Menns hår trend 2019: korte sider, frakoblet topp

15 november 2018

For denne stilen, håret tatt aggressivt tett på sidene og bak (en nummer én blad brukes). Denne klipperen delen er tatt høyt opp til det punktet når hodet begynner å runde på sidene. Baksiden er clippered opp til kronen. Den øverste er igjen omtrent fire inches lang og det er en klar frakobling mellom sidene og toppen (for eksempel hvis kjemmet ned, ville toppen henge over barbert sider). For styling, er en hårføner brukes til å gi høyde i front. En bit av styling produkt kan brukes til å gi hold og separasjon.

Classic Pompadour med frakoblet toppen

Dette er en klassisk herre Pompadour hårklipp. For denne stilen, er hårklipperen kuttet ganske kort på sidene og bak. Håret er blandet på skiltes side, men igjen med en klar skillelinje på den ikke-skiltes side (denne linjen vil forsvinne når håret er blåst tilbake).

load...

For denne stilen, anbefaler jeg en klassisk pomade som en Murray's.Apply om en ert størrelse mengde pomade til håndflaten og arbeide hendene litt rundt for å varme den opp og emulgerer det. Ved hjelp av en børste, glatt håret rett tilbake og til siden (en hårtørker kan brukes før påføring av pomade for å gi litt mer høyde på forsiden).

Tørr titt Pompadour

Denne stilen er din grunnleggende Pompadour med litt mindre blending på sidene og bak. Hvor denne stilen avviker fra den klassiske pomp er at de fleste Pompadour er slitt med en skinnende, wet look mens denne versjonen er slitt tørr.

For styling, anbefaler jeg å bruke en god flake-fri gel som American Crew Light Hold Gel (bruk fast grep for tykkere hår). Når håret er litt fuktig, gjelder en rikelig med gel jevnt i håret. Gre håret tilbake og litt til siden og la det tørke naturlig. Deretter for å lage den tørre utseende, børste gjennom håret (som vil bibeholde sin form fra gelen). En bit av hårspray kan brukes til å låse i stilen.

load...

Pompadour med overdrevet lengde på toppen

Dette er en ekstrem variant av Pompadour hvor håret er klippet kort høyt opp langs sidene og baksiden av hodet, mens den øverste er igjen seks eller flere inches lange. Dette er en grunnleggende undercut i at hvis toppen var å bli gredd ned, vil den henge over sidene. Den øverste er stylet med fast tak gel. Håret er gredd opp og rett tilbake med en liten direkte til siden. Hairspray brukes til å holde stilen på plass. Denne stilen er ikke den mest allsidige på grunn av den ekstreme lengden forskjellen mellom sidene og topp det kan egentlig bare brukes én måte (som vist).

Les også:

Brandon Flowers' hårklipp

The Killers' frontmann Brandon Flowers er vist på seg en aggressiv versjon av kortsidene med en frakoblet toppen. Håret er kuttet høyt opp med en rekke ett blad med liten eller ingen blanding med toppen (som er igjen rundt tre inches lange). Håret kan bli stylet med litt styling lim (for eksempel American Crew Tea Tree Definere Paste) med å legge separasjon og kontroll. For denne varianten av kuttet, er håret på toppen slitt litt mer tilfeldig, men kan også bli stylet pent kjemmet tilbake for en mer formell utseende.

load...

Ryan Tedder hårklipp

One Republic vokalist Ryan Tedder har slitt en variant av denne stilen for en rekke år. Håret er klippet aggressivt kort hele veien opp sidene og baksiden av hodet. Toppen, som er igjen flere inches lenge kan bæres pent kjemmet tilbake i en bit av en Pompadour stil slitt ned for en mer casual look. Baksiden av håret er pent konisk, og det er en ren linje rundt ørene. Jeg liker måten denne stilen kombinerer klassisk barbering med moderne styling.

Jack Antonoff hårklipp

Jack Antonoffof moro. Definerer "geek chic" med denne unike stil. For dette kuttet, er hårklipperen kuttet aggressivt korte høye opp sidene og bak (med sidene og tilbake falmet på huden). Den øverste er igjen noe pjuskete la dette hårets naturlige tekstur til å gjøre jobben. Legge til kule nerdete utseende, Dons Antonoff et par nerdete briller. Denne stilen, akkurat som navnet på gruppen han utfører med er moro og lite vedlikehold. Som et alternativ, kan stilen brukes vannkjemmet tilbake litt av pomade for et penere utseende med.

load...