Lang frisyrer for menns bildegalleri 2019

12 november 2018

Volumous og frittflytende, bære din bølgete manke med stolte av seg det lange. Jo lenger lengden vil demonstrere din curl på sitt beste, men pass og har stylist klippe formen inn i din manke. Du fortsatt vil ønske å beholde kontrollen fordi en en-lengde stil ikke kompliment krøller best. Når formet, kan du bære bølgene au naturlig, eller om en variant som vist på dette bildet, lage en off-midtre del, ta en flat villsvin-børste til bang området og blåse ut foran glatt. Dette vil slappe av over-all effekten av en bølgete stil. Bruk produkter som vil kjempe luftfuktighet og kontrollerer frizz. Fullfør utseendet med noen dråper av en flytende glans produkt utlevert i håndflatene og deretter spredt gjennom bølgete låser.

Beachy

Du trenger ikke å leve på stranden for å ha strand-lignende hår som på skuespilleren Taylor Kitsch. Vokse håret ut til ca hake lengde og for det meste en lengde over. Ha stylist chip i bunnen med en lett lagdeling eller texturizing å skape ekstra bevegelse. Hvis du ikke har tilgang til solfylte klima hvor solen kysser naturlig hår, lage en sol-kysset utseende til håret ved å spørre din stylist for en Ombre høydepunkt (som går lysere på bunnen oppgradere til mørkere ved roten) eller har noen høydepunkter malt tilfeldig til dine tråder som kalles en Balayage. Det viktigste å huske er at det skal se så naturlig sol-lettet som mulig. Får en tradisjonell høydepunkt av en foiling eller mesh cap metoden ser også strategisk plassert. Spray håret med en havsalt spray for ekstra tekstur og du vil se ut som du har hengt ti hele dagen!

load...

Tykk og skinnende

Hvis du har vært heldig nok til å bli velsignet med en tykk, full leder av hår, vise den frem ved å dyrke den ut. Vis frem din lekre mane ved å ha lange lag skåret over, med lagdeling også rammer ansiktet. Du kan gjøre en alvorlig del som i dette bildet ved å blåse tørking håret i en retning tungt ut til siden som naturlig flyter. Du kan grovt føn det resterende håret ved å kaste fingrene i håret mens det tørker under varme. Det vil skape naturlig bevegelse. Vanligvis, jo lettere blir håret ditt, jo mindre det skinner og mørkere hår, kommer mer skinne gjennom. Hvis du føler at du trenger ekstra glans, bruke en sjampo og balsam som spesifikt gir glans. Når den er tørr, bruk en lett hold skinne pomade for kontroll og ekstra glans for å sikre din tykt hår ser ikke kjedelig og tørt.

load...

Bare rett og lang

Klassisk lang rett hår kan se bra ut i alle aldre. Det viktigste å huske er at håret ditt. Hvis du er tynning, enten på toppen eller i dimensjon, ikke prøv å trekke av langt hår. Long trevlet, trist hår ser forferdelig på noen. Men så lenge du har et sunt hår, kan lang rett hår ser mystisk, kjekk og sexy! Sørg for å holde mane ser friske ved regelmessig vask og condition med fuktighetsgivende produkter. Regelmessig trim er også viktig, så vil du bli utsatt for flisete tupper som fører til brudd på håret. Mindre er mer i styling håret ditt så bruk bare en enkel leave-in krem ​​balsam som er lett og fokusert på endene. Sørg for at hårprodukter lukter godt som du kan være garantert at beundrende hender vil finne veien til å kjøre gjennom lengter tråder.

Kanskje litt raggete

Faktisk er litt rufsete sexy, så lenge du ikke replikere Scooby Doo karakter Shaggy. Hvis du har naturlig bølge til håret ditt, er dette et utmerket alternativ for å skape stil med en lengre lengde. Du kan spille med seg smell frem, ut til siden, eller skyve tilbake. Ha på stil full rundt ansiktet ditt eller brette sidene bak ørene. Lengre lengder tillate deg å slå opp din stil alle med samme hårklipp. Din frisør bør kutte lange lag for bevegelse, og sidene er noe kortere, og gikk ut inn i en lengre nakken lengde. Denne stilen bør være ganske lite vedlikehold for deg; kan imidlertid lengre lengder briljere oljer lettere. For å hindre en fettete ser luggen, sørg for å vaske håret regelmessig og tilstand endene, som du vil være tilbøyelige til å splitte ender med lengre lengder. Arbeid en lett hold grooming krem ​​å kontrollere; ellers er en litt rotete mopp målet i seg dette utseende.

load...

Holde kontroll

Du ønsker å lage en uttalelse med langt hår som gir en positiv respons. Langt hår kan gjøre en stor uttalelse, men i hovedsak er langt hår gamle håret. Som den eldes, er den utsatt for skade fra omgivelsene, tupper og brekkasje fra binde håret opp med gummibånd. Eliminere faren for skader ved å ta vare på dine lokker. Fuktighet til håret med en fuktighetsgivende sjampo og balsam. Ikke hoppe ut på balsam når du har lengre lengder av hår! Hvis du tilfeldigvis være utsatt for fet bygge opp på hodebunnen, og sett en krem ​​skyll ut balsam med en lett spray leave-in en som du konsentrere seg bare på endene av håret ditt. Tradisjonelle gummi band vil absolutt føre til brekkasje, derfor, hvis du må binde håret tilbake, forhindre brudd ved hjelp av hår bånd som er utformet for å være mindre skadelig. Varmen vil også føre til skade på håret ditt, så se etter en hårføner som er laget med en keramisk varmeelement. Det indre keramiske enhet jevner ned håroverhuden heller deretter blåse den opp, og faktisk reduserer tørketiden! Etter håret er tørt, legge til et par dråper av en væske skinne produkt i hendene og arbeid gjennom håret.

Ryddig og skiltes på siden

Langt hår trenger ikke å se rotete eller ligne en hippie. Du kan ha en preparerte elegant stil selv med langt hår. Hold håret trimmet rundt skulder-lengde med en lett lagdeling gjennom endene. Lenger kan være vanskeligere å kontrollere. Etter vask og condition med fuktighetsgivende produkter som trengs for lengre lengder av hår, dispensere en lett hold gel i håret. Du vil ha kontroll, ikke knase, så vær sikker på at det er en lett beholdning gel. Lag en overdrevet side del med en fintannet kam, går rett tilbake med den delen, ikke vinklet. Når produktet er i og din del har blitt opprettet, ta en ventilert børste og føn håret mens du arbeider for å holde håret skiltes. Du har nå håret formet og låst i form. Med et lett hold pomade; jobbe litt gjennom håret for å kontrollere eventuelle frizzing og polering av den slanke effekt.

Mannen-bob

En tradisjonell bob er en lengde rundt, noe som betyr at ingen lag, men kan være vinklet rett rundt eller ved en omvendt vinkel. For en mann, kan det se latterlig ut som Johnny Depp versjon av Willy Wonka, så for mannen-bob, lagdeling og naturlig bølge hjelp til å trekke av dette ser stilig. Holde bob ser maskuline, bør lengden faller bare på kjeven. Derfra kan stylist forme håret til din naturlige tekstur. I dette bildet har modellen naturlige bølger der baksiden og sidene har vært litt stablet med lag. Fronten er fortsatt lang som gjør det skiller seg fra å bli en shag hårklipp. Du kan også trekke av menneske bob med rett hår. Tucking trådene bak ørene for å vise frem kjeven vil holde Willy Wonka se i sjakk. Stil med en lys hold gel eller krem ​​styling for kontroll og definisjon.

Les også:

Gjemt bak øret

Denne stilen er uformell holdt ryddig ved tucking trådene bak øret. For å oppnå dette ser, har stylist klippe håret til haken lengde og lag toppen med et smell. Det er viktig å ikke gå for mye inn i en shag frisyre, som du trenger håret rundt ansiktet ditt til å være lang nok til å stikke bak ørene. Ikke bare tucking gi kontroll, holde håret ut av ansiktet ditt, det ser faktisk utrolig maskulin som det viser frem kvadratet av kjeven. Legge for mye produkt kan gjøre dette ser lener seg mot det feminine, så hold det enkelt. Bruk en lett hold gel i fuktig hår for en liten kontroll. Når den er tørr, bruk en lett hold pomade å stykke ut lagene i front og bak, og deretter brette unna!

Rock 'N' Roll

Langt hår er ment å være morsomt, og som har mer moro enn en rockestjerne! Heldigvis dagen av store hår band er over, så du trenger ikke å løpe ut og perm som langt hår. I stedet synes å være sleip rett lengre tråder som faller om skulder lengde trenden. Du kan velge å klippe håret alt en lengde, eller har en lys lagene rundt ansiktet som avbildet på denne modellen. Når styling håret ditt, vil du ønsker å bruke en rette balsam eller serum. Dette vil bidra til å jevne ut eventuelle krøller eller bølger i håret. Hvis du ønsker å ta det et skritt videre og få håret super rett, en gang tørr, kan du bruke et flatt jern på håret. Seksjon håret av i en halv tommers seksjoner, som starter på nakke, og jobbe deg opp til toppen. Hold Flatiron flytte på håret, jobber det fra roten og kjører ned til tuppen av håret strand. Gjør denne teknikken til hele hodet av hår og en gang fullført, vil du ha stikke rett hår! Sette ut tips ved å bruke en hårvoks gjennom endene. Du vil være klar til å rocke og rulle!

Dratt tilbake

Det er tider når du trenger håret trukket ut av ansiktet ditt mens du arbeider med noe, eller spille sport, men å trekke håret tilbake kan også se veldig stilig. Hvis håret lengde faller rundt kjeven, trekke tilbake bare den øverste halvdelen av håret i en lav hestehale, som avbildet på denne modellen. Hvis håret ditt er lengre, gå videre og trekke alt håret tilbake. Det viktigste å huske er å holde hestehale lav. Ikke dra håret høyt oppe på kronen av hodet, ellers vil du se helt feminin. Høye hestehale bør reserveres for damene. Sørg for å ta godt vare på å trekke håret tilbake. Tradisjonelle gummistrikker legge stor spenning på håret, og vil føre til brudd på håret, festing av strengene. Det er mange snag-free hår elastikk på markedet lett tilgjengelig for å unngå å skade håret. Noen er laget av elastisk som er glatt og lett trekker fra håret, mens andre eliminere noen metallfester på håret båndet. De kommer i en rekke farger fra klare, brune, svarte og morsomme farger også, selv om jeg vil anbefale at du matcher håret band med din naturlige farge.

Bevisst rotete

Denne stilen kan trekkes av på korte, middels eller lange lengder. Det viktigste å huske er å ha din stylist tungt lag håret over. Lag og tekstur vil være din venn i å skape en bevisst bare rullet ut av sengen utseende. Når du tørker håret, bruk fingrene til å kaste håret mens under varme. Du ønsker ikke noen definitive inndelinger på håret, bare naturlig bevegelse. En havsalt spray kan også være en god idé å bruke på fuktig hår før tørking for å legge tekstur i håret. Når den er tørr, bruk en seigere produkt som et hår lim eller kitt, jobbe godt inn i håndflatene før det er klart, og deretter distribuere gjennom sluser, kaste håret mens du går. En uanstrengt stil som vil holde deg på kanten av moten.

Lagvis

Lagdeling er en hårklipper teknikk anvendes på håret for å lage blandede varierende lengder av hår. Lagdeling kan skje på kort, middels eller lange lengder av hår, som igjen, er det bare teknikken involvert for å klippe håret. Lag kan i stor grad variere, imidlertid. Du kan ha en lengde hår rundt, og bare ha håret rammer ansiktet lagvis fra topp til bunn. Du kan ha en over hele laget, noe som bidrar til å skape bevegelse og tekstur mens eliminere bulk. Eller som bilde på denne modellen, kan du ha en all-over lag i tillegg til lagdeling rammen av ansiktet. Avhengig av effekten du ønsker å opprette, kan stylist lag håret ditt deretter. Lag vil se mer definert på rett hår, mens krøllete hår det gir hele utseendet form og form. Bare i en bob vil håret være helt all én lengde. De fleste stiler vil kreve en viss mengde lagdeling, enten konservativt eller sterkt lagdelt vil avhenge av hvilken stil du fotograferer på. Ved hjelp av pomader, vokser, slam og pastaer vil hjelpe stykke ut sjikt, noe som skaper definisjon og dimensjon.

Dreadlocks

Siden 1970-tallet har dreadlocks vært en populær måte å bruke lange hår, spesielt av afroamerikanske menn. Dreadlocks er i hovedsak der håret er sammenfiltret eller knyttede inn tilnærmingene av spoler. Selv enklere å lage matter prosessen på strammere krøllete teksturer som kan bli funnet på afroamerikanske menn, kan enhver hårtype bli lokket med noe arbeid inn i en dreadlock, selv de retteste teksturer. De sammenfiltrede spoler kan være smal eller bred, avhengig av dine preferanser. Du kan sikkert la håret for å matte naturlig over lang tid ved å forsømme å tendens til håret med en børste, kam eller balsam, men å ha en sunn leder av dreadlocks som er stilig, er det best å søke en stylist som spesialiserer seg på dreadlocks, sløyfer og vendinger. For å holde dreadlocks ser frisk, du ønsker å regelmessig vaske dem med sjampo. En peppermynte shampoo vil bidra til å holde hodebunnen føle kløe gratis. Sørg for å styre klar av sheasmør og bivoks produkter som de kan skape oppbygging. Husk at hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å sport dine dreadlocks, vil slusene må kuttes ut, slik at du vil vanligvis to inches av hår igjen rundt.

Forblåste

Å ha en fan på deg hele tiden er ikke det jeg anbefaler å produsere en forblåst effekt på håret ditt. I stedet, etter å ha din frisør klippe håret med lange lag rundt, vil du style håret bort fra ansiktet mens definere lagene. Dette ser er ment å se lett og luftig. Spray en teksture spray som en sjø salttåke i håret, og deretter snu håret opp ned og føn håret mens kaster med fingrene. Når det meste tørr, vende tilbake oppover og bruke en ventilert pensel, føn mens du trekker håret tilbake og vekk fra ansiktet. Når tørkingen er fullført, gni en lett voks i hendene og spre gjennom håret ditt, holde med bevegelse går bort fra ansiktet. Sluttresultatet vil se ut som du fart nedover rullebanen med stil!

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams