Nicki Minaj frisyrer bilder 2019

12 november 2018

Hun har gått gjennom flere frisyre brytere enn bare om noen annen kjendis arbeider i dag, men i stedet for å ødelegge sitt eget hår med for mange fargeendringer eller drastiske kutt, gjør Nicki Minaj det den smarte måten - med forbedringer som parykker og utvidelser. Dette galleriet av de mange ser av Nicki viser myke utseende, ville og gale stiler, og til og med parykker som du kan trekke av. Hvis du alltid har lurt på hvordan du slitasje hår forbedringer, ta en titt og se hvordan det er gjort av en proff!

Donning en myk grønn bob, beviser Nicki at mens fargen kan være litt ute, er dette en stil som kan fungere for mange. Lagre det i helgen i stedet for kontoret, skjønt.

Nicki Minaj i hard oransje

Alltid ønsket å prøve en skandaløs farge som dette, men bekymret for å skade håret ditt? Nå kan du sport den samme dristig oransje stil uten bekymringer om brudd eller tørrhet. Bare skli inn i en parykk måten Nicki Minaj gjør her - hodesett mikrofoner er valgfritt!

load...

Nicki Minaj lange blonde utseende

Enten du velger den lyse grønne skyggen nederst eller ikke, er dette en ganske tam se etter Ms Minaj. Full smell strømme inn i en straight stil.

Nicki Minaj - håret fullt av volum

Denne brede, vill krøllete 'gjør er helt dristig og dramatisk, en flott plass for kvinnen som ikke ønsker den samme ole parykk som alle andre er sportslige! Stramme krøller kombinere med en kileform for å skape et utseende som skal lagres for spesielle anledninger - spesial og over-the-top dramatiske.

Nicki rosa confection

load...

Dette pen i rosa utseende har rett smell i en mørkere nyanse og mile-high krøller i en lysere nyanse. Du kan ikke ta deg selv så høytidelig i en parykk som dette, som gjenspeiles av Nicki uttrykk.

En mykere stil

Fremkaller noen av de beste av 60-tallet og 70-tallet bewigged stjerner som Tina Turner, dette lyset blonde ekstrautstyr har store, myke krøller på endene. Stump smell er bare litt slått inn under.

Nicki idrett en flerfarget updo

load...

Så du må være ganske modig å trekke dette av, men hvis du ønsker å gå over-the-top, kan du like godt gå hele veien. Den ene siden er blond, den andre syre grønn - kombinere de to fargene, og dette er hva du får; en uforglemmelig 'gjøre! Med mindre du tilbringer livet i rampelyset, kan dette være en titt du lagre for Halloween.

Nicki Minaj - topping det ganske

Legg til litt stil til en kort bob parykk med en søt lue. Denne ultra blonde skyggen kan bli for tørking og ødeleggende for kjemisk behandlet låser, så hvis du alltid har ønsket å eksperimentere med lyse farger, er dette veien å gå.

Nicki Minaj Dons havfrue bølger

.Hvis havfruer hadde rosa hår, er det. Lang, myke bølger cascade fra en lys blond del, så dette ser er full av pasteller. Matchende rosa leppestift er et must!

Les også:

Nicki er kort og enkel stil

Parykker er ikke bare for å legge lengde. Noen damer med langt hår sport parykker når de ønsker en endring i kortere stiler. Det er en god måte å slå opp utseende uten å ta saks til din lange låser! En kort bob smigrer mange ansiktsformer. Du kan gå dristig og blonde, som Nicki Minaj gjør her, men du kan også velge en mer subtil farge som utfyller din hudfarge.

Godteri farget updo på Nicki Minaj

Hvem kunne trekke dette av foruten Nicki Minaj? Blond, lys rosa og varm gul virvle rundt hverandre for å skape en updo som er ute av denne verden.

Nicki er pen i past

Kommer med de samme fargene som den forrige utseende, men toning det ned litt, skritt Nicki ut i et utseende som er faktisk ganske tamme (sammenlignet med noen av hennes mer opprørende 'dos). En mer naturlig blond nyanse er i fokus her, med biter av lys gul og myk rosa å gjøre det mer hennes stil.

Nicki asiatisk inspirasjon

Iført en asiatisk-inspirert kjole? Deretter hår som dette er et flott supplement. Det kan ta flere timer å oppnå en tradisjonell geisha 'gjør, så sparer deg litt tid med en rask imitasjon. Slipping i en parykk som dette tar bare noen minutter, men likevel lar deg transportere deg inn i en helt annen verden. Du vet allerede Nicki er ikke redd for å ta sjanser eller gjøre endringer, så dette ser bør ikke være noen overraskelse.

Nicki er ingenting hvis ikke over toppen

En stor lys rosa sløyfe sitter oppå rett smell og blonde og rosa krøller. Så dette er ikke en stil for hver dag eller hver kvinne, men det er definitivt en stil som vil få deg merke.

Perfekt for Fashionista som Nicki

Hvilken bedre måte å nyte fashion week enn i et fasjonabelt updo parykk som dette? Selv den lyse farge håret og sminke forringer ikke den fargerike, bobbled kjole. Når idrett en retro frisyre som dette, passer din makeup, som Nicki gjør her.

Nicki er strålende i blått

Jada, svart, brun, rød, kobber og blonde er vakre farger, men hvorfor ikke prøve blå for noe helt annerledes og uforglemmelig? Dette rett og krøllete combo har Nicki signatur - de sløve cut smell. Utkant rammer ansiktet pent mens voluminøs krøller i ryggen legge høyde og drama.

Nicki Minaj har gjort en karriere ut av ekstremt fet frisyrer som ikke er for sjenert. Selv om du ikke trenger å gå blå, grønn eller sjokkrosa, kan du finne en parykk som passer deg perfekt. Bruk disse hår forbedringer for raske endringer stil som gjør det mulig for en verden av eksperimentering uten frykt for skade. Nå kan du bli en platina blondt eller har hår nedover ryggen, selv om bare for dagen. Hår kan være så mye moro som du vil den skal være, så ta signalet fra Nicki hvis du alltid har lurt på hva du vil se ut som en blå-haired skjønnhet, men var redd for å prøve det.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams