Overgang til naturlig hår: 10 vanlige spørsmål

15 november 2018

I en verden hvor informasjon er ofte på fingertuppene (eller vokal kommando), kan du ha en rekke spørsmål, herunder spørsmål om håret ditt. Hvis du tenker på overgangen tilbake til naturlig hår, eller har allerede startet prosessen, kan det ikke være så lett å få de svarene du vil ha som du forventer. Disse vanlige spørsmål om naturlig hår kommer opp gang på gang blant kvinner som ønsker å gjøre overgangen fra kjemisk rettet, varme trent eller skadet lokker tilbake til sine røtter. (Hvert spørsmål linker til en mer detaljert artikkel / forklaring.)

Hva betyr det å gå over til naturlig hår?

Du kan knytte overgangen med å forlate relaxers bak, men metoden kan også innebære å vende tilbake til ditt naturlige hår fra en tekstur-altering prosess. Dette omfatter varmeskader, eller varme trening som noen kvinner kaller det. Det kan også innebære å forlate texturizers bak, inkludert de sleipe "administrasjons" produkter som ikke alltid annonsere være kjemisk-Laden. Når du bestemmer deg for å gå tilbake til din naturlige manke, du ditching ethvert produkt som permanent endrer den naturlige strukturen i håret skjellaget. Noen kvinner har farge som en endring substans, men de fleste hårfarge vil ikke endre tekstur i det hele tatt, og bare i alvorlige tilfeller vil det skade håret.

load...

Kan jeg texturize håret mitt mens overgangen?

Det korte svaret er "nei", ikke hvis du prøver å flytte til naturlig hår. Dessverre, noen merker markeds texturizers som om de er naturlige produkter, noe som gjør kvinner mener det ikke er noen tekstur-endre kjemikalier i settet. Når du ser et produkt som hevder å forbedre administrasjon eller løsne krøllene, fortsette med forsiktighet. Sjansene er, om det kaller seg en texturizer eller ikke, vil din tekstur bli påvirket av tvilsomme ingredienser. Texturizers ikke inneholder kjemikalier og vil sette deg tilbake på din naturlige reise.

Hvor lenge skal jeg gå over?

load...

Det er ingen regler om hvor lenge overgangen bør ta, så hvis noen forteller deg at du har gått for lenge på åtte måneder, ignorere at råd. Noen kvinner har mer tålmodighet enn andre, og vil gjøre det bra som langsiktige transitioners. Andre vil bli frustrert arbeider med forskjellige teksturer og vil ende opp med å kutte av seg rettet håret lenge før de planla å. Velg en tidslinje som fungerer for deg, men ikke bli overrasket om det endres! Du kan bli lei av dine varierende teksturer en dag og bare bestemme seg for å hogge håret av. Eller, kan du forlenge overgangs om en drastisk endring blir for mye for deg.

Hva frisyrer kan jeg gjøre?

Du kan føle begrenset i antall frisyrer du kan lage mens overgangen. I begynnelsen vil det ikke være så vanskelig, men som manke vokser og du har mer ny vekst konkurrerer med dine tidligere rettet låser, det blir mer utfordrende å finne stiler som fungerer med begge teksturer. Ingen sa du må endre stil hver dag eller hver uke. Det er en god idé å finne en håndfull av frisyrer som du kan opprette (eller stole på stylist å gjøre), helst lite vedlikehold, beskyttende utseende. Disse typer stiler plassere mindre stress på håret ditt, noe som fører til mindre brekkasje.

load...

Kan jeg trykker håret mitt mens overgangen?

Du definitivt kan, men det er den beste måten å håndtere håret ditt mens overgangen? Hvis du bestemmer deg for å trykke eller flatt jern din nye vekst for å gli bedre med eksisterende ender, må du være ekstra forsiktig. Ikke bare vil du unngå varmeskader, men du også ønsker ikke å legge for mye vekt på det sted hvor kjemisk endret håret dekker dine naturlige lokker. Det er også hele bekymring for å være naturlig. Hvis du stadig trykke din nye vekst i stedet for å prøve ut frisyrer som etterligner naturlige utseende, er du ikke kommer så mye fremover i din naturlige reise. Hvis du virkelig ønsker å være naturlig, på et tidspunkt må du håndtere håret som den vokser fra røttene. Jo tidligere du starter, jo mer tid du har til å lære om struktur og hvordan man best skal håndtere det.

Les også:

Hvordan kan jeg unngå brudd?

Sammen med å finne frisyrer som arbeider med overgangen hår, er brudd en av de største bekymringer for kvinner tilbake til sine naturlige røtter. Området der tidligere behandlet hår oppfyller ny vekst, eller skillelinje, er vanligvis det stedet hvor brudd er mest sannsynlig (kvinner som overgangen fra varme skade sannsynligvis ikke vil ha ett område som bryter mer enn en annen) fordi det er en spesielt skjør sted. For å unngå så mye som mulig brudd, er det leilighetsvis proteinet behandling en nødvendighet. Så lenge du bruker en mild protein en eller to ganger per måned, sammen med ukentlig, fuktighetsgivende dype condition-produkter, bør brudd være minimal. Bare husk å være proaktiv og holde rutine opp for å unngå problemer.

Hva kan jeg gjøre for å gjøre min overgang til naturlig hår enklere?

Forhåpentligvis vil overgangen seile sammen, men selv de mest dedikerte og rutine holde enkelte kan ha tider da hele prosessen driver henne gal. Å ha en diett er nøkkelen, som er å finne produkter og spesielt frisyrer som fungerer for deg. Hvis du har en favoritt stylist som kan hjelpe deg gjennom denne fasen, sette seg i hendene. Likeledes, noen ganger hjelper det å sette håret opp og ut av syne, i form av en veve, parykk, flette eller vri extensions, hvis du går gjennom en spesielt utfordrende fase.

Bør jeg gå tilbake til å slappe av håret mitt?

Det skjer. Noen kvinner prøver sitt hardeste å gå tilbake til naturlig hår, men av en eller annen grunn, bestemmer seg for å gå tilbake til å slappe av (eller kontinuerlig retting med termiske verktøy). Selv om naturlig hår egentlig er for alle - fordi håret som vokser fra hodebunnen bør være akseptabelt - ikke alle kan omfavne henne tekstur. Hvis det å være naturlig er noe du virkelig ønsket, men du bare ikke kunne finne ut hvordan du kan gjøre den jobben for deg, prøv å ikke la noen få deg til å føle seg dårlig om din beslutning om å gå tilbake til rettet låser. Dessuten kan du være i stand til å gå tilbake til naturlig hår på et tidspunkt i fremtiden, når din livsstil og omstendigheter er forskjellige.

Hvilke utfordringer vil jeg møte?

Det bør ikke være så vanskelig å gå tilbake til naturlig hår, men det kan noen ganger være litt av en utfordring. Jo lenger du har hatt rettet hår, jo vanskeligere kan det noen ganger være å finne ut hvordan man skal håndtere din naturlige tekstur. Jo lenger du går over, jo flere utfordringer du kan forvente å møte. Det er grunn til å ha mer ny vekst og å finne ut hvordan du kan unngå store brudd. Du kan også ha å finne nye frisyrer som fungerer som din lokker vokse. Ingen sa overgangen var lett, så så lenge du vet at du har tid når den pågå virker tøff, vil du være i stand til å ha planer på plass for å håndtere disse tider.

Hva bør jeg unngå mens overgangen til naturlig hår?

Når du vet hva du skal gjøre for overgangen hår og hvilke stiler og produkter virker, er det noe du bør unngå? Helt sikkert. For mye varme styling og noen tekstur sendrende kjemikalier topper listen, men du kan også være lurt å holde seg borte fra folk som ikke støtter din beslutning om å gå tilbake til naturlige låser (eller i det minste stille dem ut hvis du ikke kan klippe dem av). Hvis du sitter fast på å bruke de samme produktene som jobbet for avslappet manke, fortsette med dem bare hvis de fortsetter å arbeide. Sannheten er at du sannsynligvis nødt til å droppe enkelte produkter og finne nye som gjør det meste ut av din naturlige tekstur.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams