Hvordan forebygge og reversere håravfall

10 november 2018

Ønsket om å forebygge og reversere håravfall holdes bymost mennesker på et tidspunkt i livet, og det kan være et poeng av stor belastning for noen. Fortynning av håret er vanligvis forbundet mest med menn, men millioner av kvinner hver dag er også å gjøre med dette problemet.

Vi har alle sett de forferdelige infomercials lovende mirakel piller som gir lange saftig låser eller garanterer at hårtransplantasjon er det beste alternativet. Hvis både sikkerhet og kostnader er bekymringer, les videre for å lære hva behandlinger faktisk fungerer for å forebygge og reversere hårtap.

load...

Dietten og håravfall tilkobling

En viktig faktor i å forebygge hårtap starter med kostholdet ditt. Vi hår er et bi-produkt av kroppen og blir for det meste består av proteiner og lange kjeder av aminosyrer og peptidbindinger. Til riktig mate disse strukturene, er et sunt, godt avrundet diett er nødvendig.

Bor borte fra usunn og bearbeidet mat er et godt fundament, men legge ekstra næringsstoffer for å stimulere sunn hårvekst vil gi deg de beste resultatene. Nedenfor er en liste over håret sunn mat og næringsstoffer.

Stopp stresse

Ironisk nok, følelsen av stress fra håravfall er også om det verste for å hindre det. Lengre perioder med stress trigger kroppen til å gå inn i overlevelsestilstanden. Alle kroppens energi og næringsstoffer brukes til å opprettholde viktige kropp og organfunksjoner, som etterlater håret ubeskyttet og unfed.

Les også:

I noen ekstreme tilfeller, vil kundene utvikle flekker av alopecia, som får håret til å falle ut i store oppdateringer. Den gode nyheten er, virker det som etter at kroppen helbreder fra stress, har en tendens til stressrelatert håravfall å snu seg etter noen måneder, men dette er ikke alltid tilfelle.

load...

Begrense overdreven styling og kjemisk eller varmebehandlinger

Overdreven bleking, kjemisk retting, og perms kan føre til skadet hår og brudd. Stadig bruker flat-strykejern, curling strykejern og tett trekke håret tilbake kan føre til samme skjebne.

Det er veldig viktig å utdanne kundene om å beskytte håret hvis de gjør noen av disse tingene. Hvis håret er i ferd med å bli sprø fra kjemiske behandlinger eller overdreven styling, foreslår et protein behandling eller produktet til kunden.

Bruke Kliniske hårvekst behandlinger

Det finnes mange produkter på markedet som kan hjelpe med hårvekst og tap. Disse produktene er alvorlige ting, og bør alltid brukes som anvist. Hvis du gjør det, noen av dem virkelig fungerer.

load...
load...