Løsninger til vanlige menns hårproblemer

9 november 2018

Svært få av oss er heldige nok til å ha en perfekt hår. De fleste gutta har minst en av de mest vanlige menns hår problemer å hanskes med. Ikke bekymre deg, men det er en løsning for nesten alle menns hår problemer.

Bli kvitt grå hår

Mange mennesker vil fortelle deg at grått hår "ser fornem" og du bør la det være. Har du noen gang lagt merke til at folk som forteller deg at er nesten alltid de som ikke har grått hår !? For å bli kvitt grå, anbefaler jeg alltid søke råd hos en profesjonell colorist. Du vil fargen se subtile og naturlig, og du er langt mindre sannsynlig å oppnå et naturlig resultat hjemme. I dag, mange selskaper gjør profesjonelle produkter (for eksempel Redken for Men Color Camo) som er utformet for å blande bort grått hår uten helt å utslette din naturlige farge.

load...

Hvordan kontrollere en cowlick

Ahhh. Cowlicks. De pesky lite dusker av hår som stikker opp over alt kan være en reell smerte i, vel, vet du hva. Jeg har sett gutta mister deres sinn og buzz håret ut i frustrasjon over sine cowlicks. Med en cowlick, er nøkkelen til å enten klippe det kort nok til at cowlick ikke stå opp eller la det lenge nok, så det er nok vekt til å holde håret ned. En god frisør eller stylist bør være i stand til å bedømme lengden og kutt tilsvarende. Selvfølgelig kan en liberal bruk av styling produkter også hjelpe temme din urolig manke også.

Lage fine håret ser tykkere

Fin, slapp håret kan være en styling mareritt. Heldigvis, med riktig hårklipp og god produktutvalg, kan du gi fint hår illusjon av tykkelse. En kortere, lagdelt frisyren sjamponert og kondisjonert med en fortykkelse sjampo og balsam, og utformet med riktig produkt kan gi fine hår tilsatt volum, tekstur, og støtte.

load...

Håndteringen av håravfall

Ingenting kan være mer upsetting til en fyr, spesielt når han er yngre, enn å gå skallet. Hva gjør du? Vokser det ut, gre det over, buzz den av? Ærlig talt, jeg er ikke en stor fan av narkotika, tepper, kremer, eller ordninger når det gjelder å håndtere hårtap. Det er best å akseptere det naturen har gitt deg, og få en god hårklipp (en veldig kort stor haircut) for å minimere forekomsten av tynning. Konsentrer deg om å holde kroppen og huden sunn og holde det garderobe ser snazzy og ingen (bortsett fra deg) vil virkelig engang merke til sparsom hodebunnen.

Fikse opp "hat head"

Unngå lue hår er egentlig en no-brainer. Rett og slett ikke slitasje hatter. Selvfølgelig, det er lettere sagt enn gjort, hatter er nyttig for å holde varmen og holde solen ute av øynene våre og av hodebunnen. For å unngå hat hodet, aldri bære en lue som er for stramt og aldri sette en på når håret er fuktig. For å fjerne linjen skapt av hat, vil en rask wrap med en varm, fuktig håndkle gjøre triks, eller du kan rett og slett våt hendene og kjøre dem gjennom håret for å aktivere din styling produkt og hjelpe trene innrykk igjen av hatten.

Les også:

Dealing med tørt hår

Tørt hår kan være forårsaket av en rekke ting som sjamponering for ofte i varmt vann, alkohol-baserte styling produkter, overdreven blåse tørking, bassengvannet, for mye soling, og ekstrem varme. Bare sjamponering sjeldnere i kaldere vann og bruke en fuktighetsgivende sjampo og balsam vil ofte være alt som de fleste gutter trenger å gjøre for å rette sitt tørt hår dilemma.

load...

Hvordan behandle fett hår

Fett hår kan være et reelt problem. En fettete hår kan gjøre at du ser skittent og dårlig preparerte (og kan også ha en ubehagelig lukt). Sjamponering oftere er ikke alltid en god løsning (det kan gjøre hodebunnen produsere enda mer olje). Sjamponering en gang per dag med en sjampo som er merket spesielt for fett hår vil normalt gjøre triks, men du må kanskje ty til naturlig rettsmidler som en skylling av sitronsaft eller eddik for å fjerne olje i håret.

Hvordan redusere Frizz i menns krøllete hår

Jeg synes det er ingenting som ser bedre enn en tykk leder av krøllete hår. Holde disse krøllene fra å bli krusete eller LUN er ganske enkelt. Det handler om kontroll. Ved hjelp av et flott produkt som TIGI Bed Head i menn curl Defining Cream i fuktig hår og deretter forlate håret alene vil bidra til å holde curl separert og redusere frizz.

Hvordan kontrollere Tykt hår

Så, du har blitt forbannet med en super-tykt hår? Vi bør alle være så heldig, ikke sant? Jeg skjønner tykt hår absolutt har sine utfordringer. Nøkkelen er å klippe håret super kort eller la det lenge nok slik at vekten holder det ned. Bruk av riktig styling produktet kan også gjøre en verden av forskjell i å kontrollere din tykk manke.

Hvordan håndtere grove hår

Så livet utdelt du et tykt, grovt hår som ligner en stålull? Ja, det kan være et problem. Heldigvis kan grovt hår styres med rett kutt, riktig sjampo og balsam, og en ved hjelp av en frisør eller stylist som vet hvordan man skal arbeide med grovt hår.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams