Klipp barnas hår hjemme på den enkle måten

11 november 2018

Profesjonelle hårklipp er dyrt, og det er et styr å finne tid i en travel hverdag for å få ungene til salongen. Trimme de dyre salong hårklipp ut av familiens budsjett til å vokse penger på bankkontoen din. Bruk disse fem tips for å redusere barnas hår hjemme på en enkel måte og bli sin egen personlige stylist.

Se videoer

Du kan lese artikkel etter artikkel som beskriver tips og teknikker for hvordan å kutte barnas hår som en proff. Men det er ingen bedre pedagogisk verktøy på nettet enn å se noen faktisk gjør it.YouTube er en stor kilde for videoer som viser deg hvordan du kan kutte barnas hår. Se mange videoer å bli komfortabel med hva du skal gjøre før du begynner å hakke bort på barnas hår. YouTube er et annet sted å lete når du er ute etter hjelp med en bestemt hårklipp du ønsker å gi barnet ditt, som for eksempel å legge lag eller kutte en bob.

load...

Kjøp de riktige verktøyene

Hvis du noen gang klippe dukke hår da du var et barn, vet du hvor stygge de kuttet linjene så med mors håndverket saks. Få det riktige utstyret før du klipper barnas hår eller vil du ikke være fornøyd med results.Start med en god saks. Din lokale skjønnhet forsyning butikk selger hagesaks som stylister bruker for ca 20 €. Du trenger også en sprayflaske for å fukte barnets hår, en kam og håndkle. Og som du gir mange hårklipp, trenger du også å sørge for at saks er skarp eller kjøpe en ny pair.Having riktig utstyr vil hjelpe deg å utvikle dine ferdigheter over tid slik at du kan konsekvent lage profesjonelle hårklipp. Du vil bli mer trygg, mindre frustrert og dine barn vil ikke være så redd som de ville gjort hvis du skulle komme til dem med de samme gigantiske saks du bruker til å kutte ting rundt huset.

load...

Spør en stylist

Lyst til å lære stil hemmeligheter fra proffene? Gå rett til kilden. Neste gang du er på salongen, spør stylist å gi deg noen tips. Mange ganger vil du finne stylist er en mor selv og forstår behovet for å spare penger eller å gi en rask trim i mellom full haircuts.Of selvfølgelig, stylister lever av at du kommer til dem så ikke forvent dem å dele alle sine hemmeligheter i en grundig opplæringen. Men du kan få et lynkurs i det grunnleggende, slik at du kan klippe barnas hår hjemme. Over tid vil du være i stand til å utvikle din egen teknikk som gir deg de resultatene du ønsker når du klippe barnas hår.

Les også:

Holde barna opptatt

Barnet kan sitte helt stille i stylist stol. Hjemme, kan det være en annen historie. Barn er vant til å kjøre rundt og ikke å måtte sitte stille mens du tar sikte på at raggete hår. Før du slenger dem på kjøkkenstolen og håper de bli satt, må du ha aktiviteter for å holde dem opptatt. På denne måten kan du ta deg god tid og de vil være mer innholdet.BREAK ut CD-spiller og lytte til lydbøker eller musikk sammen. Plukk noen bøker og oppmuntre dem til å lese. Skriv ut coloring sider slik at de kan skape et mesterverk mens de får sine klippet. Vurdere å la dem se en favoritt program du velger eller spise en næringsrik snack å holde dem okkupert. Disse små distraksjoner vil gjøre frisyren gå mye glattere.

load...

Kjør sakte

Du er ny til å klippe håret, og barna kan handle annerledes med deg enn de ville for en stylist. Ta deg god tid, spesielt i begynnelsen er de bare å bli vant til mamma klippe håret, og du fortsatt lære å klippe ryggen, sidene og foran uniformly.Take mange pauser når du trenger dem, eller når barnet begynner å klage. Det er viktig at de ikke beveger seg mens du klipper håret. Du ønsker ikke å gjøre noen forhastede trekk som vil gjøre dine klipp kortere enn du ønsket, eller som kanskje nick huden, og gir deg både et dårlig hjem hårklipp experience.Initially, kan du føle deg som barnas hjem hårklipp er ikke å spare du tid fordi det kan ta en time eller mer.

Tenk på den tiden du bruker corralling barna inn i bilen, kjører til salongen, venter på en stylist, ser barnet ditt få klippet håret, komme tilbake inn i bilen og kjører home.Your første hårklipp kan ta lengre tid, men det er bare fordi du jobber gjennom en læringskurve. Med praksis, vil det ikke være lenge før du er en hairmaster med før og etter bilder for å bevise det. Fremfor alt, husk det vil vokse tilbake hvis du gjør en feil!

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams