Hvordan stoppe en avtagende hårlinje

11 november 2018

Har du lagt merke til hårfestet begynner å falle? De fleste menn merker de første tegn til hårtap på et tidspunkt i deres 20-tallet, 30-tallet eller 40-tallet, med to tredjedeler av alle amerikanske menn viser synlige tegn til hårtap etter alder 35.

Det er lett å få panikk når du ser hårfestet kryper bakover hvert år. Heldigvis finnes det måter du kan stoppe hårfestet fra viker videre, alt fra oral medisin for å serumer og sjampo utformet for å holde håret sunt, tykk og full.

Det er også visuelle måter å stoppe din vikene, alt fra frisyrer som gjør håret tap mindre opplagt til produkter du kan bruke til å tykne håret og skape en illusjon av en perfekt hårfestet.

load...

Selvfølgelig, disse løsningene er mindre effektive på lang sikt enn den første, men når de brukes riktig, kan de likevel være av verdi.

Nedenfor finner du våre mest populære anbefalinger for å forebygge hårtap og stoppe din vikene før det blir verre. Vi har listet opp våre behandlinger i rekkefølge av effektivitet, med de mest effektive medisinske behandlinger første og midlertidige alternativer lenger ned på siden.

Senk DHT nivåer

Mannlig skallethet er forårsaket av en kombinasjon av hormoner og genetikk. Den viktigste årsaken er DHT, eller dihydrotestosteron - et androgent hormon som skapes som et biprodukt av den primære mannlige kjønnshormonet testosteron.

load...

DHT binder seg til reseptorer i hodebunnen, forårsaker hårsekker å krympe og til slutt slutter å vokse i det hele tatt. Ikke alle er like følsomme for DHT - mesteparten av tiden, folk som er følsomme for DHT miste håret sitt den raskeste og gå skallet på et relativt tidlig alder.

Hvis du har lagt merke til hårfestet begynner å falle, er den enkleste og mest effektive måten å stoppe det viker videre er å blokkere DHT ved kilden og ved hodebunnen ved hjelp av en kombinasjon av medisiner som er spesielt utviklet for å kjempe tilbake mot DHT.

Finasteride

Den første av disse legemidlene er finasterid, som er et FDA-godkjent hår tap behandling som forhindrer testosteron fra å konvertere til DHT i første omgang.

Finasteride 1mg er tilgjengelig som en daglig pille, som hindrer 5α-reduktaseenzymet fra å konvertere testosteron til DHT. Dette blokkerer ytterligere håravfall i ca 86% av menn, og kan også føre til en liten mengde gjenvekst.

Minoxidil

Den andre er minoxidil, som er en FDA godkjent aktuell spray eller skum utformet for å gi mer oksygen og næringsstoffer til hårsekkene.

load...

Mens finasterid blokkerer DHT å bekjempe hårtap, er minoxidil utformet for å skape et optimalt vekstmiljø for håret ditt. Tenk på finasterid som et skjold mot ytterligere håravfall og minoxidil som gjødsel for å øke hastigheten og stimulere veksten av håret du allerede har.

Topiske DHT blokkere og sjampoer

Den tredje er en aktuell DHT behandling, som kan være en shampoo eller spray. Dette er mindre enn dokumenterte finasterid og minoxidil, men kan virke ved å hindre eventuell gjenværende DHT fra binding til reseptorer i hodebunnen og forårsaker hårtap.

Aktuelt DHT-stopper er trolig bare har ganske milde effekter. Tenk på denne delen av protokollen som en liten ekstra boost utformet for å blokkere så mye DHT som mulig, ikke som hovedingrediens. Hvis du bruker en DHT blokkere sjampo daglig, er du dekket.

Lær mer om å blokkere DHT

Du kan lære mer om DHT og dens virkninger på hårtap i vår guide til DHT og Male Hårtap. Hvis du ønsker å begynne å behandle din DHT-relaterte hårtap, kan du også snakke med våre eksperter hårtap leger gjennom en online konsultasjon.

Hvis du er interessert i å stoppe din vikene lang sikt, blokkerer DHT må alltid være en del av din strategi. Uten å stoppe DHT, til alle andre taktikk stoppe vikene er bare kommer til å være midlertidig.

Les også:

Endre livsstil

I noen tilfeller kan håravfall være forårsaket av stress. Hvis du har jobbet lange timer eller håndtere stress i ditt personlige liv, det er en sjanse det kan være årsaken til vikene.

Det er viktig å påpeke at det er svært sjelden å utvikle en vikene fra stress. Mesteparten av tiden, stressrelatert håravfall er enten diffuse tynning (thinning over hele hodet) eller klumper av hår som faller ut med en gang på grunn av høye nivåer av stresshormoner.

Hvis du er stresset, er den beste løsningen for å se en lege. Du kan også redusere stress ved å endre livsstil for å eliminere ting som krevende eller altfor taxing arbeid, personlige problemer og andre kilder til stress og frustrasjon.

Bruk hårvekst vitaminer

Mens vitaminer og mineraler ikke vil stoppe mannlig mønster baldness, spiller de en viktig rolle i å hjelpe deg å vokse tykke, sunt hår.

For optimal hår helse, er det best å spise en diett som er rik på vitamin A, C, D og E. De fleste håravfall eksperter anbefaler også å konsumere det anbefalte inntaket av biotin, som er viktig for å fremme raskere og sunnere hår vekst.

Den beste måten å få mest mulig ut av disse vitaminene er gjennom kostholdet ditt. Hvis du er mangelfull i noen av vitaminer som er nevnt ovenfor, og legger til en bestemt eller multi-vitamin supplement kan være en god idé.

Som en generell regel, er vitaminer ikke kommer til å ha mye av en effekt på hårveksten med mindre du har en eksisterende mangel. Våre viktige vitaminer for et sunt hår veiledningen forklarer mer om vitaminer du bør spise for optimal hårvekst.

Endre frisyre

Selv om det ikke vil stoppe vikene blir verre, endre frisyre er en enkel måte å trekke oppmerksomheten bort fra hårfestet.

Før vi kommer inn bestemte stiler, la oss dekke en viktig regel du trenger å vite før du gjør noen endringer i frisyre:

Ikke prøv å skjule vikene! I stedet, eier det faktum at det er tilbakegang.

Combovers, lange frynser og andre frisyrer som er utformet for å dekke opp bare flekker ofte ender opp med å gjøre det motsatte ved å trekke mer oppmerksomhet til tynning flekker. Plus, ser ingen god med en åpenbar combover.

I stedet for å prøve å skjule hårfestet, de beste hårklipp for viker hairlines tendens til å holde håret kort for å redusere nivået av kontrasten mellom håret og pannen:

Snakk med en hårtap lege

Ønsker du å ta reelle tiltak for å stoppe vikene? Hvis du er bekymret for hårtap og ønsker å beskytte håret ditt og få en slutt på videre resesjon, er den beste løsningen for å snakke med en av våre dyktige håravfall leger.

Vi tror på en vitenskapelig tilnærming til hårtap, som er grunnen til at vi kan hjelpe deg med å få en avgjørende enden til vikene med velprøvde og effektive behandlinger.

Ikke sikker på om du er klar for å snakke med en lege om hårtap? Hvis du ikke er helt sikker på om det er på tide å ta affære ennå, vår trenger du en Håravfall Doctor veiledningen dekker de viktigste tingene du bør se etter før du snakker med en ekspert om hårtap.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams