Jennifer Anistons beste frisyrer gjennom årene

13 november 2018

I dette bildegalleriet av Jennifer Aniston frisyrer, vil du se hvordan håret hennes har utviklet seg gjennom årene fra hennes lange, overgrodde brune låser, til Rachel til hennes signatur "bronde" rett hår.

Her er hun avbildet i 2016 med bronde hårfarge, høflighet av hennes frisør Chris McMillan.

1980: tenårene

Her ser vi Jennifer Aniston hår i sin naturlige tilstand: lang, uregjerlig og brun. Det er et flott utgangspunkt for hennes frisyrer som kommer. Tykk, naturlig rett hår er den enkleste å style.

load...

Juni 1995 - Jennifer Aniston debuterer "The Rachel" frisyren

Hun senere kalt denne frisyre "styggeste frisyren jeg noensinne har sett", men når det gjorde sin debut på settet til "Friends", verden gikk ga-ga for Jennifer Aniston "The Rachel". Det forble den mest populære frisyre i minst et par år.

1998: Et par år inn i "Friends", noen få måneder inn i dating Brad Pitt

Her er Jennifer Aniston i krøllete hår på "Meet Joe Black" premiere, som inneholdt hennes daværende kjæreste Brad Pitt. De to hadde blitt satt opp på en blind date i løpet av våren 1998.

Mars 2000: den lengste håret noen gang fikk

load...

I mars 2000, Jennifer vokste håret super lang, sportslige en nesten bohem utseende like før hennes 30 juli bryllup med skuespilleren Brad Pitt.

10 september 2000

Her er Jennifer Aniston idrett en meget anstendig lool bare to måneder etter at hun en € M overdådig bryllup til Brad Pitt som hun lovet å gjøre Brad favoritt banana split og Brad lovet å finne en balanse på termostaten.

Desember 2000: Kort & Wavy

load...

Dette er første gang vi har sett Jennifer Aniston med kort hår. Hun beskjæres håret til en flatterende lengde i mellom haken og skuldrene i desember 2000 og hadde på seg det kort for bare noen få måneder.

04.09.2001: Hennes nye Signatur Cut

En av de mest sexy bilder av Jennifer Aniston, viser denne en av frisyren hun ville ha for mye av det neste tiåret: flat-strykes, lang med en svært få ansikt-framing lag og den perfekte fargen som ikke er helt all blonde, ikke ennå helt brunette heller, en farge vi ville dub i 2009 som "Bronde".

September 2002

Jennifer Aniston hadde hennes lange krøllete hår til 2002 Emmy Awards, der hun vant Beste skuespillerinne i en komedie. Hun har sjelden slitt håret denne krøllet. Når hun gjør slitasje håret bølget, er det mye mer "beachy" enn krøllete.

Les også:

Januar 2003

Hun sjelden sett i smell og dette bilde av henne i januar 2003 viser hennes med tykke, side-feide seg.

September 2004

Bare noen få måneder før sin annonserte separasjon i begynnelsen av januar 2005, Jen og Brad ser lykkelig her. Vel, det gjør hun. Håret er bustete og løs.

Oktober 2005

Med hennes skilsmisse fra Brad Pitt avsluttet 2. Oktober, Jennifer Aniston gikk ut 30. Oktober ser henrivende. Men av de mange bilder av henne tatt på denne dagen, dette var bare en av få som viste henne smilende. Likevel ser hun vakker.

Juni 2006: Lang, rett og Brunette

Jennifer Aniston kvittet henne gylden farge for en mørkere nyanse av brunt i juni 2006.

Desember 2006

I dette bildet, kan du tydelig se hvordan lagdelte håret hennes er rett rundt ansiktet.

Desember 2008

Dette er en av mine favoritt hårklipp på Jennifer Aniston. Håret er tykk og perfekt slåtte og fargen kan ikke bli bedre.

22 februar 2009

Her bærer Jennifer Aniston en flette til en utmerkelser show. Slag av en bohem, strand elegant utseende.

Mars 2010

Tilbake til pin-rett hår og bronde farge.

August 2010: Rett og Mørkere

En annen klassiker Jennifer Aniston utseende.

8 februar 2011

Jeg elsker disse Beachy bølger i dette bildet tatt bare noen få uker (eller kanskje til og med dager) før hun klippe håret til skuldrene.

Jennifer Aniston lang bob frisyre: Tidlig 2011

I begynnelsen av 2011 Jennifer Aniston gikk ut med en lang bob (eller "lobbe") frisyre og imponerte verden. En super flatterende lengde, er Aniston lang bob litt kortere i ryggen og smalner til fronten. Dette er ikke første gang hun kuttet sitt lange hår av, den siste gangen hun debuterte en kort 'gjøre var i slutten av 2000, like etter hennes sommer nygifte til Brad Pitt.

5 mai 2011

Tilbake til kortere hårklipp. Dette var kuttet sett rundt om i verden.

Juni 2016

Aniston har holdt seg til det lange håret i noen år nå. Elsker dette utseende.

load...