Korte teksturerte frisyrer til menn 2019

13 november 2018

Hvis du har et tykt eller tynt hår, kan både dra nytte av en kort strukturert frisyre. Teksture håret vanligvis innebærer en linjal barberhøvel eller et par tynning saks. Kommunisere med frisør eller frisør om å bruke en av disse metodene for å skape dimensjon i håret. For tykt og uregjerlig hår, vil texturizing bidra til å eliminere bulk, slik at håret ditt for å få form lettere, heller enn å bli tynget ned. For tynning eller fint hår, hjelper texturizing skape volum og bevegelse, noe som gir inntrykk av en fyldigere hår. Fullfør utseendet ved styling med en voks (for tykkere hår) eller pomade (for finere hår). Sørg for å spre produktet jevnt gjennom håndflatene av hånden din før du arbeider gjennom håret for jevn påføring. Du vil samtidig se rene kutt og stilig.

En enkel stil

Det er lurt å sørge for at du besøker en frisør eller frisør med gode clipper ferdigheter for å oppnå dette utseende. Nakke og kinnskjegget skal blendes, går fra huden til en avsmalning på kronen av thehead. Toppen av håret blir deretter blandet dyktig og teksturert for oppadgående og fremadgående bevegelse.

load...

Når du har hårklipp, styling denne looken er en lek. Etter en rask sjampo, føne håret fremover med en lett dusk fra fingrene til å få bevegelse og ønsket høyde. Når håret er tørt, gni en styling voks som har en liten skinne gjennom håndflatene og arbeid produktet gjennom håret ved hjelp av den samme bevegelsen du gjorde med hårføner. Styling bør ikke ta mer enn 5 minutter og du er av å starte dagen uten å måtte rote med håret ditt igjen i løpet av dagen, det er så enkelt.

Kontroller deg selv

Kuttet for denne stilen bør være konisk med clippers på nakken og på sidene, og toppen er igjen lenger, men med lag og teksture hele.

load...

Du må bruke en blow-tørketrommel for å oppnå volum til toppen, arbeider håret bakover med en børste. Enten en flat villsvin bust eller pronged ventilert børste som fungerer best. En fjerdedel størrelse mengde styling mousse vil være utrolig nyttig. Arbeid mousse i fuktig hår og med en børste, føne håret med oppadgående bevegelser, jobber borte fra smell. Når det er tørt og rikelig volum er oppnådd, arbeide gjennom mellom hold pomade som har noen glans. Du kan trenge en lys spritz av en lys-hold hårspray hvis været er spesielt fuktig utenfor. Du ønsker ikke å ende opp med en flat stil.

Ikke for kort

Clippers er ikke nødvendig for denne frisyren. Din frisør eller frisør kan oppnå dette ser ved å gi deg et kort lag over. Den er ment å se litt pjuskete, så sørg for at de kjører et par tynning eller teksture saks gjennom lagene. Dette frisyre fungerer best hvis du allerede har naturlig bølge til håret, la håret ditt til å bøye slik det er ment for. Hvis håret ditt er stokk rett, vil denne stilen ikke fungere for deg uten å få en kropp bølge prosess på håret på salongen.

load...

En ganske lite vedlikehold hårklipp som du kan vaske og la det lufttørke. For å holde på linje med den enkle stilen, bruk en styling voks som er matt, mening, uten glans. På denne måten vil du ha produktet i håret for lysstyring uten å se ut som du putter noe i det hele tatt. Du vil se både dapper og avslappet tilbake.

Litt lenger på toppen

Dette frisyre ser fasjonable og krever litt styling ferdigheter. Du trenger en konisk clipper kutt på nakke og kinnskjegg. Toppen er igjen lang, blandet inn i sidene, med lenger lag på toppen. Medium teksturert hår med naturlig kropp fungerer best for denne frisyre.

Prøv sjamponering med et volum-building sjampo for å starte med en sterk styling fundament. Tilsett et volum øker mousse i hendene, på størrelse med et egg, og arbeid gjennom fuktig hår. Skill håret der det naturlig ønsker å dele. Ved hjelp av en hårføner og børste, jobber håret opp og litt ut til siden. En Denman stil eller padle villsvin børste anbefales for styling dette frisyre. Når formen har blitt opprettet, avslutte med en hurtigtørkende medium hold hårspray for hold.

Krølling og bølge

I stedet for å jobbe mot din naturlig krøllete hår, har din frisør klippe håret i ashape som fungerer med curl. Denne stilen er oppnådd ved å arbeide med den naturlige formen på hodet, strammere i templene og nakken mens fyldigere på toppen og i kronen området. Riktig mengde lagene vil gjøre krøller våren på en måte som er ønskelig.

Fuktighet er din fiende når du har krøllete hår, så du vil ønske å inneholde frizz, slik at krøllene er fin og bølgete. Det beste er å la håret airdry, eller bruke en diffuser på slutten av blow-tørketrommel Hvis du ikke ønsker å vente på det å tørke. En diffuser kan enten se ut som en gigantisk plastkopp med finger utseende utstikkerne kommer fra itor en mesh-aktig sokk som glir over i slutten av tørketrommelen. Arbeid en grooming krem ​​som er beregnet for krøllete hår, som det vil ha ingredienser for å kjempe luftfuktighet og frizz. Avslutt med bare noen få skinne dråper i hendene og fingrene gjennom curl.

Enkes topp

En enkes topp er der et punkt i midten av front hårfestet naturlig danner, skape en “V” mønster foran. Du vanligvis ser en enkes topp i ondskaps figurer som vampyrer, men ingen vil beskylde deg for å være en dårlig fyr når du ser dette bra. Siden toppen danner et fremre punkt, vil du håret til å ha motsatt bevegelse, oppover og tilbake, og det vil hjelpe med utseendet på høyden til håret ditt. Hold sidene og nakke avsmalnende stram og middels lengde som er strukturert på toppen. Du kan del håret i en mer elegant utseende, eller tousle toppen for en trendy stil. Bruk en medium hold styling gel eller en voks som har noen skinne til det.

Classic gutteaktig kutt

Dette er en klassisk clean-cut stil der sidene og nakken areclippered kort. Toppen er også kuttet kort, men kraftig teksturert med tynning sakser. Du kan legge til litt stil til denne klassiske kutt ved å ha bare tuppene av håret lysere en nyanse lysere enn din naturlige farge.

Les også:

Styling dette håret er like enkelt som å vaske og gå. På fuktig hår, ønsker du å jobbe et firma eller sterk hold gel og pigge tipsene oppover. Mellom hårklipp, bruke en personlig trimmer for å rydde opp i nakkehårene og torg av kinnskjegg som de blir uregjerlig. Dette er en leken utseende som går bra med sommersolen.

Going grå, ikke ut av stilen

Hvis en høyt profilert kjendis som George Clooney kan gå grå grasiøst, så kan du. Holde opp med å farge håret ditt kan være kostbart og tidkrevende, så hvis du slår salt og pepper, gi den en prøvekjøring ved å gå au naturlig. Stilen kan være omtrent hvilken som helst form, slik at arbeidet med teksturen i håret og har stylist klippe et utseende som er smigrende. Når håret gjør gå grå, husk at teksturen i håret endrer seg, noe som gjør håret føler grovere og potensielt ser mer tørr. Bruk fuktighetsgivende og skinne styrke produkter som vil myke tekstur og legger en naturlig glans tilbake til kjedelig hår. Hvis du absolutt hater den grå, kan du alltid velge å farge det.

Bevisst rotete

Holde håret kort vil gi deg et rent snitt utseende, men legger til tekstur som vil gjøre håret ditt ser bevisst uflidd vil gi din stil en ekstra edge. Pass på at din stylist eller frisør bruker en linjal barberhøvel eller tynning hagesaks for å skape en chunking effekt gjennom de øverste lagene.

Styling dette håret er nesten lite vedlikehold, men det betyr ikke bare våkne opp og gå. Du vil ha bed-head utseende uten egentlig å ha bed-head. På fuktig hår, arbeidet en styling kitt eller leire gjennom håret, noe med mer hold enn en voks. Kitt forblir formbart i løpet av dagen, slik at du kan ta fingrene og tousle det når det begynner å falle eller glatte ut. Dette er en uanstrengt utseende som er i tråd med dagens trender.

Bruk krus

Dette er en klassisk taper hårklipp og selv om utseendet oppnås ved kvadrering av nakke, sider og topp - du trenger ikke å se “torget”.

Bruk en molding voks for å lage en “piecey” utseende på tips og gre resten på plass. Ved å gjøre dette, kan du bære av dette klassisk konservativ hårklipp med litt teft. Legge stil med det aktuelle produktet vil ikke kompromiss din profesjonelt utseende. Ta denne dagen titt inn i natta moro ved å rote til toppen med bare litt mer av styling voks. Avslappende frisyre vil hjelpe deg å slappe av etter en hard dag på kontoret.

En klassisk snarvei

Ofte denne stilen er referert til som en buzz cut, eller militær stil kuttet. Ved å la bare litt mer lengde på toppen gir deg lite vedlikehold aspekt du elsker å ha en buzz cut, bare med bare en mer stil tad.

Hvis du må være konservativ, kan du alltid gre toppen lengden på plass med letthet. Men hvis du vil ha en morsom med denne stilen, pigge opp toppen med et fast grep hårvoks eller et medium hold gel. Du vil ha håret til å forbli touchable, men legger styling produktet vil legge stil til denne klassiske snarvei. Dessuten er dette en utmerket stil å kjempe hår cowlicks hvis du er plaget av dem, der flekker av håret vokser i en virvel mønster, noe som patch å stikke rett opp. Håret er surra svært nær hodebunnen, noe som eliminerer slaget cowlick. Hvis du har en cowlick i front, slik at en liten lengde foran der cowlick vokser faktisk kan hjelpe til med stil, slik som avbildet gentleman.

Lett å vedlikeholde

Dette er en stil som ikke er så kort som en buzz cutbut fortsatt klemmer formen på hodebunnen ved å klippe håret kort og en lengde rundt. Kvadrat av kinnskjegget og nakke, samt.

Dette er et lite vedlikehold hårklipp, men med litt innsats, kan du se stilig. Du ønsker å bruke et villsvin børste til å distribuere ditt naturlige hår glans som dette utseende kan se tørr hvis du bare vaske og gå. Ta bare noen få minutter å kjøre en lett hold pomade som har glans, og du vil se frisk og stylet uten en hel masse arbeid. Bruk en personlig trimmer i mellom hårklipp til kvadrat av kinnskjegg og nakke når uregjerlige hår begynner å vokse igjen i. Dette vil spare deg for tid og penger fra å måtte gå til stylist eller frisør for ofte.

Hår med krøller

Hvis du har naturlige krøller, men misliker det og ikke ønsker å understreke det, holde det kort vil bidra til å kontrollere bølgen. Men fordi du har naturlig bølge, vil det gi en kort stil volum og kropp som mange menn med bøter eller stick-rett hår vil mest definitivt misunne. Ha frisør eller frisør bruke saks for å oppnå en middels lengde kutt som er litt skrå på sidene og nakken.

Du vil ha naturlig bevegelse og kropp i håret, så bruker en hårføner er ikke nødvendig med mindre du ønsker å foran hårfestet til å stå opp. Bruk en medium hold styling gel for å gi håret den nødvendige kontroll. Fullfør utseendet med en lett spray glans til å kontrollere noen frizz at fuktigheten kan bringe. Plus, gir ekstra glans et vakkert polert utseende til din stil.

En nikk til en annen tidsalder

Populariteten av showet Mad Men har brakt med en gjenoppliving av Retro frisyrer. Utseendet er klassisk, tidløs, og utrolig maskulin. Nakke og kinnskjegg er konisk og squared off for å skape fine, rene linjer. Toppen er en lengre lagdelte kutt for å kjemme ut til siden eller glatt rett bakover.

Finn den naturlige siden del i håret ved gre alt rett rygg, deretter se hvor en naturlig split begynner å danne på siden og gjøre den delen. Style håret med en lett styling gel eller et medium hold voks. Hvis håret ditt ikke naturlig strømme tilbake, må du kanskje ta en hårføner til det og børste den tilbake tørr. Du kan ta denne titt inn på kontoret eller til et svart slips affære. Akkurat som denne looken er så sterk at den nekter å gå ut av stilen, du også vil ha en trygg og ansvarlig holdning med et maskulint retro utseende!

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams