Øre hårfjerning metoder og tips for menn

15 november 2018

En viss mengde hår forsterker mandig persona, men etternølere som kommer ut av ørene er ikke i den kategorien. Du kan også tenke at de eneste som får merkbar hår på ørene er din bestefar eller den rare gamle mannen fra nedover gaten. Vel, håret ikke diskriminere. Det kan dukke opp hvor som helst, når som helst time.Let snakke om hvordan du kan bli kvitt det av de ekle lurkers trygt.

Barbering og trimming

Barbering og trimming er enkelt, billig og rask. I stedet for å bruke en våt barberhøvel på utsiden av ørene dine der du enkelt kan klippe selv, velger en ørehår trimmer (compareprices), som lar deg trygt fjerne hår fra toppen av øregangen på egen hånd. Spør din frisør eller stylist å barbere ørehår når du får din hårklipp. Mer "

load...

Tweezing

Hvis du bare har noen etternølere, er tweezing en easyway å trekke disse hårene ut og ikke se dem igjen for et par uker. Sørg for å bruke en god pinsett som Tweezerman Slant pinsett (Sammenlign priser). Dårlig gjort pinsett vil gli av hår eller bryte den i stedet for å trekke den ut fra roten. Bruk vinklet pinsett, ikke spisse seg, for sikkerhet. Men du bør være klar over at, ja, det gjør vondt tweezing.

Ikke legg pinsett inn i øregangen, eller du kan risikere å skade trommehinnen. Hvis du ikke har vippe speil på badet, kan du bare nødt til å be om litt hjelp til å kunne forstå at håret. Hold øret fast og tweeze håret ut i den retningen det vokser. Mer "

load...

Voksing

Voksing er et godt alternativ for å fjerne hår på den ytre delen av øret, men det er litt vanskeligere å utføre på deg selv. Men voksing fjerner hele hårsekken fra roten og holder deg hårfri i flere uker. I motsetning tweezing, trenger du ikke å fjerne hvert hår individuelt.

Hvis du prøver dette hjemme, velge pre-laget voks strimler enn en microwave kit, hvor du må varme opp voksen og bruke en pinne til applyit. Med en voks stripe, trenger du ikke å bekymre deg for noen voks drypper inn i øregangen eller ting blir rotete. Hvis du synes det er vanskelig å gjøre på deg selv, spør noen om hjelp eller gjøre en avtale med en profesjonell på en salong eller spa. Ulempen er risikoen for infeksjon og andre skader er noe høyere med voksing enn med andre måter å fjerne ørehår. Mer "

Les også:

Sugaring

Denne metoden er lik voksing i at du kan fjerne mye hår på en gang på utsiden av earfrom hårsekken. Det er generelt antatt å skade mindre enn voksing og er mildere fordi den ikke stikker så mye på huden. Det er en flott metode hvis du har sensitiv hud, men som med voksing, er risikoen for smitte er litt høyere med denne metoden enn andre.

load...

Her igjen, trenger du ikke ønsker klissete sukker drypper i øret, men du kan ikke bruke strips for sugaring. Du vil ha toapply det med en applikator andplace et lite stykke bomull i øret for å beskytte canalor finne en sugaring spesialist i ditt område. Mer "

Laser Hårfjerning

Laser hårfjerning bruker pulserende lys og flere behandlinger til å forringe hårsekken, og det er FDA-godkjent for permanent hår reduksjon. Du får laser behandlinger over en bestemt tidsramme, og disse behandlingene fjerner mesteparten av hårvekst. Hva gjør vokser tilbake bør være lettere og tynnere. Det vil gi deg gode resultater, men er tryggere enn elektrolyse. Alltid oppsøke en profesjonell og bestille en konsultasjon først før du får behandling. Mer "

Elektrolyse

Elektrolyse har den beste track record over alle andre hårfjerning metoden, og det er den eneste FDA-godkjent metode for permanent hårfjerning. Som laser hårfjerning, elektrolyse også tar flere behandlinger for å ødelegge roten av håret. Denne metoden innebærer å sette inn en liten nål inn i hårsekkene, og den største risikoen er ikke å ha en skikkelig trent electrologist å gjøre arbeidet. Bare gå med en lisensiert electrologist og finne ut hvilken type elektrolyse vil bli brukt. Mer "

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams