Hvordan velge riktig hårlengde for deg

11 november 2018

Hvis du vurderer en hårlengde endring, men blir forvirret av dine valg, her er et hemmelig tips: prøve på en parykk. Prøv på flere parykker. Du vil raskt lære hva lengder flatere du mest og hvilke som fungerer best med din ansiktsform, kroppstype og personlighet.

Du kan også lære at din personlighet forandrer seg med hvert hår lengde. Kanskje du blir sassier med kort hår, sultrier med lenge. I alle fall er det en morsom test.

Likevel en parykk vil ikke fortelle deg alt. Her er fem faktorer toconsider når du velger beste hårlengde:

 1. Håret tekstur
 2. Din ansiktsform
 3. Din personlighet
 4. Whichcuts du trekkes til
 5. Din livsstil

Hvordan håret tekstur påvirker hårlengde

Hvis du har normalt hår som ikke er for tykk og ikke for tynn og luft tørker pent, hoppe fremover. Håret tekstur vil ikke saken for deg når det kommer til hår lengde.

load...

Men hvis du har fint hår, krusete hår eller super krøllete hår, les videre.

Å score en hårklipp som ikke vil være høy vedlikehold (hallo flatskjerm-stryke håret hver dag) eller super lite flatterende (hallo hår som faller ut som en slapp fille), vurdere disse grunnleggende reglene.

 1. Hvis du har fint, tynt hår, har du sannsynligvis ikke vil vokse det veldig lenge fordi det vil falle flatt og selv de dyreste mousse ikke kommer til å gi den kroppen.
 2. Fin, tynne håret ser best kuttet til haken eller kortere. Lag vil hjelpe legge kroppen, men for mange lag kan også tynne ut håret for mye. Sørg for at stylist går ikke tungt på razoring.
 3. Hvis du har tykt, krøllete hår, jo lenger du går, jo bedre håret falle.
 4. Du krusete og krøllete jentene sannsynlig unngå juletreet utseende (wide på bunnen, mager på toppen). For å gjøre dette, har din frisør kuttet i lag, slik at tykkelsen er ikke på slutten.
 5. Krøllete hår kan virkelig være en problemfri slitt kort. Selv om Audrey Tautou krøllete hår kutt i en pixie kan gjøre deg til å gråte foul på denne regelen.

Det er sixbasic hår teksturer (fin, rett, bølgete, grove, krøllete og krusete), og med hver enkelt kommer en slew av regler.

load...

Hvorfor din ansiktsform saker

Når det gjelder hårlengde, din ansiktsform egentlig bare saker hvis du har en super opplagt ansiktsform som er enten rund, lang, firkantet eller hjerteformet.

Hvis du er usikker på hva din ansiktsform er og dine venner kan ikke finne ut av det, heller, er sjansen stor for at du ikke trenger å bekymre deg for det, og du kan hoppe fremover.

Men for de med sterke ansiktsformer, og vite hva som er flatterende kan være super nyttig. For eksempel, har Rihanna en lang ansikt. Rihanna endrer håret mer enn noen othercelebrity. Hun bærer den korte, lange, barbert, chin-lengde og i en regnbue av farger.

Les også:

Men her er tingen: hennes frisyrer er alltid smigrende. Selvfølgelig hjelper det å ha en flokk stylister på hånden, men hun vet også hva som ser bra ut på henne. Her er noen hår lengde regler for noen ansiktsformer:

 1. Lange ansikter bør unngå langt hår, med mindre de har krøllete hår, som gir volum til sidene av ansiktet.
 2. Skulder-lengde kutt ser bra ut på alle, uansett deres ansiktsform.
 3. Alle kan ha en pixie, men hvis du har en lang ansikt, ikke pigg toppen eller blåse det opp i en Pompadour, la disse blikkene til runde-faced søstre, som trenger å legge til høyde.
 4. Unngå bob som treffer på haken hvis du har et rundt ansikt, vil det bare gjøre ansiktet ditt ser rundere. Gå for en lang bob i stedet. Og svingte smell legge vinkler til ansiktet ditt som utlignet rundhet.
 5. Vokt dere for harde vinkler, firkantede ansikter! Myke opp utseendet med lag, bølger og krøller.
 6. Hjerteformede ansikter bør unngå kutt som treffer på sin pointiest stedet: haken. Lengre er bedre.

Hvordan personlighet bør spille en faktor i hårlengde

Din personlighet kan bli reflektert i hårklipp. Kan du forestille sangeren Pink i lang, flat-strykes håret likeGwyneth Paltrow? Aldri. Pink var ment å rocke Pompadour. Akkurat som Anna Wintour bærer hennes signatur makt bob for en grunn: det assosiasjoner makt.

load...

Kort hår assosiasjoner styrke, uavhengighet og i noen tilfeller, som Audrey Tautou er, adorableness.

Medium-length hår kan være sexy, morsomt eller atletisk. Det kan være trendy og allsidig og kan være den minst høy vedlikehold av threelengths. Bruk den opp eller bruke den ned. Vask det og la det lufttørke eller primp og krølle det til den perfekte bølgete lobb.

Langt hår kan være cheerleader-in-a-hestehale søt eller Bombshell sexy. Det skriker sjelden, "Jeg er en profesjonell, kraftig kvinne," men. Hvis du er ute etter jobber eller ønsker å starte en ny karriere, kan du holde langt hår, men du kan vurdere hakking til en lengde som er nærmere skuldrene fremfor brystkassen.

Hvorfor bør du lytte til magefølelsen din

Velge en frisyre basert på kuttene du er trukket til, er en stor tommelfingerregel fordi hvis du føler deg fantastisk i din frisyre, vil at tilliten radiateoutward, tegning folk til deg i stedet for repelling dem.

Din livsstil spiller en faktor

Tro det eller ei, kan kort hår være høy vedlikehold, hovedsakelig fordi du har for å få det kuttet hver fire til sixweeks.

Hvis du er vask-og-slipp type, så bør du velge en frisyre som vil lufttørke vakkert. Hvis du liker å primp, og deretter vurdere en frisyre som er allsidig og kan være krøllet, slitt bølgete eller flat-strykes rett. Hvis du er en travel mamma eller bor i et varmt klima, vil en hestehale være din beste venn.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams