Hvorfor koster en hårklipp så mye

14 november 2018

En av de mest frustrerende kommentarene jeg hører om håret bransjen er hvor dyrt hår tjenester er. Jeg bestemte meg for å bryte det ned, og forklare kostnadene involvert i en hårklipp og også forklare hvorfor den gjennomsnittlige stylist ikke er ripping deg av ved lading 20 € - 40 € for en hårklipp. Jeg ville være villig til å satse på at noen av utgiftene i en frisørsalong kanskje overraske deg.

Når jeg først bestemte meg for å sette dette sammen Jeg gikk frem og tilbake på hvordan å presentere tallene. Jeg tenkte på å forske på "landsgjennomsnittet", og tilbringer mye tid med tall og beregninger, men da jeg møtte virkeligheten og innså at jeg har ingen anelse om hvordan du virkelig gjøre det. Jeg vet ikke hvor mye det koster meg å kjøre min frisørsalong, imidlertid, og jeg har bestemt meg for å bare dele disse tallene med deg. Jeg bor i acity av rundt 200 000 mennesker i midten av kjerneområdet. Selvfølgelig vil Frisørsalong kostnader i andre deler av landet være høyere enn min; andre mindre enn min. Jeg tror jeg er omtrent gjennomsnittlig en stylist, i omtrent gjennomsnittlig en by som det blir. Jeg leier et lite studio salong og kjøre min egen virksomhet ut av studio. Så, jeg dele forskjellen mellom en stylist som er ansatt i en salong ownerand en som eier sin virksomhet med sin egen fysiske bygningen.

load...

For hensikten med denne artikkelen, jeg bare kommer til å snakke om hårklipp. Jeg vil ikke komme inn store og ulike utgifter kjemiske tjenester og alt involvert med alt dette. Bare hårklipp.

Utdanning

Overraskende, er skjønnhet skole ikke billig. I Iowa er en lisensiert kosmetolog nødvendig for å fullføre 2100 timer med undervisning og klinisk erfaring før eksamen og gjennomføring av Iowa State Board Cosmetology Examination. Det tar ca 15 måneder på heltid kosmetikk skole for å fullføre disse kravene. Mine siste skole kostnadene var rundt 18 €, som ble finansiert med studielån som jeg betale månedlig.

Leie og verktøy

load...

Noen hairstylistswork for en bedrift eller person, og er betalt en provisjon eller lønn. Andre jobber for seg selv og betale en stol leieavgift, studio leie, eller de kjøper eller leier sin egen eiendom. I alle fall, er en bygning som er riktig utstyrt og lisensiert av statlig regulering for hår tjenester kreves, og er den største månedlige utgifter. Noen leie avgifter inkluderer verktøy, produkter eller bruk av utstyr. Det hele varierer for hver situasjon. Jeg betaler et studio leieavgift, som inkluderer min vann, søppel, varme og elektrisk verktøy samt bruk av to vasker, to hydrauliske styling stoler, to stylingstasjoner, et oppbevaringsskap, og hette hårføner med stol.

Lisensiering og forsikring

Opprettholde en gyldig kosmetikk lisens er svært viktig og en nødvendig utgift for hver stylist og salong eier. En salong lisens (80 €) og eget individ kosmetikk lisens (60 €) er nødvendig for å bli fornyet hvert annet år. For å være kvalifisert til å fornye lisensen i Iowa, må du fullføre 8 timer med etterutdanning, og betale de tilknyttede avgifter med disse timene. Jeg vanligvis delta på mer enn de nødvendige 8 timer, men på grunn av denne artikkelen, vil jeg bare inkludere bekostning av de nødvendige timer. I de siste to årene har jeg brukt 250 € på etterutdanning og fornyet lisens.

load...

I tillegg er forsikring viktig å dekke gjeld i en salong. Du vet aldri hva som kan skje når du klipper håret, og det er viktig å være dekket i tilfelle en ulykke, tyveri, brann eller naturkatastrofer. Min årlige forsikringskostnader er 250 €.

Hair skjærende verktøy

En av grunnene til at folk tror hårklipp er for dyrt er fordi "alt som kreves er en kam og en saks". Det er faktisk litt mer involvert enn det. Jeg har flere par saks som jeg trenger for å gjøre jobben min. De vare alt fra 2 til 5 år eller mer, avhengig av skjær, hvor ofte det er behov for å skjerpe, og hvor ofte den brukes. I mine første fire år som stylist, har jeg brukt 1 € på håret sakser, og 600 € på clippers og tilbehør (som minner meg på at jeg må kjøpe et nytt sett). Jeg også gå gjennom minst en boks med barberblad utskiftninger hver uke. For å få en månedlig utgift jeg delt 1 € med 48 (antall måneder jeg har vært en stylist), pluss 40 € (per måned) for barberblad erstatninger.

Les også:

Backbar forsyninger

Hvis du kommer til å få en hårklipp, sjansene er du vil ha det vasket og stylet. Dette krever bruk av "backbar" produkter og forsyninger. Backbar forsyninger er produktene og verktøyene som brukes av en stylist å vaske og style håret under en hårklipp tjeneste (sjampo, balsam, styling produkter, håndklær, kapper, etc.) samt de nødvendige desinfiserende midler som kreves av staten. Jeg tror det er viktig at alle mine klienter forlate min salong med en polert stil for å føle seg trygg om deres nye kutt. Jeg har også inkludert vaskeri utgifter for å vaske håndklær og kapper regelmessig. Jeg estimering min bekostning for månedlige backbar forsyninger her.

Hår verktøy

Styling hår kan ikke skje uten styling verktøy. Profesjonell hårføner, rettetang, krølltang, børster og kammer er ikke billig. Profesjonelle kvalitetsprodukter er viktige fordi de må ha evnen til å stå opp mot hardt gjentas daglig bruk. Selvfølgelig, noen vare lenger enn andre. Jeg har anslått at i de siste fire årene har jeg brukt minst 1 € på varme verktøy og hår styling utstyr.

Månedlig utgift: 20 €

Totale månedlige utgifter

La oss legge dette opp. Vær spesielt oppmerksom på at de månedlige utgiftene som jeg er inkludert i denne listen er minimal, og gjelder bare for hår klipping. Hvis en stylist utfører andre tjenester som voksing, parafin, farging, perming, andre kjemiske tjenester eller tilbud retail produkter for salg, vil kostnadene øke. Denne månedlige utgifter liste også inkluderer ikke det lille ekstra i en salong som kaffe, innredning, tidsskrifter og andre diverse kostnader.

Totalt månedlige utgifter: 1 €.58

Bryte det ned: hvorfor hårklipp koste så mye

Nå, la oss bryte ned denne månedlige kostnadene for en € 0,58 så det er fornuftig på en hårklipp av hårklipp nivå. Hvis jeg jobber 40 timer per uke, og forutsatt 4 uker i en måned, det er 160 timer i en måned. Dividere de månedlige kostnadene med 160 gir meg hvor mye penger det koster å ha grunnleggende hår kutte forsyninger og verktøy på hånden hver time.

Det koster 10 € å klippe håret i min salong for en time.

For å gjøre en fortjeneste og ta hjem penger å tjene til livets opphold, jeg må få inn mer enn 10 € hver time. Det tar meg 20-30 minutter på hver manns eller barnets hårklipp og 30-60 minutter på hver kvinners hårklipp. Dette inkluderer vask og styling tid, diskuterer produkter, og sørge for min klient tilfredshet.

Å bryte det ned ytterligere. La oss anta at en menns hårklipp er 20 € og en kvinners hårklipp er 30 €. I to timer tid kan jeg ta med i rundt 70 € eller 35 € per time. 35 € minus 10 € driftskostnader etterlater meg med 24 € per time "overskudd". Men husk alt det ekstra som jeg ikke med i tallene ovenfor som dekor, kaffe, tidsskriftabonnement, online bestillingssystem, nettside kostnader, telefon utgifter, annonseringskostnader, markedsføringsmateriell (visittkort, brosjyrer, etc), og andre diverse utgifter komme ut av det 24 € profitt. For ikke å nevne skatt og merverdiavgift som må betales, og la oss ikke glemme de utallige timene som jeg bruker å gjøre papirarbeid, oppdatering av hjemmesiden min, innkjøp forsyninger, retur e-post, sette avtaler og andre diverse oppgaver som jeg ikke er kompensert.

Hvert år kostnadene går opp, og hvert år stylist får 365 dager med økt erfaring, talent og dyktighet. Hvordan plasserer du en pris på det?

Jeg håper dette hjelper deg å forstå alle kostnader involvert med å få en hårklipp, og kanskje du vil sette pris på alt som stylist forvalter på månedlig basis for å bare gjøre en ærlig lønn.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams