylist Rodney Cutler i Glamour Magazine.

Anne Hathaway

Anne Hathaway klippe håret i denne pixie og holdt det kort i mange år, fram til sommeren 2014, da hun begynte å vokse ut av det.

Oppbevar disse tipsene i bakhodet før du hopper på pixie lasset:

Rihanna

Les også:

Rihanna er kjent for å endre hennes frisyrer med noen måneders mellomrom. Hun er tilbake til å ha langt hår, men hun har hatt en pixie cut minst to ganger i sin karriere.

Ursula Stephen, Rihannas stylist, forteller Elle UK magazine hvorfor hun og Rihanna valgte å lop off sangerens lange håret inn i denne pixie cut for MTV VMA Awards i september 2012, "Vi var ute etter hva vi har gjort før. Men ville ha det til være litt annerledes."

Den siste gangen Rihanna hår var kort var i 2008, men det var lengre på toppen. For å få denne looken på svart, afro-teksturert hår, forteller Stephen Elle, bør du "slappe av, pakke og flatt jern håret for å skape denne looken. Hvis du håret er naturlig rett eller bare har en liten bølge du vil være i stand til å gå rett etter kuttet."

Denise Welch: 2 versjoner av en Pixie frisyre

Ikke alle ser bra ut i super-kort hår, imidlertid. Kvinner som er petite ser flott med super-kort kutt. Unngå denne stilen hvis du er veldig overvektig. Du vil ha mer hår å balansere ut kroppen din. Det er heller ikke et flott utseende for kvinner med lange ansikter eller super krøllete hår.

Eldre kvinner ser flott ut i Pixie frisyrer.

Mia Wasikowska

Du vil finne at du kanskje må endre makeup når du får en pixie hårklipp. Ansiktet ditt er på display; du tiltrekker oppmerksomhet med edgy frisyre, så gå med en fet leppe (tror lyse rosa eller rød) eller en fet øyet (lange vipper og en fantastisk øyenskygge farge).

Faith Hill

Når Faith Hill debuterte denne pixie frisyre på CMA Awards på 5 november 2014, reaksjonene var blandet. Noen folk elsket det, noen folk foretrakk Hill med hennes signatur langt hår.

Populære pixie hår

"Alle disse små biter hjelpe fremheve kinnben og øyne, det er nesten som om du bygger i kinnben med dette kuttet," sier stylist Jimmy Paul i Allure Magazine av en pixie hårklipp lik Nora Zehetner, avbildet her.

Halle Berry

Her er hva Halle Berry hadde å si til bloggen Stylelist om henne pixie hårklipp:

"Jeg er mitt beste selv når jeg har super kort hår. Det er da jeg føler meg mest som meg og mest tillitsfulle. Jeg har hatt langt hår før jeg var ca 18 eller 19, da jeg først begynte å handle. Jeg ville gå til auditions og se hver andre jenta i rommet med lange, krøllete hår -.. Enten det er naturlig eller flettet inn jeg husker jeg tenkte dette ikke fungerer for meg, jeg må liksom være forskjellig fra disse jentene, så jeg kuttet alt håret mitt. Jeg gikk til min manager kontor og han hadde nesten hjerteinfarkt. Han sa: «Du kommer aldri til å fungere. Du er ikke lenger kommersielt. Og jeg sa: 'Det er akkurat det. Jeg ser ut som alle andre jente og de aldri kommer til å legge merke til meg.' To uker etter at jeg gjorde det, fikk jeg min første skuespillerjobb. Det var 'Levende Dukker' på ABC. De sa selv jeg var annerledes. Og det føltes som meg," Berry velig sagt.

Audrey Tautou

Audrey Tautou er den mest kjente moderne kjendis med en pixie (bortsett fra kanskje Halle).

Ginnifer Goodwin

Når Ginnifer Goodwin klippe av seg håret skulderlangt inn i en pixie, det var store nyheter på skjønnhetsblogger. Andre kjendiser fulgte etter og nå er det nok nydelige pixie kutt for noen fotogallerier.

Siden hun debuterte håret i sin pixie form, har Goodwin siden vokst ut toppen av håret, holde resten korte. Denne populære pixie stilen er super allsidig, ifølge stylist Anh Co Tran i Allure Magazine.

"Holder den lenger på toppen gir deg den allsidigheten til å feie det til siden, del den i midten, trekker den tilbake, eller lage bølger", sier Co Tran. "Det er også flatterende for nesten alle. Du kan spille ned en firkantet kjeve eller rundt ansikt."

Kris Jenner pixie frisyre

Hun er matriark av den kontroversielle Kardashian familien (elsker dem eller hater dem, er de ikke kommer unna), og hun har slitt håret i en pixie i årevis.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams