Hvordan sukker hjemme med lim for hårfjerning

15 november 2018

Før vi viser deg hvordan du sukker, må du gjøre lime. Vår sugaring oppskriften er enkel å lage med ingredienser du sannsynligvis allerede har hjemme koster et par dollar, og det er alt natural.After du har gjort oppskriften, må du vente til den er avkjølt til romtemperatur før du prøver hårfjerning. Vi ønsker ikke at noen skal bli brent!

Forbered huden for sukkerpasta

Huden trenger å bli renset av kremer og oljer så sukkerpasta ikke glir av huden. Med en bomullsdott eller firkantet, bruke en pre-voks hudrensingsprodukt (sammenlign priser på Amazon) spesielt laget for bruk før sugaring eller voksing fordi den inneholder anti-mikrobielle og anti-inflammatoriske ingredienser for å beskytte huden mot irritasjon og break-outs fra hårfjerning.

load...

Hvis du ikke har et spesielt rengjøringsmiddel til bruk før hårfjerning, ta et bad eller dusj og vask huden grundig, men holder seg på å bruke noen serumer, kremer eller lotions.

Påfør pulver til sugaring hjemme

Før sugaring hjemme, bruke en lys dusting av babypudder, maismel eller pulver for voksing og gni forsiktig inn i huden. Husk at det ikke er bedre. Bruk av for mye pulver vil forstyrre med å fjerne hår. Pulver fungerer som en buffer som hjelper lim for å ta tak i håret bedre og holde seg mindre til huden.

Grab sugaring lim

Hvis du har gjort sugaring lim på samme dag, og har ventet på det å kjøle seg ned, kan du bruke den mens den har en liten bit av varme til den. Hvis det er blitt lagret så kan du myke den opp litt. Mikrobølgeovn det i fem sekunder om gangen på høy før det er mykt, og du er i stand til å spre det uten altfor store anstrengelser.

load...

Ta ut en god scoop for kroppen. Hvis du skal bruke det til deg ansikt, så ta en mindre del.

Det kan være ganske klissete å jobbe med, spesielt hvis det er fuktig ut. Så det kan være lurt å bruke hansker.

Place sugaring lim i hånd

Sugaring lim vil være som en stor blob i hånden, men ikke bruke den til huden din ennå.

Gjør Sugaring Product inn Ball

Nå vil du ta sugaring produktet og rull den til en ball. Ikke trykk for hardt, bare jobbe den lett i hendene i et par sekunder. Når du gjør bruke den, vil lim bli varmet opp litt av kroppsvarmen gå på mer jevnt.

Påfør sukker til håret

load...

Du er nå kommer til å bruke sukker til håret i motsatt retning av vekst fast slik at pastaen til å spre så du noe trekk det langsomt. Du må bruke litt press og føler at du trykker på lim mot huden for at det skal holde seg. Du er ikke bare å legge den på toppen av håret.

Les også:

Denne teknikken kan ta litt tid å bli vant til, men ved hjelp av lim enn sukker gel har sine fordeler. Pastaen kan fjerne hår så kort som 1/16" , mens den gel som er utført på samme måte som smøre (få opplysninger) må i det minste 1/4".

Sugaring håret av

Du er nå kommer til å være sugaring håret av å holde huden stram med den ledige hånden (siden jeg var sugaring min arm jeg ikke kunne) ved hjelp av en fast og flytende bevegelse med hånden og fjerne lim i samme retning av hår vekst.

Du ønsker ikke å trekke hånden din opp, men satse på vei over til den andre siden. Hvis du trekker hånden rett opp er det større sjanse for mangler hår eller bryte den.

Fjerning av hår i den samme retning av vekst bidrar også til å unngå å bryte hårsekken enten over eller under hudens overflate. Det betyr at du får mer langvarige hår frie resultater og unngå irriterende inngrodde hår.

Fjerne alt håret og etterbehandling

Hvis alt av sukkeret ikke kommer ut, bare sette sukker som allerede finnes i hånden med den delen som er igjen og ta i samme raske, bla bevegelse.

Fortsetter Process

Fortsette arbeidet i seksjoner på området som du fjerner hår. En del av pasta kan gjøres om til en ball igjen og re-anvendt et par ganger og deretter må kastes. Hvis du savner noen hår, kan du bruke den i samme område huden mer enn én gang (i motsetning voksing), men jeg vil ikke anbefale det mer enn et par ganger. Så snart det begynner å begynner å føle seg altfor klissete eller ikke fjerne håret, kaste den bort.

Hvor du sukker

Denne pastaen er flott for sugaring kroppen som på ben, armer, bikini Zone nesten hvor som helst. Det er også flott å bruke på ansiktet ditt, men jeg ville være svært forsiktig på øyenbrynene. Jeg ville ikke prøve øyenbryn forme med lim til du virkelig få denne teknikken ned. Ellers kan du sitte igjen med et veldig dårlig form fra å ta hårene du ikke var tenkt.

Etterbehandling behandlingPOS=HEADCOMP

Når du er ferdig, bare skyll med såpe og vann. Det er vannoppløselig. Dette er et annet pluss over voksing, som ikke kan fjernes med bare såpe og vann, men trenger en oljebasert produkt for å fjerne det.

For å roe huden og redusere rødhet og irritasjon gjelder en etter voks kjøling produkt for å minske eventuelle rødhet eller stikkende (sammenlign priser på Amazon). Fordi hender kan bære mye bakterier, prøv å unngå å berøre sugared området de første 24 timer for å unngå irritasjon og potensielle kviser.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams