Personlig historie om triumf over hårtap 2018

12 november 2018

Hårtap er ikke bare skremmende, det er traumatisk. Så når det kommer til hår tap, jo mer informasjon du har, jo bedre du kan håndtere det.

Håret mitt var falt ut i det virket som håndfuller, sier 32-åringen Sandra, som begynte å miste håret for 10 år siden. Jeg startet selv dusjing i mørket for å unngå å se alt håret går ned i avløpet.

For kvinner, er håret ofte en stor del av vårt selvbilde og det gjør oss attraktive.

load...

Hårtap er ikke bare skremmende, det er traumatisk. Selv utsiktene til å miste det kan gjøre deg, vel, mister det.

Ikke miste håret i løpet fletter

Det er et stigma knyttet til kvinner som mister håret. Da jeg begynte å miste håret mitt, begynte jeg å miste meg selv, som grunnla et nettsted som heter Kvinne Håravfall Prosjekt å forene og støtte kvinner som finner seg selv med samme tilstand.

Men selv om hun gjør mye for å hjelpe andre med hårtap, har hun selv ikke avsløre sin sanne identitet offentlig. Ingen som følger bloggen eller tiltrer støtteapparatet vet hennes virkelige navn.

Fighting hårtap hos kvinner

Jeg er anonym, så jeg kan være helt ærlig om mitt eget hår tap situasjon, sier Ames. Det er noe jeg aldri ville være i stand til å gjøre hvis jeg levd med frykten for at et familiemedlem eller kollega kan google navnet mitt og finne ut mine innerste tanker.

load...

Forstå hårtap og hodebunnen betingelser

Som med alle spørsmål vi står overfor når det gjelder hårtap, jo mer informasjon du har, jo bedre kan du håndtere de utallige følelsene som oppstår hvis du begynner å se mer hår i avløp. Les videre for å lære om tre vanlige typer hårtap hos kvinner - og hva du kan gjøre med det.

1. Hvis du mister ca 100 hår om dagen...

Diagnose: normalt hår lossFinding noen hår i dusjen renne eller pensel er ingenting å bekymre seg for. Det er ansett som normalt og en del av den vanlige vekstsyklusen. Hår vokser i ca tre år, sitter sovende i tre måneder, deretter faller ut, sier Dr. Jeffrey Epstein, et hår restaurering kirurg i Miami og New York.

Hva å gjøre:

Hvis du er bekymret for at du mister for mye, forsiktig napp på ca 50 hårstrå. Hvis mer enn én eller to kommer ut, kan det hende du har unormale Shedding.

2. Hvis håret ditt faller ut etter fødsel, en sykdom eller stressende hendelse...

Diagnose: telogen effluvium

Hår kan bli påvirket av noen betydelig sjokk for systemet, inkludert høy feber, starter eller stopper bruken av p-piller, kirurgi eller opplever annen stressor, enten psykisk eller fysisk.

load...

Hva skjer:

Stress fører til en betydelig del av hårsekkene i hodebunnen for å overføre fra den voksende fasen til den sovende fase, kalt telogen. Seks uker senere, disse hårene begynner å miste en masse og kan fortsette å falle ut i flere uker eller måneder.

Les også:

Selv om det er skremmende å våkne opp med mistet håret på puta morgen etter morgen, være trygg på at nye tråder begynner å vokse umiddelbart etter håret faller ut. Pluss, siden telogen effluvium årsaker Shedding over, er det lite sannsynlig at noen andre vil engang merke til. I de fleste tilfeller, er håret tilbake til det normale innen seks måneder når håravfall startet.

I løpet av denne tiden av gjenvekst, er det viktig å fortsette behandlingen av eventuelle skalp forhold.

Inflammatorisk skalp forhold som psoriasis eller flass kan redusere hastigheten som hår som har falt ut blir erstattet, sier hår-og-skalp ekspert James Schwartz, som har en doktorgrad i kjemi.

Det ligner på en plante som vokser i jord: Hvis jorda er usunn, planter har en tendens til ikke å se så bra heller.

Hva å gjøre:

Se for baby-fine tråder rundt hårfestet ditt - den første håret tegn vokser tilbake. Det er en god idé å bekrefte diagnosen med en hudlege som er spesialist i håret loss.3. Hvis del i håret gradvis vokser bredere...

3. Hvis del i håret gradvis vokser bredere...

Diagnose: kvinnelige mønster Hårtap

En av de tidligste tegn på kvinnelige mønster Hårtap er å se mer hodebunnen når du del håret. Eller hestehale føles lettere, eller håret er tynnere på toppen og ved hårfestet.

Hormonelle endringer føre fleste kvinner litt tynning som de blir eldre, noe som kan gjøre hodebunnen litt mer synlig gjennom håret eller på den delen. Men noen kvinner er mer følsomme for endringer og er genetisk disponert for betydelig håravfall. Du kan oppleve mer ekstrem, merkbar tynning, og hårtap kan starte så tidlig som tenårene.

Selv om trekk kan være gått ned fra begge sider, er det mors side den beste prediktor. Det betyr at hvis din mor lider av hårtap, har du sannsynligvis vil også.

Hva å gjøre:

Det første trinnet er å snakke med en bord-sertifisert hudlege. Visse aktuelle produkter kan bremse tynning og re-vokse litt hår. Men med så mange ineffektive de på markedet, få råd før å bruke penger. Legen kan også foreslå en hårtransplantasjon. Selv om det gir naturlige resultater, kan poliklinisk prosedyre koste tusenvis av dollar.

Du kan også ta skritt for å minimere forekomsten av håravfall. Hvis hodebunnen er lett, lette din hårfarge for å redusere kontrasten.

Å få høydepunkter, og ved hjelp av volumising sjampo og jevning pulver og sprayer bidra til å gjøre tynt hår ser litt tykkere. En kort hårklipp vil også hjelpe deg å oppnå mer volum. Eller holde håret langt, slik at du kan feste den tilbake for å dekke tynne områder i hodebunnen.

Parykker er et annet alternativ. Disse dager, vil du finne versjoner laget av menneskehår som ser naturlig og er behagelig å ha på.

Uavhengig av årsak, hvis du mister håret, husk at du ikke er alene. Ved første, jeg trodde jeg var gal, sier Ames, men jeg hadde de samme følelsene som mange andre kvinner som lider av hårtap.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams