Lett inngrodd hår hjemme rettsmidler og behandling

15 november 2018

Inngrodde hår hjemme rettsmidler kan brukes til behandling for rødhet, irritasjon og ofte infeksjon som kommer med denne irriterende problemet. Disse humper er en utfordring, for å si det mildt, for mange etter fjerning hairespecially der håret er tykt eller krøllete. Disse tipsene vil hjelpe deg å oppnå jevnere hud samtidig som de sparer penger også.De fleste av løsningene nedenfor inneholder noen form for peeling for å kvitte seg med døde hudceller og hjelper håret frigjøre vår av huden og peker opp, i stedet for å vokse inn i huden. Kjemiske eksfoliering er en av de viktigste ingrediensene i retail produkter laget for å hjelpe håret utgivelsen.

Vi har noen naturlige alternativer til kjemikalier. Bare vær oppmerksom på at naturlige løsninger ofte tar litt mer tid til å arbeide og ofte må gjøres jevnlig på grunn av sin milde natur. Mens, produkter laget for å kjempe håret vokser tilbake i bruk huden sterke kjemikalier og kan være mer hurtigvirkende grunn av sin aggressive natur.

load...

Salt

Salt er en fantastisk exfoliator og hudrensingsprodukt. Det er spesielt gunstig for de som har fet hud og grovt hår.

Alle har salt hjemme! Det er allment tilgjengelig, billig og svært enkel å bruke i å hjelpe huden presse ut inngrodde hår mens bekjempelse av infeksjon. Få vår oppskrift og finne ut hvordan du bruker en salt blandingen på ansiktet og kroppen til å bekjempe de ekle støt. Det er enkelt å lage og bruke.

Sukker skrubb

Sukker scrubs er en veldig varm element fordi de forsiktig eksfoliere huden og la den silkemyk, akkurat hva vi trenger for å bli kvitt inngrodde hår. Du har sikkert velge og vrake i midtganger og aisles av sukkerskrubb med en lang rekke priser. Vår oppskrift inneholder eteriske oljer spesielt for å bekjempe inngrodde hår. Så hvorfor ikke gjøre deg selv en hjemme og spare tonnevis med penger?

load...

Aspirin maske

Les også:

De fleste av de populære inngrodde hår produkter inneholder et derivat av aspirin fordi det eksfolierer huden og kamper betennelse. Du kan lage din egen maske hjemme på billig. Dette er spesielt nyttig når du har et stort område som ansiktet eller bikinilinjen å behandle. Vår oppskrift har trinnvise instruksjoner om hvordan å lage og bruke denne unike maske.

Ayate vaskeklut

Vi bare foreslå å bruke denne i ansiktet eller kroppen hvis området ikke er betent eller infisert. Den er laget av Agave anlegg (samme anlegg som bringer oss tequila) og forsiktig eksfolierer huden brukes alene våt eller med din favoritt kroppsvask eller rengjøringsmiddel.

Vi elsker at det er mer mugg motstandsdyktig enn en loofah det varer et år eller to. Bare kaste det inn med annet tøy å vaske det. Bruker det daglig i en uke med mindre huden blir rød eller irritert, og deretter annenhver dag for å avverge inngrodde.

Fysisk fjerne inngrodde hår

load...

Noen ganger håret er allerede lang og vokser inn i huden og kan være fysisk fjernet fra huden. Det er et godt alternativ hvis du bare har et par her og der, og du vil ha dem ut nå. Vi forteller deg hvordan du prep huden din og ta vare på den etterpå for mye bedre resultater.

Tørr børsting

Tørr børsting er bra for huden og kroppen din på mange måter. Det oppmuntrer slag flyt og sies å være fantastisk for lymfesystemet.

Det er også eksfolierer og kan fysisk direkte hår på den riktige måten å vokse, og det er derfor det er fantastisk for å forebygge inngrodde hår. Du trenger en spesiell pensel gjort for kroppen, hårbørster er utgå de er for grov.

Det er best å tørke børste huden din før bad eller dusj. Starter på føttene beveger seg opp ved hjelp acircular bevegelse. Hvis du er i et rush eller ønsker å bruke det meste for å hindre håret vokser tilbake inn i huden, så bare børste det området.

Dusje eller bade når du er ferdig. Gjør dette før hver dusj eller kutte ned til et par ganger per uke hvis det blir for mye for huden din.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams