Hvordan vokse ut håret ditt: 6 tips for menn

12 november 2018

Helt ønsker å vokse ut håret ditt, men du aldri hadde motet til å gå gjennom med det? Bare noen få korte år siden, ville bare en viss type mann bli tatt med langt hår eller en episk skjegg. I disse dager, ikke så mye. Langt hår og langt skjegg er så populære som de noen gang har vært. Og nå som flere mennesker er mottakelige for dem, er du mindre sannsynlig å bli dømt for å ha heller. For en tid til å være en mann!

Hvordan å vokse ut håret og se bra ut gjør det

Hvis du har tenkt å vokse håret ut, er det ingen bedre tid enn nå for å starte. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å trekke av det lange håret utseende.

Her er noen ting du trenger å vite før du setter i gang vokser ut at løvens manke.

load...

1. Shape håret opp

Du kan bare la håret begynner å vokse på egen hånd uten styling overhodet, men det er sannsynligvis ikke kommer til å se fint. Forestill deg hvordan du kommer til å se hvis håret vokser fortere på baksiden og sidene av hodet i stedet for toppen. Det ville bety at du er kledd med vorter, og det er aldri en god idé.

Så, hvordan du stopper å vokse ut den beryktede 80-tallet mullet du? Holde ryggen og sidene litt kortere enn toppen - bare for en liten bit. Når håret på toppen har fått noen ekstra inches på resten, kan du slutte å ha håret trimmet og la naturen gå sin gang.

2. Bli vant til noen vennlige småerte

Din foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, og stort sett alle andre som er ti år eldre enn du vil trolig erte deg litt for langt hår. Ikke ta det personlig. De kommer fra en tid hvor det ikke var så akseptabelt for menn å vokse ut håret.

load...

3. Vær forsiktig med håret ditt

Du vet hva langt hår verste fiende er? Grov oppførsel. Stadig børsting og gni håret ditt, så vel som å tørke det omtrent med et håndkle, vil svekke håret over tid og forårsake tråder å bryte ut. Også, hvis du kommer til å trekke håret tilbake, bare bruke riktig hår bånd. Knytte håret med en strikk er en oppskrift på katastrofe - håret vil bryte.

Les også:

4. Tenke to ganger om disse høy spenning frisyrer

Er du vokser håret ut, slik at du kan bære flettene, dreadlocks, eller en mann bun? Du vil kanskje revurdere, fordi frisyrer som trekker håret kan føre til skallethet over tid. Det kalles traction alopecia, og det kan føre til irreversible skader hårsekkene.

Den beste måten å forhindre traction alopecia, påvirker deg er å holde seg borte fra høy spenning frisyrer. Men hvis du er satt på seg håret på en bestemt måte som trekker den tilbake, bruke den som løs som mulig. Hvis styling håret gjør vondt da du lager for mye spenning og din frisyre kan føre til hårtap (traction alopecia).

load...

5. Shampoo håret ditt, men ikke glem balsam

Sjamponering håret ditt er åpenbart en god idé. Det holder håret fett fri, kan bli kvitt sebum bygge opp, og holder deg lukter friskt. Men når det brukes for mye, kan shampoo føre til at håret til å tørke ut og bli skadet. Vanligvis sjamponering en gang om dagen etter trening er en god frekvens.

Vurder å bruke en god balsam også. Ikke bare vil balsam gi håret en strålende glød og en silkemyk konsistens, er det også fylt med verdifulle næringsstoffer som trengs for å opprettholde sterk hår og en sunn hodebunn.

6. Hold alltid et hår tie hendig

Når håret blir offisielt lang, også blir det mer et irritasjonsmoment. Med mindre du liker å børste håret vekk fra øynene dine hver gang du slår hodet ditt, vil du ønsker å være i stand til å trekke den tilbake for de gangene du har hatt nok med håret ditt. Du kan bruke et hodebånd hvis du vil (tror profesjonell fotballspiller) eller du kan knytte det tilbake med en elastisk hår slips. Bare husk å ikke trekke håret for stramt.

La det vokse

Nå som du vet litt om hvordan å vokse håret ut, er du klar til å gi det et forsøk. Nesten enhver mann kan trekke av det lange håret ser forutsatt at de holde seg borte fra to no-nos: mulle og moussed-up '80s rockestjerne.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams