Ingrode hårprodukter for ansikt og kropp, menn og kvinner

15 november 2018

Inngrodde hår produkter kan virkelig være nyttig i kampen for støt. Behandling av inngrodde hår betyr ikke bare å trekke dem ut. Du kan forebygge dem før de vises eller stoppe dem i deres spor med litt hjelp. Spesielt formulerte produkter dypt peeling slik at håret for å frigi og fukte huden, noe som gjør det mer ettergivende.

Sørg for å lese alle instruksjoner før bruk for å hindre farlige reaksjoner. Vær forsiktig hvis du for tiden bruker kraftige hudpleieprodukter som inneholder glykol eller andre syrer for akne eller anti-aldring som også søker noe å kjempe støt kan eksfoliere huden for mye. Hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre lese etikettene nøye, så mange av produktene inneholder et stoff laget av it- salisylsyre.

load...

Har en tendens til hud flytende

Den pleier huden formel ble tilfeldigvis oppdaget da en tannlege ga sin pasient smertestillende som ryddet opp hans barberhøvel humper. En ekstremt populært produkt det er brukt for å forebygge og behandle inngrodde hår, razor støt, barbering og rødhet spesielt fra barbering, voksing og elektrolyse (les anmeldelse).

Sally Hansen null støt

Praktisk, rimelig og kan plukkes opp på apotek med ingredienser som aloe og appelsinblomst. Den er laget for å bli sprayet på etter barbering, voksing og bruk av hårfjerning kremer til umiddelbart berolige, hindre støt og irritasjon mens du kjemper inngrodde hår.

Jeg har en venn prøve dette ut hvem som har veldig sensitiv hud og må være ekstremt forsiktig med hva hun bruker å barbere. Nesten alltid, ender hun opp med en viss irritasjon. For henne, det fungerte bra umiddelbart bekjempelse av rødhet, støt og forhindrer inngrodde hår.

load...

Shobha inngrodde lindring lotion

Shobha salonger spesialister på hårfjerning. Det er ingen overraskelse at de har sin egen bump-fighter, for en av de vanligste etter hårfjerning bivirkninger.

Deres produkt er fri for parabener, farge og kunstig duft. De hårfjerning eksperter på Shobha laget denne inngrodde lettelse lotion for å bekjempe inngrodde hår før de vises eller zappe dem bort.

Les også:

Laget med vitamin A, kamille og tea tree olje for å hjelpe eksfoliere, fukte og berolige huden. Brukes daglig for å forebygge inngrodde hår eller stoppe små humper, eller to ganger per dag for mer alvorlige problemer (les anmeldelse).

PrinceReigns inngrodde lettelse serum

Bikinilinjen er beryktet for å få støt etter barbering eller voksing. Modellen Gisele Bundchen har skrøt dette produktet som en av hennes hjelpere for bump-fri hud på badedrakt photo shoots. Serumet roer, mykgjør og fukter, hjelper håret til å peke ut av huden.

Slapp av og voks få bump ut herfra

En profesjonell bedrift med sine produkter på hyllene i mange salonger og spa for å bekjempe inngrodde hår, barberhøvel utslett og støt fra hårfjerning. Sin roll-on formulering er laget for sensitiv hud, forlater svie og irritasjon ut. Det bør bli rullet på to til tre ganger per dag før hårfjerning og deretter daglig (to ganger per dag for alvorlige forhold) for å opprettholde bump-fri hud. Les min assistent Nicole gjennomgang.

load...

MiN løsning 2 Roller

Påføres med en veldig kul tysk konstruert roller inneholder organiske peppermynte for å fjerne trafikk hud, til aspirin eksfoliere og propolyene glykol for å bidra til å bekjempe infeksjoner. Rullet på like før barbering det åpner for en tettere barbering samtidig som håret til å stå mer oppreist, og skaper blunter ender, hindrer håret i å vokse inn theskin.Roll bort hvis å behandle rødhet og støt når de bakre sin stygghet.

Whish feilfri inngrodde hår serum

Dette serumet er fri for parabener og sulfatesbut laget med naturlige og organiske ingredienser. White willow bark ekstrakt kamper betennelse, lindrer hvetekim ekstrakt huden og gjærekstrakt regenererer. Det fungerer raskt i å bli kvitt pesky humper og redness- alle med en god duft. Les mer om dette produktet som fikk fem stjerner i vår gjennomgang.

Hjem rettsmidler for å behandle inngrodde hår

Du kan spare mye på å kjøpe over å kjøpe retail produkter og piske opp din egen med noen ingredienser som du sikkert allerede har i skapet ditt som salt, sukker og aspirin. Aspirin? Yes.you'll se hvorfor de fleste detaljhandel produkter for å bekjempe inngrodde hår inneholder det.

load...