Hvordan bruke sukkergel for hårfjerning - gjør det

10 november 2018

Før vi viser deg hvordan du bruker sugaring gel for hårfjerning, må du gjøre produktet. Vår enkle sugaring oppskrift (få retninger) er lett å gjøre med ingredienser du sannsynligvis allerede har hjemme. En ekstra bonus er at det er alt natural.After du har gjort oppskriften, må du vente til den er avkjølt til romtemperatur før du prøver hårfjerning. Vi ønsker ikke at noen skal bli brent!

Elementer som trengs for billig Hårfjerning

Snakk om billig hårfjerning. Når du har din sugaring gel laget for ca 2 € eller så er det bare et par andre elementer som trengs, og du er klar.

Mikrobølgeovn Sugaring Gel

load...

Sjekk sugaring gel etter å ha blitt varmes i mikrobølgeovn etter 30 sekunder. Det må være en konsistens slik at den kan omrøres noe enkelt, men ikke vannaktig. Fortsett å sjekke inn 15 sekunders intervaller før det blir helt riktig. Det tok meg ett minutt i min microwave.You'll så sjekk temperaturen ved å bruke en liten bit til armen. Hvis det er for varmt eller vassen, bare la det avkjøles litt før du bruker.

Forbered huden for Sugaring hårfjerning metoden

Rensing av huden er en svært viktig prepping skritt for sugaring hårfjerning metoden. Ikke bare gjør dette bidra til å dempe noe av potensialet bivirkning av å få kviser, følger produktet bedre til en ren overflate, og vil gi deg bedre hår-ridding resultater. Med en bomullsdott eller rund bruke et produkt som GiGi Pre-Hon (sammenlign priser på Amazon), den inneholder også anti-mikrobielle og anti-inflammatoriske ingredienser for å beskytte huden mot irritasjon og break-outs fra håret removal.If du don' t har et spesielt rengjøringsmiddel til bruk før hårfjerning, ta et bad eller dusj og vask huden grundig, men holder seg på å bruke noen serumer, kremer eller lotions.Then bruke en lys dusting av talkum, baby pulver eller maismel og gni forsiktig inn hud. Husk at det ikke er bedre. Bruk av for mye pulver vil forstyrre med å fjerne hår. Pulver virker som en buffer som hjelper til gelen for å gripe håret bedre og holde seg mindre til huden.

load...

Påfør Sugaring Gel

Du trenger minst 1/4" av hår vekst for det som skal fjernes. Påfør sugaring gel i samme retning av hår vekst med anapplicator på om en 45-graders vinkel på en del av håret mindre enn strip du? re bruker. Du vil at produktet skal belegge hår, men du trenger ikke en ton. Hvis du bruker for mye, vil du ha et problem å fjerne hår eller bryte det over eller under surface.Large applikatorer er stor for kroppen og små fungere bedre for mer presisjon i ansiktet. De fleste av de tre applikatorer har avrundede kanter, men firkantede edge applikatorer hjelpe gjøre å få bikinilinjen straighter.Sugaring gel har også blitt kalt sukker waxbecause det er brukt ligner waxing- men det er ikke en riktig sikt. Sugaring lim, på den annen side bruker en forskjellig teknikk som tar hår så korte som 1/16 av en tomme, og krever ikke strimler eller applikatorer.

Les også:

Påfør Strip Over Sugar Gel

load...

Nå vil du ta bånd og bruke den over sukker gel i samme retning av hår vekst, slik noen epilering stripe over på slutten som ikke er knyttet til noen hair.Rub hånden flatt over stripen et par ganger i retning av hårveksten, slik at gelen er godt festet til hair.To spare penger på strimler, kan du bruke gjenbruk denim strimler laget av Shobha salonger (sammenlign priser) ved å vaske og tørke dem.

Fjern Strip

Nå holder huden stram med den ledige hånden (jeg kunne ikke fordi jeg var Sugaring armen min) fjerne stripe raskt med en pull i motsatt retning av hårveksten, hele veien til den andre siden. Ikke trekk stripe rett opp eller fjerne det slowly.Keep arbeider i seksjoner til du fjerner alt håret. Du kan bruke sugaring gel over samme delen (i motsetning voksing), men jeg ville bare gjøre det et par ganger. De med sensitiv hud virkelig trenger å være careful.You må kanskje varme opp sugaring gel opp igjen i mikrobølgeovn som det begynner å kjøle seg ned. Du vet når gelen blir tykk og det er ikke å fjerne så lett fra huden. Du har sannsynligvis trenger bare 15 til 30 sekunder å re-heat.Any savnet hårene kan fjernes med rene pinsett.

Etterbehandling behandlingPOS=HEADCOMP

Når du er ferdig, vil overflødig gel eller klissete kommer av huden med såpe og vann fra denne hjemmelagde hår remover. For å roe huden og redusere rødhet og irritasjon gjelder Gigi Etter Wax Cooling Gel. Fordi hender kan bære mye bakterier, prøv å unngå å berøre sukret området de første 24 timer for å minske mengden av irritasjon og potensielle kviser.

Gå til neste side for feilsøking.

Sugaring gel Trouble-Shooting

Har du flere spørsmål? Sjekk ut vår Sugaring hårfjerning Oppskrift FAQ for bruk av lim og gel.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams