Økologiske skjønnhetsprodukter 2019: dine beste spill

13 november 2018

Mange av mine venner er enormt opptatt av hva de putter i kroppen sin og på deres hud, så naturlig, når vi snakker om skjønnhet, de viktigste spørsmålene jeg får fra venner dreie seg om naturlige produkter. De vil ikke ha noe med parabener, de egentlig ikke vil ha noe som er blitt testet på dyr, og de er villige til å bruke litt mer penger for å få den virkelige ting.

Den gode nyheten er at det er mange fantastiske organisk hår, hudpleie og makeup-produkter på markedet i dag. Her werun ned de beste produktene, hva du skal se etter når du plukke ut produkter, hvordan å lese etiketter og hvilke ingredienser for å unngå.

Bransjen er ikke riktig regulert ennå, så lese etikettene nøye. En flaske merket "økologisk" må inneholde 95 prosent økologiske ingredienser, men de som er merket "naturlig" eller "laget med organiske ingredienser" kan fortsatt inneholde de dårlige ting.

load...

Hva du skal se etter i økologiske hudpleieprodukter

Når det kommer til hudpleie, bør du tenke deg om to ganger ingrediensene du setter på huden din. Huden absorberer kjemikalier, og noen av dem kan være giftige. Du kan ikke stole på alt på markedet, fordi i motsetning til i andre land, hvor de regulerer sine skjønnhetsindustrien, dessverre, FDA ikke betaler mye oppmerksomhet til skjønnhetsprodukter.

Hva du skal se etter

Når det gjelder å rense huden din, hold deg til naturlige såper laget av super fuktighetsgivende ingredienser, inkludert geitemelk, shea smør, klar glyserin, flytende Castilla eller olivenolje. For dusjen, kan du ikke gå galt med Dr. Bronner'scastillesoaps. De er biologisk nedbrytbare, vegetabilsk (avledet fra hamp), organisk, USDA-sertifisert og rettferdig-handel sertifisert.

load...

Når det kommer til fuktighet huden din, anbefaler jeg organiske elskere til å holde det enkelt og holde seg til oljer. Extra virgin kokosolje, jojobaolje, mandelolje, arganolje, olivenolje og virkelig, noen form for olje, fungerer fint til hydrat huden både i ansiktet og på kroppen.

Peeling er en viktig del av enhver hudpleie rutine. Hold deg til enkle brunt sukker scrubs laget med oljer eller lage din egen ved hjelp av denne enkle oppskriften. Unngå skrubb som inneholder mikroperler, som faktisk er små plast som forurenser vannkilder og blir nå faset ut av mange produkter på grunn av forbrukernes etterspørsel.

De beste produktene

Bruke mer penger på de tingene som holder på huden: øye kremer, kremer, solkrem og mindre på ting som renser og deretter går ned i vasken: rensemidler, scrubs, etc.

Hvor kan man kjøpe

Når det gjelder jakt etter naturlige produkter, hodet til Whole Foods eller helsekostbutikker for det beste utvalget. Når du finner din favoritt elementer, kan du kjøpe dem online på lave priser.

load...

Du kan lage din egen

For en virkelig naturopplevelse, kan du lage dine egne hudpleieprodukter, som kropps- og ansiktsskrubb, masker og mer. På denne måten vet du nøyaktig hva som skjer på huden din. Noen oppskrifter kan vare måneder (tror brunt sukker scrubs, yummy!).

Det beste for antiperspiranter

Folk har gått den naturlige rute når det gjelder deodoranter og antiperspiranter for år.

Hvorfor Go Organic

Antiperspiranter inneholder aluminiumklorid, den ingrediens som holder svette låst i. Aluminium har vært (kontroversielt, innrømmer I) er knyttet til Alzheimers sykdom og brystkreft.

Ingen av disse påstandene er vitenskapelig bevist, men det er nok bekymring for dem at noen respekterte leger advarer oss å unngå å bruke aluminium i våre skjønnhetsprodukter.

Naturlige antiperspiranter ikke inneholder aluminium eller parabener.

Ingredienser for å unngå

Aluminiumklorid og parabener. Hvordan finne ut om din deodorant eller antiperspirant inneholder parabener? Se på ingredienslisten for følgende: Methylparaben, ethylparaben, propylparaben, isobutylparaben, butylparaben, og benzylparaben.

Les også:

De beste produktene

Jeg har gjort min forskning og har kommet opp med en liste over de mest elskede naturlige deodoranter på markedet i dag.

Det beste i sminke

Når folk tenker på organisk og naturlig skjønnhet, tenker de på hudpleie og hårpleie produkter, men også sminke industrien har hoppet på den organiske bandwagon.

Hvorfor gå organisk

I motsetning til noen hudpleieprodukter som forblir på huden din for bare sekunder før de vaskes ned i avløpet, forblir sminke på ansiktet hele dagen lang.

Ingredienser for å se etter

Når det kommer til de aller beste naturlige makeup, vurdere mineraler. De er det beste alternativet fordi de virkelig er naturlige og mange produkter ikke inneholder tilsatt ingredienser. Hva setter mineral makeup bortsett fra andre makeup er hva den ikke har: konserveringsmidler, parabener, mineralolje, kjemiske fargestoffer og dufter. Alle disse tingene kan føre til kvinner med hud sensitiviteter å bryte ut.

Mineral makeup kommer i pulverisert form (tror Øyenskygge, stiftelser, rødme, bronzers).

Det beste i sjampo

Så du elsker hvordan shampoo lathers, noe som gjør at du føler deg som om håret blir rent? Vel, det er faktisk dårlig.

Sulfater, ingrediensene i sjampo som får den til å skumme, er svært kontroversielt.

Ingredienser for å unngå

Mange naturlig helse eksperter anbefaler å unngå eventuelle shampoos med den skummemidler natriumlauretsulfat og ammonium- lauretsulfat som hovedingredienser. Hvorfor? Laboratoriestudier viser at produktene som slutter med "eth" (slik som natriumlauretsulfat, polyetylenglykol, oleth, myreth og ceteareth) alle test positive for 1,4-dioksan, et påvist kreftfremkallende petrokjemisk.

Enten det er nok av disse petrokjemi i sjampo for å forårsake langtidsvirkninger er oppe til debatt.

De beste sjampo

Hvis du ønsker å være trygg og ikke lei, går den sulfatfrie ruten. Jeg har en liste over de mest populære i Best sulfat-frie Sjampoer. Hvis du har flass, det er naturlige måter å helbrede hodebunnen. Sjekk det ut: Dandruff rettsmidler: hvordan å behandle flass naturlig.

Lag din egen

En av de hotteste trendene i hårpleie er naturlig hår maske og hår skyller at du kan gjøre fra grunnleggende ingredienser som finnes i de fleste kjøkken. Tross alt, hvorfor bruke €€ eller €€€ på en flaske fancy balsam når du kan gjøre en fantastisk en fra produkter som koster pennies?

De beste i hårfarge

Hvis du ønsker å bo trygt på frisørsalongen, bør du vurdere en økologisk grønnsaksbasert fargestoff. Disse anses tryggere enn andre hårfarger og fargestoffer.

Hvor kjøpe: Du kan finne økologiske vegetabilske hårfarger på helsekostbutikker og organisk dagligvarebutikker eller på nettet.

De beste i neglelakk

Hvis du bruker neglelakk kan du også gå den organiske rute ved å velge "3-frie" eller, enda bedre, "5-frie" polish, som ikke inneholder mange av de forferdelige ingredienser som finnes i billige apotek lakker.

Hopp merkene, lage din egen

Hvis du virkelig ønsker å gå alle naturlige rute, kan du hoppe over butikkene og lage din egen hud og hår produkter.

Lag din egen Hårprodukter

En av de hotteste trendene i hårpleie er naturlig hår maske og hår skyller at du kan gjøre fra grunnleggende ingredienser som finnes i de fleste kjøkken. Tross alt, hvorfor bruke €€ eller €€€ på en flaske fancy balsam når du kan gjøre en fantastisk en fra produkter som koster pennies?

Lag dine egne hudpleieprodukter

Akkurat som du kan lage dine egne hår produkter, kan du gjøre det samme for huden.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams