Øverste valg i profesjonelt hår blekemiddel

14 november 2018

Bleach er en av de mest kraftige kjemikalier som profesjonelle stylister bruker på håret. Når den brukes riktig, kan blekemiddel forårsake irritasjon, forbrenninger, skade på håret, og til og med tap av hår. Men hvis det er brukt riktig, kan bleke gi ganske imponerende resultater.

En av de viktigste trinnene for å oppnå den perfekte skyggen av blonde med blekemiddel starter med riktig produkt.

Salon mot generiske merker

Ikke alle blekemiddel er skapt like. Noen produkter er sterkere og jobber raskere enn andre, mens andre er mer skånsom og ment for hår som er delikat eller tidligere lettet. Det er også en stor forskjell mellom salon kvalitet bleike som de profesjonelle bruker, og den generiske blekemiddel tilgjengelig på drugstores billige skjønnhet butikker.

load...

Med en profesjonell blekemiddel, vil du få enda resultater og produktet er laget med ingredienser av høy kvalitet. Dette omfatter ofte ekstra balsam som vil ernære håret for å hindre tørrhet og skader. Mange har tonere samt å varme opp lettet farge.

Generiske merker, derimot, er ofte laget med dårligere ingredienser. Sjelden de inneholder nærende ingredienser, slik at håret ditt er stor risiko for skade. Selv om håret ditt overlever lightening prosess, det er et stort potensial for ujevn farge.

Når det kommer til håret blekemiddel, du virkelig får det du betaler for. Håret helse er verdt det, så la oss se på de beste blekemiddel alternativene som brukes av proffene.

load...

L'Oreal blonde studio platinum pluss lightening lim

L'Oreal Blond Studio Platinum Plus Lightening Paste er Cadillac av bleking produkter. Dette er uten tvil en av de mest effektive og minst skadelige lightening produkter på markedet.

L'Oreal Platinum kommer i to forskjellige formler. Platina pluss inneholder ammoniakk og er for mørkere hår som krever et høyere nivå av løft. Platina Ammoniakk Free ikke inneholder ammoniakk, og er egnet for løfting av lettere nivåer. Dette gir deg mer controland gjør at en stylist til å skreddersy formelen mer spesielt for hver kundes behov.

I motsetning til tradisjonelle lysning som kommer i pulverform, er L'Oreal platina mer av et oljeaktig pasta. Teksturen er mye lettere å jobbe med enn tradisjonelle blekemiddel som det ikke utvide eller reiser veldig mye i det hele tatt. Dette er en stor hjelp når du prøver å unngå overlapping med alle tidligere lettet hår.

Les også:

L'Oreal Platinum er litt dyrere enn andre bleking produkter, men det er favoritten blant profesjonelle frisører. Når du bruker den, vil du ha en hard tid går tilbake til andre merker av lightener.

load...

L'Oreal rask blått pulver Lightener

L'Oreal Hurtig blått pulver Lightener lever opp til navnet sitt. Dette blekemiddel virker raskt.

Det er et flott produkt når du legger til et par raske høydepunkter på sjampo bollen mens klientens toner behandler. Det er også et fint alternativ når du doble opp en all-over-farge med noen ombre ender og du må høydepunktene å behandle raskt.

En annen fordel med dette blekemiddel er at den har en blå tone som basis svakt toner høydepunkter som den løfter. Det vil ikke erstatte behovet for en toner hvis håret er virkelig brassy, ​​men det kan hjelpe når du trenger litt toner.

CHI blondest blonde ionisk creme og pulver lightener

Blondest Blond Ionic Lightener av CHI aldri skuffer, og deres blekemiddel er virkelig en av de beste.

Denne ammoniakkfrie lightener kan løfte opptil åtte nivåer. Det er en av de mest komfortable blekemidler til å bruke når du gjør en on-the-skalp behandling. Innebygd langt infrarød bidrar til å nøytralisere varme toner fra innsiden og ut, gir det gode toning evner.

Bleke hensiktsmessig leveres i en krem ​​eller pulverform, som gir stylist alternativer og kontroll.

Schwarzkopf Igora vario blondt ekstra kraft

Igora Vario Blond Extra Power har en stor konsistens og tørker ikke ut som andre lysning. Det har vært et populært valg blant stylister i mange år og det fortsetter å være en av favorittene.

Denne støvfritt lightener har en kremaktig, gel-lignende konsistens sammen med en behagelig duft. Det har også en pålitelig anti-gul effekt, og det kan lykkes løfte opptil åtte nivåer. Dette blekemiddel er flott å bruke når du prøver å oppnå en ekstra kul-tonet blonde.

Det er litt på dyrere side i forhold til andre bleking produkter, men de ekstra pengene vil bli godt brukt.

load...