Hvordan fjerne pubic hår for menn - tips og teknikker

11 november 2018

Spørsmålet blir ofte spurt, Hvordan fjerne kjønnshår for menn? Det er et godt spørsmål, fordi å fjerne hår i underlivet regionen krever et annet sett med regler og du har kommet til rett sted.

Den gode nyheten er at det er mange differentmethods å gå om å få hårløse eller preparerte under beltet. Noen bare gjøre noen rydder, mens andre får du glatt-selv midlertidig. Og så finnes det alternativer som anses permanent. Vi guider deg gjennom de ulike måter å bli kvitt hår, gir deg sikkerhet råd for å fjerne hår fra dine private deler og hjelpe deg å styre klar av irriterende og stygge bivirkninger som irritasjon, razor støt og inngrodde hår.

load...

Hvordan fjerne kjønnshår

Gutter, du er ikke bare stakk med barbering. Det finnes andre måter å kvitte seg med håret ditt. Some kan la deg hårløs i ukevis på en tids selv permanent. Lær detaljene for hver hårfjerning metode inkludert sine fordeler og ulemper, hvilke du kan være i stand til å gjøre hjemme, smerten faktor og mer.

Se også:

Intim barbering guide

Jeg er sikker på at du vet hvordan du skal bruke en barberhøvel. Du har sannsynligvis barbere ansiktet hver morgen. Men dette er mye mer delikat sone og huden er litt annerledes i forhold til ansiktet ditt.

load...

I vår guide spesielt for menn, lære å mestre å få en tett, sikker barbering samtidig minimere vanlige, irriterende bivirkninger som inngrodde hår, humper, kløe og barbering.

Fortell meg mer:

Kjønnshår hårfjerning for menn på kjønnsorganer?

Med skam hårfjerning på menn-det er huden nær kjønnsorganene, og så er det håret som er på kjønnsorganene. Disse sonene må håndteres på to ulike måter om du barberer det selv eller gå for en profesjonell voks. (Ja mange menn får brasilianere.)

Les også:

Lær sikkerhet og forholdsregler for barbering kjønnsorganer og voksing private deler.

Brasiliansk voks

Menn skal salonger og spa og få bikini voks, inkludert brasilianere, fordi de elsker at voksing holder området hårfri i opptil seks uker. Før du plukke opp telefonen og gjøre en avtale, kan du lese hva som venter og en annen ofte stilte spørsmålet: Hva hvis jeg slått på under en brasiliansk?

load...

Trimming

Mange menn og kvinner, bare klippe håret ned så det ser mer stelt stedet for å fjerne den for å spare seg selv bivirkningene som ofte kommer med å fjerne hår-som kløe, rødhet, irritasjon og inngrodde hår. Youhave noen alternativer på hvordan du skal gå om trimming (les listen) inkludert bruk av produkter laget spesielt for grooming menns hår ned nedenfor (se liste).

Kjønnshår Laser Hair Flytting-en må lese før du får zapped

Laser hårfjerning bruker pulserende lys for å deaktivere hårsekken og krever flere økter. Det er FDA godkjent for permanent hår reduksjon og er generelt for de som har lysere hud og mørkere hår. Mens hjemme enheter, inkludert de som benytter IPL (se systemer) er ikke laget for å brukes på kjønnsorganene, kan de brukes på håret utenfor en vanlig undertøy linje.

Genital Electrolysis- permanent hårfjerning på fellesområder?

Elektrolyse krever også flere økter. Men hud eller hårfarge er ikke en faktor for resultater eller sikkerhet som med laser hårfjerning.

Du bør være forpliktet til å være fri for hår hvis du går denne ruten. Selv om du ikke er 100% garantert å vare evig det er det beste valget hvis du ikke noen gang vil se kjønnshår igjen. Elektrolyse er den eneste metoden FDA godkjent for permanent hårfjerning.

load...