Hvordan fjerne kvinnelig hakehår

11 november 2018

Kvinne haken hår er et stort problem for mange. Men vi trenger ulike hårfjerningsmetoder avhengig av tykkelsen på håret vårt, hudtype og budsjett. Her hjelper vi deg å avgjøre hvilken som er best for deg.

Barbering

Bare hvis du går gjennom laser eller elektrolyse behandlinger

Klart det er lett og rask. Men jeg anbefaler aldri barbere kvinners ansiktshår med mindre du er for tiden under elektrolyse eller laser hårfjerning fordi det er det eneste alternativet til å fjerne hairin mellom behandlingene.

load...

Shavingsimply kutter hairat hudens leveland skaper butte endene, slik at det vises tykkere. Hvis du må barbere, ikke hoppe over normale trinn. Bruk barbering olje, krem ​​eller gel, og etterbarberingsvann for å få en fin tett barbering og unngå inngrodde hår.

Hårfjerning (Hårfjerningskremer)

Hvis du tror du trekker håret ut vil skade som en gal, og deretter en hårfjerning krem ​​er et skritt over barbering med tanke på hvor lenge det varer. Det bryter ned håret slik at det kan tørkes av. Men kjemikaliene er veldig sterk, så det er ikke for sensitiv utsatt og kan ikke fungere godt på å fjerne alt av tykk, grov hair.Try noe laget spesielt for ansiktet som Avon Facial Hårfjerningskrem.

load...

Tweezing

Ut av det blå, ser du denne lange, mørke haken hår stirrer tilbake på deg. Pinsett er en livredder i slike situasjoner, fordi det tar sekunder å fjerne, selv ganske kort hår. Men det er ikke så stor Hvis du har mye arbeid å gjøre rydde opp store områder.

Epilatorer

Som tweezing, trenger du litt hårvekst, men epilatorer gjøre jobben for deg. Med alt dette trekker vi kan ikke lyve og si at det er som en avslappende besøk til Spa. Ser på den lysere siden, det er så mye raskere enn å fjerne hver håret selv, og kan også vare i uker av gangen.

For budsjett-bevisst, kan du prøve Face Epil av epilady som er batteridrevet og kan lett bli kastet i vesken din. Coil hår fjerning som REM Springare også billig, men ofte har problemer med å fjerne hår på kurvene i ansiktet som haken. Hvis du har planer om usingan epilatoron andre områder, for å Emjoi Emaginecantake vare ofboth ansiktet og bodyusing 72 tweezerson to hoder, får du hårløs raskt mens smerter minimeres.

Les også:

Threading

load...

Du må være veldig dyktige til å gjøre dette på egen hånd, ved hjelp av en snor til å trekke ut haken hår som er. Hvis du kan føle hår, kan de oppleves i denne gamle håndverket fjerne det raskere enn du kan tenke på hvor ellers du ønsker å være fuzz-fri.

Otherpros er at det er ekstremt hygienisk og bruker ikke noen kjemikalier, siden det eneste berøre huden din er streng. Den eneste utfordringen du kan ha avhengig av hvor du bor er findinga threading salong.

Voksing

Håret må være ca ¼” lenge før det kan vokses. Med mørk eller tykt haken hår, kan det kreve mye tålmodighet og muligens forlegenhet tolet det getthis lengde. På pluss-siden, kan det ta mye hår på en gang, selv gode de, og youwon't må voks for om en monthbecause det er fjernet fra roten.

Sugaring

Som voksing, den fjerner også mye hår fra roten raskt. Men med den tradisjonelle teknikken ved hjelp av lim (ikke gel), må håret bare for å være en mindre merkbar 1/16”. Laget med kun naturlige ingredienser (få oppskrift og instruksjoner), betyr det ikke holde seg til huden så mye som voksing gjør det mindre smertefullt og skape mindre rødhet.

Laser / IPL hårfjerning

FDA godkjent for permanent hår reduksjon, bruker den pulserende lys for å deaktivere hårsekken. Vanligvis de beste kandidatene er de med hudtoner på den lyse siden og mørkt hår, fordi lyset er rettet mot pigment (farge i håret).

Hvis du vil vite mer om hjem enheter-inkludert de som kan brukes onwomen er ansiktshår, og en som er laget for å behandle nesten alle farger håret ser: Hjem Laser / IPL Systems.

Elektrolyse

Den beste track record, og den eneste metoden godkjent av FDA for permanent hårfjerning ved hjelp av en elektrisk strøm. I motsetning til laser hårfjerning, trenger du ikke en viss hår eller hudfarge. Men du trenger flere behandlinger for å få de beste resultatene.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams