Omegle på Norsk - 6 Beste Tilfeldige Chatter i Norge 2019

16 april 2019

Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Omegle Chat - Topp Beste Gratis Chatter i Norge.

Best Omegle alternativ

RANKING OG
RESERVERER TOP RANKING BESTE SITER LIKER OMEGLE i 2019

Topp 6 beste Omegle alternativer | Rangering | Nettsteder som Omegle.com (Chat Site Alternatives)

load...

Innhold:

Hva er de beste Omegle-sidene for å prøve ut for tilfeldige chatter?

En av de største drivkraften for internettets popularitet har vært måten den forbinder folk fra alle verdenshjørner. Det som begynte som folk som søker etter andre de kjenner til nettprat, har utviklet seg til nettsteder som Omegle som forbinder fremmede tilfeldig for en helt annen opplevelse.

Omegle-lignende nettsteder har spredt seg over hele intenet og tilbyr tilfeldige chat muligheter. Det er ingen overraskelse når du ser noen av brukerstatistikken fra Omegle-alternativer. Chatter med tilfeldige fremmede har blitt et veldig populært tidsfordriv.

Ifølge PRWeb-nyhetsutgivelsen overgikk chatrandom 270 milliarder koblinger i begynnelsen av 2018 og har mellom 27 000 og en halv million mennesker på nettet til enhver tid fra over 250 land. Og det er bare ett av nettstedene som Omegle vi skal gjennomgå.

Topp 6 beste Omegle alternativKilde: advisoryhq.com

Det er noe mystisk og spennende om å gå inkognito for å chatte med folk du ikke kjenner. Men du må være forsiktig når du bruker nettsteder som Omegle.com og chat-områder som ligner på Omegle fordi det er mange rovdyr der ute.

Så i vår gjennomgang av de 6 beste alternativene, vil vi ikke bare ta en titt på Omegle selv og diskutere hvorfor folk bruker nettsteder som Omegle, vi vil også fortelle deg ting du bør være oppmerksom på når du bruker en Omegle-tilfeldig chat alternativt nettsted.

Det er ingen grunn til at du ikke kan ha litt moro og være trygg også, så sjekk ut vanlige spørsmål nedenfor for ting å passe på for å holde seg beskyttet mens du er på et Omegle-chat-alternativ.

load...

Liste over de beste 6 beste alternativene for Omega

Listen er sortert alfabetisk (klikk på et av nettstedene nedenfor for å gå direkte til detaljert gjennomgangsseksjon for nettstedet):

Nettsteder som omegle spørsmål. Hva er Omegle alternativ chat?

Hvis du er ny i det tilfeldige chat-universet, kan du kanskje lure på hva som er Omegle, og hva er tilfeldig chat alt om?

Omegle ble først lansert i 2009 som et eneste chat-nettsted som parret brukere tilfeldig, og kort tid etter la det til et videoalternativ. Nettstedet var en av de tidligste å bruke konseptet til å samsvare med totalt fremmede for et anonymt møte.

Nettstedet for chat inneholder muligheten til å stoppe og starte en chat når som helst, akkurat som Omegle-alternativer, og den kan samsvare med fremmede basert på dine forutbestemte interesser. Det har også et college student chat alternativ.

Gratis ChatterBildekilde: Pixabay

Nettstedet er ikke uten kontrovers og kom under noen granskning for ikke å gi nok sensur på videosamtaler, som de siden har jobbet for å korrigere ved å ha både overvåket og uovervåket nettprat. Dette er en funksjon som deles av mange av de beste nettstedene som Omegle, for å beskytte sine brukere mot uønsket profanitet eller nakenhet.

Hvordan fungerer det for Omegle og Omegle like sites

Nettsteder som omegle spørsmål. Hva skal jeg passe på når jeg bruker alternativer til Omegle?

Når du snakker med fremmede, enten på gaten eller online på Omegle-alternativer, er det noen ting du definitivt vil passe på, slik at du ikke ender opp med å bli sjokkert eller har en negativ opplevelse.

Det er en grunn til at våre mødre fortalte oss ikke å snakke med fremmede. Men hvis du er forsiktig, er det mange flotte mennesker der ute, du kan møte og bli venner med, noe som er en av hovedgrunnene til at folk bruker nettsteder som Omegle.

Klikk nøye når du går inn på nettstedet

På de fleste nettsteder som Omegle.com så snart du laster inn nettstedet i nettleseren din, får du vanligvis en melding om å tillate tilgang til datamaskinens kamera og mikrofon. Pass på at du ikke klikker for fort og tillater det før du er klar.

De fleste av de lignende nettstedene til Omegle er bare 18+

Les retningslinjene nøye og ikke la barna få tilgang til bare noen Omegle tilfeldige chatalternativer. De fleste av disse nettstedene er kun ment for voksne, med noen få unntak som vi noterer oss i vår Omegle alternativer vurdering.

Les reglene nøye

Du kan enkelt bli utestengt fra et Omega-chat-alternativt nettsted hvis du bryter noen av reglene om nøkkel og profanitet. Pass på at du leser brukerregler som er lagt ut på nettsteder som Omegle før du bare hopper inn for første gang.

Du bør ikke betale for å bruke nettsteder som Omegle

De fleste Omegle-alternativer er gratis å bruke. Hvis du er på nettsteder som Omegle.com og ser en avgift eller de ber om et kredittkort, vil du kanskje være forsiktig fordi omtrent alle de beste nettstedene som Omegle ikke belaster deg for å bruke de grunnleggende funksjonene.

Vår utvalgsmetode

Hvilken metode bruker AdvisoryHQ til å velge og ferdiggjøre kredittkort, finansielle produkter, firmaer, tjenester og produkter som er rangert på sine ulike topplasserte lister

Vennligst klikk her "AdvisoryHQs rangeringsmetoder" for en detaljert gjennomgang av AdvisoryHQs utvalgsmetoder for rangering av toppkvalifiserte kredittkort, finansielle kontoer, firmaer, produkter og tjenester.

Detaljert gjennomgang - topp rangering beste Omegle alternativer

Nedenfor finner du en detaljert gjennomgang av hvert nettsted på vår liste over beste Omegle Like Sites. Vi har fremhevet noen av de faktorene som tillot disse alternativene til Omegle å score så høyt i vår rangering.


1. ChatKi anmeldelse

ChatKi er en Omegle alternativ chat som bare gjelder for voksne; 18 år og oppover. Det er ikke mye på nettet om hvem som startet dette Omegle-chat-alternativet, deres bruksvilkår nevner at det er en tjeneste for mobilprogrammaker, Bridgestone International Group, Inc.

På deres Om oss side merker de at dette er en av nettstedene som Omegle eller som Tinychat utviklet med en enkelt hensikt i tankene "Å bringe lignende mennesker sammen."

Nettstedet har for øyeblikket over 50 000 brukere på et hvilket som helst tidspunkt, og selskapet anser det for å være et evigvarende og voksende Omegle tilfeldig chat-alternativ som de vil fortsette å legge til nye funksjoner og oppgraderinger.

ChatKi ChatsBildekilde: ChatKi | Chat nettsteder som ligner på Omegle

ChatKi Omegle alternative chatnøkkel ting å vite

Høydepunkter som gjør at Chatki skiller seg ut på vår liste over beste Omegle-alternativer

Videochat med jenter

Mens videochatt på Omegle som nettsteder pleier å være populære hos menn, er det ikke alltid så mange kvinner i blandingen når du cue opp tilfeldig kamp. ChatKi er et av Omegle-alternativene som gjør det enkelt å snakke med en kvinne, bare klikk på deres "Video Chat with Girls" -knapp.

Funny Prank Videos

En kul funksjon av dette nettstedet som du ikke finner på mange andre lignende nettsteder til Omegle, er deres side med prankvideoer på ChatKi. Det inkluderer både hjerteoppvarming historier om noen å finne sin far og overraske kjendis observasjoner av PewDiePie og Justin Bieber.


2. ChatRad gjennomgang

Hvis du leter etter de beste nettstedene som Cam4 som er helt G-rated, så vil du sjekke ut ChatRad. Nettstedet ble utviklet for å gi brukerne den samme opplevelsen av andre Omegle-alternativer, men uten seksuelt innhold.

ChatRad ble grunnlagt i 2013 og har vokst til tusenvis av daglige brukere på nettet til enhver tid. Dette er en av nettstedene som Omegle som stoler på å ha "raske moderatorer" på alle tidspunkter for upassende innhold.

ChatRad Omegle chat alternative viktige ting å vite

Høydepunkter som gjør at chatrad skiller seg ut på vår liste over beste Omegle-alternativer

Sikker sone for folk som bare vil chatte

Det kan være litt dicey å gå på steder som Omegle, og du kan ha et ubehagelig møte hvis du ikke er i en prat som forbyr nakenhet. ChatRad tilbyr en måte å nyte hva alternativene Omegle har å tilby når de møter nye venner, men i en plattform som er trygt G-vurdert.

Chat tips og triks

Hvis du vil møte nye venner, men er usikker på hvordan du skal handle uten å se rart når det første matchet med noen på nettsteder som Omegle, tilbyr ChatRad litt hjelp.

Deres Chat Tips & Tricks-side er et must-les, uansett hvilke alternativer til Omegle du kan bruke. Det har noen gode råd om å bryte isen når du snakker med nye mennesker og hvordan du holder samtalen på vei.


3. Chatrandom gjennomgang

En av de mest populære Omegle-sidene er Chatrandom . Den ble lansert i 2011 og tiltrekker nå mer enn 20 millioner brukere totalt i måneden, og vokser brukerbasen mer enn 100 ganger siden den startet.

Fordi det er en av de største nettstedene som Omegle for tilfeldig chat, kan de tilby en mer matchende opplevelse enn mange av de andre Omegle-lignende nettstedene. Denne Omegle-alternativ chaten er bare for voksne, og de sier faktisk at de rynker på andre nettsteder som ikke sparker barn utenfor deres chat-område, som de gjør.

chatrandom Omegle tilfeldig chat alternative viktige ting å vite

Høydepunkter som gjør Chatrandom skiller seg ut på vår liste over beste Omegle-alternativer

Gruppe og par chatter

Hvis du føler deg bedre å bli introdusert til fire fremmede på en gang, i stedet for bare en en-mot-en samtale, er chatrandom en av Omegle-lignende nettstedene som tilbyr dette unike chatteralternativet.

Du kan bruke deres Cam X4 Omegle Chat Alternativ for en video gruppe chat enten av deg selv eller som et par.

Chatrandom ChatsBildekilde: Chatrandom | Alternativer til Omegle

Gay chat alternativ

Ikke mange alternativer til Omegle tilbyr et spesielt filter bare for de som foretrekker en samme sex chat. Chatrandom tilbyr ikke bare en prat med bare jenter, men også en med de som er homofile, bi eller nysgjerrige menn.


4. Chatroulette gjennomgang

Leter du etter enkle å bruke Omegle-alternativer med et minimalistisk grensesnitt? Da vil du virkelig like Chatroulette , som ser ut som den bare gikk ut av begynnelsen av 2000-tallet.

Dette er en av Omegle-lignende nettstedene som startet i 2009, og er Andres Ternovskiys hjernebarn som bare var 17 år da han startet dette chat-området.

Av alle nettstedene som Omegle, har denne en av de reneste grensesnittene. Den inneholder hurtigtaster som kan brukes i stedet for å klikke på start, stopp og neste knapp.

Chatroulette Omegle tilfeldig chat alternative viktige ting å vite

Høydepunkter som gjør Chatroulette skiller seg ut på vår liste over beste Omegle-alternativer

Evne til å finne savnede tilkoblinger

Ikke hater det når du har en intenst samtale med noen over en av nettstedene som Omegle, og du mister internettforbindelsen din, så "poof" er de borte for alltid ?!

Chatroulette har en måte å finne personen du har chattet med, enten i samtaleloggvinduet eller ved å legge ut en melding på et tredjeparts nettsted.

Enkel oppføring grensesnitt

De fleste alternativene til Omegle dukker opp en forespørsel om kameratilgang før du får en sjanse til å se deg rundt, men ikke Chatroulette. Den bruker et flash-stilgrensesnitt som gjør det enkelt å ta en titt på nettstedet og de tydelig viste reglene før du velger å dykke inn.


5. OmeTV gjennomgang

OmeTV er et annet "adults only" Omegle alternativ chat nettsted. Nettstedet kan ta litt lengre tid å laste på et skrivebord enn noen av de andre Omegle-alternativene, men de tilbyr også både Android- og iPhone-apper.

Appen heter "mini" på iPhone, og er også fra Bridgestone International Group, Inc., det samme selskapet som ligger bak ChatKi.

OmeTV omegle alternative chatnøkkel ting å vite

Høydepunkter som gjør OmeTV skiller seg ut på vår liste over beste Omegle-alternativer

Kan noen ganger komme seg rundt små brudd

Vi bekrefter ikke eller nekter dette er en "ting", men i Android app vurderinger for OmeTV, en bruker nevnt å være banned for å ikke ha på seg en skjorte, og betale en $ 9 avgift og bli gjeninnsatt.

Dette er en av Omegle-lignende nettstedene med App-kjøp, så det er fornuftig at det er premiumfunksjoner ulåst hvis du betaler et ekstra gebyr, selv om nettstedet er gratis å bruke med grunnleggende funksjoner.

Voksen, men overvåket

OmeTV som Dirtyroulette er et av alternativene til Omegle som bare gjelder for voksne (deres app nevner 17+), men det har fortsatt noen regler for å sikre at ting holdes under kontroll.

For eksempel forbyr de å vise nakne bryst uten ansikt eller å være i undertøy under en videochatt. Dette er en av Omegle alernativer som håndterer klager raskt for å sikre at alle brukere er beskyttet mot de som bryter med reglene.


6. Yuyyu® gjennomgang

Når du først ser Yuyyu®-nettstedet med sin fargerike tegneseriegrafikk og "No Adult!" -Tegn, tror du kanskje det betyr at det ikke er voksne rundt å overvåke deg. Men når du ser på litt mer, skjønner du at dette er et av områdene som Omegle som rynker på voksent innhold.

Dette er den andre ( First Bazoocam ) av to nettsteder på vår topp Omegle-alternativliste som holder chattene rene og begrenser noen form for nakenhet eller annet voksent innhold. De tillater alle som er 13 år eller eldre å bruke nettstedet, og holder et strengt forbud mot skam og seksuell oppførsel.

Yuyyu® Omegle chat alternative viktige ting å vite

Høydepunkter som gjør at yuyyu® skiller seg ut på vår liste over beste Omegle-alternativer

Webkamera kontroll

Når du først kommer på mange andre nettsteder som Omegle, må du umiddelbart klikke på "Tillat tilgang" til webkameraet ditt før du starter.

Men Yuyyu® lar deg styre webkameraet ditt gjennom prosessen. Du kan starte chat, og andre kan bare se deg hvis du gir dem tilgang, ellers er det bare en mikrofon- og tekstchatforbindelse.

Null pornografisk eller voksen materiale

Yuyyu® er en av de Omegle-lignende nettstedene som tar å være "voksenfri" veldig seriøst. Så, uansett hvilken alder du er, kan du være trygg på at de overvåker deres chatter kraftig for å sikre at det ikke er noe nakenhet, profanitet eller annet voksent materiale.


Konklusjon - topp 6 beste omegle alternativer

Enten du vil spice opp livet ditt litt med noen av de mer voksne alternativene til Omegle, eller bare ønsker å få nye venner på chat-nettsteder som ligner på Omegle som er G-ratede, er det mange enkle alternativer å prøve ut.

Du kan sitte i hjemmet ditt og møte mennesker fra alle verdenshjørner ved å bruke Omegle alternative nettsteder, og det er en ganske kul ting. Men du vil sørge for at du er klar over sikkerhetsforholdene som er tydelig angitt på hvert av alternativene til Omegle rules-seksjoner.

Nettsteder som Omegle tiltrekker seg mange rovdyr, men kontrollene disse nettstedene gir deg tillater deg å forbli helt anonym hvis du vil. Og mange nettsteder som Omegle.com lar deg tale eller tekst chat uten å måtte slå på videoen din i det hele tatt.

Så ha det gøy å utforske disse morsomme Omegle-alternativene og velg de som passer best til din personlige stil. Enten du er i 18+ chatter eller bare vil ha noen "gratis innholdsfrie" samtaler, har du mange alternativer blant disse alternativene til Omegle for å komme deg ut og nyt nye venner.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams