Må ha hårprodukter til vinterhudavlastning 2019

9 november 2018

Det tar ikke lang tid i det kalde, tørre årstid før håret begynner å oppføre seg dårlig. Problemet med vinter hår blues er at de kan bli til irreversible skader av våren, slik at du ikke annet valg enn å hogge håret av. Fly-a-måter, statisk, tørr hodebunn, musserende ender, og sprøtt hår er avslørende tegn på at Jack Frost har blitt skaper kaos på de delikate låser. Frykt ikke, dette er mine absolutte favorittprodukter for å kontrollere om vinteren hår dyret og holde håret sunt hele sesongen.

Den Tørt hår Cure All: hår Oil

Jeg tror på å bruke en god hår olje hele året (CHI Silk Infusion skjer å regjere som min favoritt). Hvis du ikke bruker en, nå er det på tide å investere i en for en rask svar på nesten hver vinter hår problemet. Sett den i håret før du føner tørt og du har ekstra fuktighet, økt glans og vakker administrasjon. Glatt bare en skvett på håret når det er tørt og de fly-a-måter er plutselig borte. Plus, vil håret olje faktisk bidra til å styrke håret over tid, og forbedre utseendet på tørt sprøtt hår og bidra til å forhindre flisete tupper.

load...

Pro tip: hår oljer kan gjøre dobbel jobb for huden din. De fleste hår oljer gjør en flott hud behandling for tørre flekker og kan revitalisere tørre negleneglebåndene. Jeg blander ofte et par dråper av min favoritt hår olje i min vanlige ansiktskrem når huden min er ultra tørr.

Få en fuktighetsgivende sjampo

Å ta vare på tørr vinter hår starter i dusjen. En stor fuktighetsgivende sjampo tilfører fuktighet inn i håret i selve stedet som du begynner å kle din naturlige fuktighet bort. Når du bytter til en fuktighetsgivende sjampo, prøv å bruke en fuktighetsgivende formel hver-annen shampoo og øke etter hvert som nødvendig til du får de resultatene du ønsker. Noen av mine favoritt fuktighetsgivende sjampo inkluderer:

load...

Pro-tips: Du kan legge fuktighet til sjampo du allerede har. Bland litt hår olje i din vanlige sjampo i håndflaten før du søker på håret ditt.

Slutte å vaske håret: tørr shampoo

En av de beste botemidler for vinteren hår blues er å ikke vaske håret så ofte. Som en gjen daglig shampooer meg selv, kan jeg fortelle deg at ikke sjamponering håret mitt er ærlig den beste avgjørelsen jeg har gjort for sunnere hår med mer fuktighet (og jeg snakker ikke om fett). Du kan få flere dager av sjampo ved hjelp av en tørr shampoo på dager som du føler deg litt fet. Prøv en av mine favoritt tørr sjampo for en perfekt måte å gjenopplive og gjenopprette andre eller tredje dag hår med ut ser ut som du nettopp rullet ut av sengen.

Pro-tips: en tørr sjampo for ekstra volum på nyvasket hår dager i tillegg.

Få riktig fuktighet i conditioner

load...

I løpet av vinteren er utrolig viktig å finne en hverdag balsam som vil legge fuktighet uten å bli for tung på håret. Redkens Clear Moisture samling er en flott hverdags fuktighet løsning. Jeg er også en stor fan av Nexxus Hydra Light for fuktighet som ikke tynger håret ned. Hvis de er for lys til tilstanden din tørrere hår i vintermånedene, gå tyngre med et produkt som CHI Argan Oil Conditioner, Joico Moisture Recovery Conditioner, eller Aussie Moist Conditioner.

Les også:

Pro-tips: Hvis du hopper over balsam du setter deg opp for flisete tupper, særlig om vinteren.

Intense fuktighet hår masker / behandlinger

En tung dyp condition fuktighetsgivende behandling er fin måte å holde deg håret sunt og fri for skadelige effekter av vinteren. Jeg anbefaler en dyp conditioner, som Pureologys Hydra Cure, minst to til fire ganger per måned i løpet av de tørreste månedene av year.A dyptvirkende fuktighetsgivende behandling vil legge fuktighet som ingen andre vanlige anlegget kan levere. Bla gjennom mine favoritt dype conditioners å finne riktig dyp condition behandling for håret ditt, og hvis du leter etter en organisk alternativ, prøv kokosolje.

En sunn hodebunn er en glad hodebunn: prøv Nioxin

Når tørr, kløende, vinter hodebunnen er bare uutholdelig, er det på tide å ta vare på det med produkter som er ment å helbrede hodebunnen, som Nioxin. Nioxin er ikke bare brukes til en rekke vinterhodebunnen problemer, har det også vist seg å behandle flass, betennelse, kløe og forbedre hårets tykkelse. Hvis du virkelig lider av flass eller en kløende hodebunn, jeg anbefaler Nioxin Scalp Recovery til raskt og effektivt å bekjempe selv de verste hodebunnen problemer. Hvis flass og kløende flassende hodebunn er ikke et problem for deg, er det en Nioxin system for hver hårtype (lære om dem alle her), og med bare noen få bruker du vil legge merke til en sunnere, mindre irritert, hodebunn.

Beskytt håret ditt mot sterke elementer og varme verktøy

Uansett hva sesongen, hvis du bruker varme på håret, er en termisk beskyttelse produktet en absolutt må ha for å hindre sprøtt, ødelagt hår og flisete tupper som kan være forårsaket av høye temperaturer på varme verktøy. Produkter med 12 Fordeler og Sexy hår 450 Protect er min all time favoritt for varmebeskyttelse som går utover vinteren. Spesielt blow-dry spray er ultra fuktighetsgivende og la håret super mykt. Spray på vått hår før blåse tørking, eller bruk føne spray i tørt hår før du bruker et flatt jern eller krølltang, og du vil beskytte håret mot varme relaterte skader, statisk, og de harde elementer av vinteren.

Få en skinne på

Øyeblikkelig temme frizz og tilfører fuktighet til tørr ender med glans infusjonen produkter som Kenra Platinum Silke Gloss. Denne ultra lett og vakkert duftende serum tar bare en skvett å legge skinner og kontrollere tørre lokker. En flott glans spray er en annen må ha produkt når tørr vinter hår har låser ser matt og livløst. TIGI s Bed Leder Headrush Shine Mist er en perfekt løsning for å raskt fylle og gjenopplive hår som har mistet sin glans. Tåke på håret lett etter styling.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams