Hvordan velge et hårklipp som smigrer ansiktet ditt

10 november 2018

Uansett din ansiktsform, vil det være hårklipp som ser best på deg og noen som ikke er så flatterende. Dette kan være grunnen til at du har vært mindre enn begeistret i det siste med en ellers perfekt frisyre.

Det absolutt ikke mener det er noe galt med deg. Det er bare en enkel sak å finne den rette frisyren som utfyller dine individuelle egenskaper.

Nøkkelen til en flatterende frisyre er å finne en som skaper en illusjon om at du har et ovalt ansikt. Det er kutt som bidrar til å gjøre et rundt ansikt ser lengre, en lang ansikt ser bredere, en firkantet kjeve vises mykere, for eksempel. Det er også kutt som gjør store panner og doble chins i utgangspunktet forsvinne.

load...

Mens ansiktsform er en ting å vurdere, er det andre faktorer som bør spille inn din beslutning. Når du velger en stil, ta hensyn til håret tekstur, personlighet, livsstil, og din kroppstype også.

Oppdag din ansiktsform

Mange har adistinct ansiktsform. De er vanligvis kategorisert i seks former: oval, lang, firkantet, rund, diamant, og hjerteformet. Hvis du ikke kan fortelle ved å se i et speil hvilken form du er, det er en måte å måle ansikt som kan peke deg i riktig retning.

Hvis du prøver det og fortsatt ikke er sikker på om din ansiktsform, sjansene er det egentlig ingen rolle hva din ansiktsform er. Skjønnhet råd om ansiktsformer er primært beregnet for kvinner med sterke ansiktsformer som de ønsker å tone ned. Vanligvis er det mest nyttig for kvinner med tydelig rund, firkantet, lange, eller hjerteformede ansikter.

load...

Kvinner med ovale og diamant ansikter tendens til å se fint i alt. Du ønsker kanskje å fokusere på andre faktorer som hår tekstur og din kroppsfasong. Det samme gjelder hvis du ikke har en åpenbar ansiktsform.

Kanskje din personlighet eller lengden på håret ditt er mer viktig for deg. Hvis du har adistinct håret tekstur som super fine eller veldig krøllete, utforske smigrende kutt for som kan være en bedre vei å ta. Husk også at alle er forskjellige, og du trenger ikke å følge hver skjønnhet regel i boken.

Uthev god

Siden det vil være mange frisyrer som passer din ansiktsform, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Den grunnleggende regelen for å finne en god hårklipp for din ansiktsform er å fremheve dine beste featuresand prøve å skape en illusjon av et ovalt ansikt.

Ifølge "regler", er det noen funksjoner for å se etter:

Gå med hva som gjør at du føler deg bra

load...

Når du leser om frisyrer og ansiktsformer, kan du føle oversvømt av regler. Selv om disse er retningslinjer for flatterende hårklipp, er de egentlig bare forslag. Hemmeligheten til å se nydelig er virkelig i en holdning. Det siste du ønsker å gjøre er å få en hårklipp som gjør at du føler deg i motsetning til deg selv.

Hvis du vil ha en frisyre som ikke holder seg til "reglene" for din ansiktsform, så for all del, få den frisyren. Hvordan du føler om deg selv alltid trumfer hva skjønnhet industrythinks er smigrende. Hvis du har den rette innstillingen, kan du bære noen hårklipp.

Følge trender

Den gode nyheten er at nesten alle av de mest trendy frisyrer kan se flott ut på alle ansiktsformer. Bobs gjøre. Skulder-lengde kutt virkelig gjøre. Bangs gjøre. Langt hår gjør. Selv pixie fungerer på de fleste ansiktsformer.

Med hver av disse typer kutt, kan det være elementer som vil være mer flatterende på deg. Hvis du har ditt hjerte satt på en bestemt kutt, forteller stylist. Dere to kan arbeide med å finne den beste stilen i kutt som passer deg best.

Les også:

Frisyren som smigrer alle

Hvis det er en stil som ser bra ut på nesten alle, så er det dette. Noen kaller det for "perfekte frisyren" fordi det er så flatterende på alle ansiktsformer og hår teksturer. Det kan også bli stylet for å passe din personlighet og livsstil.

Dette universelt flatte snitt faller mellom haken og skuldre. Det ser bra ut rett, bølgete, krøllete, lufttørket, eller blåse-tørket rett.

Hvem kan ha kort hår

Kort hår har en tendens til å passe alle ansiktsformer, selv om hver ansiktsform har ting å vurdere når du går kort. Runde ansikter, for eksempel, kan se rundere med feil snarvei, men noen korte hårklipp kan se rett og slett fantastisk.

Er det på tide du fikk smell?

Bangs kan friske opp et vanlig kutt. De kan ta år av et ansikt, og de bringe oppmerksomhet til øynene. Bedre ennå, er smell flatterende på nesten alle ansiktsformer.

Igjen, er målet ditt å få smell som gjør at ansiktet ditt ser mer oval. For eksempel, hvis du har en firkantet ansikt, klippe stump smell lenger på sidene for å mykne dine funksjoner. Side-feid Bangsare en flatterende alternativ også.

Bangs er egentlig mer et spørsmål om håret tekstur enn ansiktsform. Krøllete hår og super bølgete hår er to av de største bekymringene med smell, men det betyr ikke utelukke dem helt ut.

Den pulserende runde ansiktsform

Runde ansikter er levende og har et sunt utseende. Likevel, mange kvinner som har et rundt ansikt vil gjøre ansiktet ser lengre, slankere og mindre runde.

Modell Kate Upton har et rundt ansikt og vet hvordan å gjøre henne frisyrer jobbe med henne ansiktsform. Hun vanligvis bærer håret langt og rett eller lett bølget, som er et flott utseende for runde ansikter. Hennes signatur feiende updos areperfect for å legge høyden til ansiktet hennes, visuelt elongating det.

Dette betyr ikke at du ikke kan gå kort med et rundt ansikt. Pixies med mye volum og lange bobs er også veldig smigrende.

Misunner torget ansiktsform

Firkantede ansikter fotografere den beste. Angivelig, vinkler av kjeven og kinnene Mean Square ansikter ikke fotografere "flat". Denne formen ser bra ut med side-feide smell og skulderlangt hår. Begge disse kan mildne noen av de sterkere funksjonene i denne formen.

Kvinner med firkantede ansikter har en tendens til alder bedre også. Firkantede ansikter har en tendens til å holde seg sterk og kantete og skjule feil som kalkun vralte.

Den slanke skjønnheten i lang ansiktsform

Lange ansikter er magert og har mange stylepossibilities. Det er en form som ser fabelaktig med ekstra kropps på sidene, så bølger og krøller er et godt valg. Vurder å legge smell hvis du føler at hårfestet er for høy. De ikke bare forkorte ansiktet, men vil også fremheve øynene dine.

Selv om du kanskje ikke ønsker å gå for langt eller for kort, er skulderlangt hår et godt valg. Det tilbyr også youthe muligheten til å legge de sexy just-out-of-the-havet bølger.

Hvis du tenker på å gå short, prøv å holde volumet på toppen til et minimum.

Oh-så-allsidig oval ansiktsform

Ovale ansikter har en tendens til å se bra ut i alt, slik at du kan followwhatever hår trend du liker. Fra nisser til storskarv og virkelig lange låser til korte, funky stiler, de er helt opp til tak. For å hjelpe deg begrense dine valg, konsentrere seg om stiler som passer ditt hår tekstur, personlighet og livsstil i stedet.

Hvis ovalt ansikt er på langsiden, tenke to ganger før du legger høyde på toppen av hodet. Dette inkluderer en stor bolle, en ertet updo, eller et spikyshort kutt.

Den vakre hjerteformet ansikt

Hjerteformede ansikter er gøy å velge frisyrer for. Det er en form som har en tendens til å ha en vakker benbygning som verken er for hard eller for myk. Du vil også finne at mange frisyrer naturlig ser veldig romantisk med din form.

Bangs er virkelig fint med denne ansiktsformen, men så er lange lag som faller ut til siden som en gardin. Både myke linjer i akkurat de riktige stedene. Du kan bære en søt pixie hvis du liker, og det er den perfekte ansiktsform hvis du elsker lange lag.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams