Hvordan fargeklips i humant hårforlengelser

10 november 2018

Hvis clip-i håret extensions er ikke helt riktig farge for deg, bare farge dem en annen nyanse! Det er en enkel hjemme-prosess, så lenge du gjør yourextensions mørkere eller endre tonen (for eksempel, noe som gjør dem rødere eller kaldere).

Et ord av forsiktighet, men: Hvis du ønsker å lysne eller fremheve dine menneske hair extensions, vurdere verve hjelp av en profesjonell hår stylist. Du kan prøve det, men det er en komplisert, mer involvert prosess som kan skade dyr investering hvis det gjøres feil.

Før du begynner, dobbeltsjekke at dine hair extensions er ekte menneskelig hår. Kunstig hår kan ikke være farget vellykket.

load...

Velg en farge og samle forsyninger

Velg en farge fra en professionalhair farge og utvikler linje. En eske farge fra et apotek ikke gir deg muligheten til å velge utbygger som du vil bruke på hair extensions. En 10-volum utbygger eller en demi-permanent farge er best. Du kan bruke 20-volum utbygger om nødvendig, men 30- og 40-volum kan skade hair extensions hvis du ikke er forsiktig.

Matrix SoColor Permanent Cream Hårfarge og Matrix SOLITE 10-Volume Developer er gode valg; fargen kommer i en rekke farger som er levende og langvarig.

Etter at du har kjøpt din farge og utvikler, samle noen flere forsyninger:

Organisere arbeidsplassen og bland farge

load...

Hvis det er mulig, sette opp forsyninger på et stort møte eller tabellplass med god plass til å jobbe komfortabelt. Rommet bør være varmt og godt opplyst. Regneark av aluminiumsfolie over arbeidsområdet for å beskytte arbeidsområdet fra fargen.

Etter produsentens anvisninger, forberede farge. De fleste farger er blandet med like deler farge og utvikler. Du trenger ca 3-5 unser forberedt farge for utvidelser. Mer farge kan være nødvendig for lengre extensions.

Du trenger ikke å vaske extensions før fargelegging, men du trenger å gre dem gjennom å fjerne floker. Deretter legger dem på tvers av aluminiumsfolie. Ikke farge hair extensions mens de er våte eller fuktige.

Les også:

Påfør fargen

Ved hjelp av hansker og en farge pensel, helt mette hver del av hair extensions med fargen løsningen. Pass på at fargen helt strøk begge sider av utvidelser fra sine topper til de aller ender. Det er langt bedre å bruke for mye farge heller enn ikke nok.

load...

Startat toppen av forlengelsen (hvor klemmene befinner seg) nedad til endene, slik at det følger fallet av hår. Bruk av fargen opp ned kan skade utvidelser og vil trolig forlate utvidelser krusete eller pjuskete.

Behandle farge

Når du har brukt farge til hver del av utvidelser, løst dekke dem med plastfolie for å hindre at fargen tørker ut. La fargen til å behandle ved værelsestemperatur i henhold til produsentens retningslinjer-typisk, hvor som helst fra 20 til 40 minutter.

Sjekk en liten del av hair extensions fem til ti minutter i løpet av behandlingstiden ved å gni forsiktig fargen av utvidelse med et papirhåndkle. Sørg for å bruke på nytt fargen med fargen din pensel etter å ha sjekket, og husk at hårfarge når det er vått vises mørkere enn det gjør når den er tørr.

Når behandlingen er fullført, og fargen på extensions er tilfredsstillende, er det på tide å skylle. Brett aluminiumsfolie i to for enkel transport til en vask.

Skylle

Skyll fargen fra utvidelser ved hjelp av kaldt vann ved lavt trykk, bruke fingrene til å forsiktig finne ut av det. Det er meget viktig at man lar vannet til å strømme i retning at håret naturlig faller fra det skrå parti av forlengelsen til endene.

En grundig skylling bør ta minst 15-20 minutter. Pass på at du fjerner alle farger; når du er i tvil, holde rinsing.Follow opp etter sjamponering utvidelsene med en mild, sulfat-fri, fuktighetsgivende eller farge-safe sjampo.

Gre og la tørke

Når du er sikker på at dine extensions skylles helt, lå et håndkle ned på arbeidsområdet. Påfør en leave-in conditioner til hver del av utvidelser og gre dem forsiktig med wide-toothed kam.

Tillate utvidelser lufttørke grundig før du bruker eller styling dem, spesielt hvis du useany slags varme verktøy.

load...