Klipp og styling tips for krøllete hår 2019

12 november 2018

Føler seg overveldet hver gang en stor leder av krøllete hår setter seg ned i stolen? Vel, du er ikke alene. Cutting krøller ser ut til å egge frykt i mang en talent stylistbut frykt ikke mer som vi bryter ned de beste tipsene i skjæring og stylingcurly hår.

Sett ned sjampo!

Den største feilen jeg ser folk gjøre når du skjærer for krøllete hår begynner tjenesten med en fin grov sjampo. Ingenting frizzes eller fluffs opp krøller mer enn en god skumming. Bruke balsam som sjampo vil gjøre triks, og du trenger ikke å bekymre deg for roughing opp som sensitive hårstråene. Forklar dem at skitt og olje vil følge den balsam og skyll ut slik at du føler ren men uten glassaktige følelsen av at sjampo kan legge bak seg.

load...

Generelt, jeg fortelle alle mine krøllete håret klienter til å ikke bruke sjampo mer enn en gang i uken. De vil se en enorm forskjell i deres krøller når de begynner å legge ut ting.

Lag er en krøller beste venn

Mange krøllete håret kunder kommer til meg med knapt noen lag i det hele tatt. De har enten blitt mishandlet i det siste eller de er redd for at hvis du fjerner for mye vekt, så håret vil bli stor og oppblåst. Tvert imot, hvis du ikke fjerner nok vekt, vil du sitte igjen med den fryktede trekant hodet.

Krøllete hår trenger lag for å flytte. Jeg pleier å kutte vertikale lagene på mine klienter, og deretter gå tilbake i, kutte enkelte krøller å bryte den opp og gi håret litt bevegelse. Denne teknikken bryter opp lagene slik at håret ikke har noen sterk eller harde linjer i den.

load...

Ikke kvern disse ender!

Ingenting ødelegger krøllete hår mer enn for mye texturizing. Jeg har hatt mange en krøllete håret klient fullstendig traumatisert av en cut-happy stylist som ikke kunne sette ned tynning sakser.

Krøllete hår trenger vekt fjernet fra sin bulk, men vekten må aldri fjernes fra endene. Krøllete hår trenger endene til å være tung, så curl kan ta form. Når du over-texturize krøllete hår, forstyrre deg curl mønster og ender opp med frizz.

Mind lengden

Når du kutter for krøllete hår, alltid huske at lengden vil krympe mer enn ventet. Dessverre, krøllete håret klienter pleier å gå lengre i mellom kutt som betyr at deres ender vanligvis trenger mer av enn de er villige til å del med. Forklare nøyaktig hvor mye lengden du skal fjerne og alltid feile på siden av mindre er mer. Noen av mine klienter få så mye som 5 inches i lengde når håret er vått, og det kan være lett å bli revet bort hvis du ikke er forsiktig.

Les også:

Fukte før du stilen

load...

Vi vet allerede at krøllete hår frizzes opp når curl mønsteret er forstyrret, så hvorfor skulle du style krøllete hår etter at det har blitt kuttet og kjemmet uten omforming curl mønsteret først?

Den enkleste måten å omforme curl er ved væter håret. Jeg pleier å ta mine klienter tilbake til sjampo bolle, eller hvis de har fint hår, vil jeg bare spray dem ned på stolen etter at vi er ferdig med å klippe og før vi begynner styling. Når du har våt dem ned, legge ned det kam! Vi skal bruke våre fingre fra her på ut.

Velge de riktige produktene for krøllete hår

Produkter selskaper målrette krøllet haired folk ved å spille på det faktum at de er desperate etter å finne noe som fungerer. De vet at vi vil prøve noe hvis det lover å forvise frizz, men ofte ganger du bare ende opp med for mange produkter.

De eneste to produktene jeg bruker på meg selv (jeg har stort krøllete hår) og mine klienter er balsam og gel. Du trenger ikke noe annet!

Riktig bruk av produktet

Nå som vi har funnet ut hvilke produkter du skal bruke, må vi lære å bruke dem. Du vet hvordan krøllete hår ser flott våt og deretter tørker inn i en frizzy rotet? Vel, er vannet hva som veier håret ned og limes sammen - Når håret tørker, fordamper vannet og du mister det limet, slik at håret til å skille og frizz.

Ved å la en vanlig balsam i håret, kan vannet fordampe men anlegget ikke, reiser du med perfekt definerte og Fizz fritt krøller.

Hvis klienten bekymret for at håret vil føles fet, forklare dem at anlegget går inne i hårstråene, og ikke holde seg på toppen av det, så de bør ikke føle det i håret.

Som blir sagt, hvis kunden har veldig fint hår, ville det være en god idé å erstatte vanlig balsam for en leave-in.

Ikke rør!

Nå som du har brukt balsam med fingrene og krøllet i gel, kan du enten lufttørke (som vanligvis gir de beste resultatene) eller tørt med en diffuser. Hemmeligheten til å tørke krøllete hår uten frizz er å holde hendene ut av det før håret er helt tørt. Det betyr at ingen øste håret opp i diffuser eller scrunching den med hendene!

Når håret er minst 80% tørr, kan du gå inn og riste ut håret for å slippe curl og gi det litt volum.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams