Hvordan bli kvitt krusete hår

12 november 2018

I denne artikkelen:

Hjem rettsmidler for å temme manke

Dårlige hår dager i fuktige værforhold er uunngåelig for håret har en tendens til å suge opp fuktigheten som finnes i luften og gjør neglebåndene å svelle. Ta en titt på disse hjemme rettsmidler som kan hjelpe temme din manke.

load...

Frizz-kampen i dusjen

Den beste måten å bekjempe krusete hår hjemme er å holde håret i god stand ved å unngå sjamponering for mye, vaske håret hver dag og utsette håret til dyp-condition behandlinger minst en gang per uke.

Eddik

Flate og glatte håret neglebåndene ved å gre håret med eddik når du har vasket håret. Bruk en bred tannet kam. Tilstanden håret etter å gre det med eddik. Mens skylling hår, bruk vann som er så kaldt som du kan bære. Gjør du det hjelper låse neglebåndene ned og gjør håret ser glattere og stiligere.

Hjem etter-shampoo skylling

Å temme krusete hår, bland 1 ss. Honning og 1 liter vann. Hell blandingen ferskt på sjamponert hår når det er vått. Styrker håret slik du vanligvis gjør. Honning er en naturlig balsam og naturlig fuktighetsbevarer. Være et naturlig fuktighetsbevarende middel det tiltrekker seg og holder vannmolekylene i, for derved å holde fuktighets intakt.

load...

Hestehale

Etter sjamponering håret med en mild shampoo og balsam, skylles med kaldt vann og gre fuktig hår ved hjelp av brede annet kam. Når du har gjort det, dra i håret sammen og bind dem fast i en høy og stram hestehale. Sørg for at du bruker en myk klut-dekket hår tie og ikke en gummistrikk. Fjern hår tie så snart håret er tørt. Dette vil hjelpe håret ditt opphold flatere.

Ukentlig conditioning majones hår maske

En majones hår maske kan bidra til å berike og næring hår, for derved å eliminere en hvilken som helst tørr tilstand som kan føre til frizziness. For å gjøre håret maske, bland en rå egg med 1 / fjerde kopp olivenolje og 1/4 kopp majones. Etter at blandingen dekke hodet med et håndkle. La håndkle på i 30 minutter. Shampoo håret ut og tilstand som du vanligvis gjør. Avslutt med å skylle sjampo av med kaldt vann. Majones og egg vil sette håret med masse proteiner, og dermed gi en rik og sunnere utseende.

Avokado og banan

Mos en moden, skrellet banan med en moden og godt skrelles avokado. Kombiner begge og bruke blandingen til håret ditt. Banan vil tilføre håret med mineraler og antioksidanter som ikke bare vil bekjempe frizz, men også fremmer sunn hårvekst.

load...

Hva er naturlige relaxers?

Relaxers er kremer eller lotion som brukes til å lage krøller mer håndterlig og mindre krusete. Kjemiske hår relaxers inneholder sterke kjemikalier som kan forårsake skade på håret og hodebunnen, så velger naturlig hår relaxers er et smart valg. De har ikke noen bivirkninger, og gir ønskede resultater samt forbedre utseendet.

Noen av de naturlige hår relaxers er:

Olivenolje forhold og lindrer hårets follicle og aksling, noe som gjør det overkommelig. Melk, yoghurt og honning gjør håret veldig silkeaktig. Kokos krem ​​relaxer inneholder virgin kokosolje, kokosmelk, yoghurt og fløte av kokos. Bruk den en gang i uken, og det vil etterlate håret mykt og glatt. Kakaosmør løsner krøllene og gjør dem myke. Lemon gir håret en skinnende utseende.

12 fordeler av håret spa-behandling

Gjennomgår et hår spa-behandling er en trend som alle elsker. Borte er de dager da bare dine hender, ben og ansikt var å få all oppmerksomheten. Hair spa er her for å gi håret den næringen den trenger. Populariteten av hår spa er synonymt med at kroppen spa, som etterlater en kropp forynget og følelse som om har gått gjennom en total forandring.

På grunn av eksponering for forurensning, sollys og stressende liv, er det viktig å gi næring og ta godt vare på håret ditt. Hair spa forbedrer hår vekst og dens avgjørende for de med farget eller rettet hår.

Alle liker å skryte av sunt hår. Før populariteten av hår spa-behandlinger, ble rett hår anses å være symbolsk for sunt hår selv om det ikke ser ut til å fungere for alle. Hair spa er faktisk den første og kanskje den siste beste behandling for matt og livløst hår. Bortsett fra behandling kjedelig og sprøtt hår, lover hår spa for å behandle vanlige hår problemer som håravfall, skadet hår, flisete tupper, flass etc. Her er grunnen til at det har dukket opp som en av de ideelle hår behandlinger for alle aldre:

Sørg for at du går til en god salong og få et hår spa med gode produkter. Hair spa kan gjøre underverker for håret ditt. Hele prosessen er en full rette for de vanskelige å håndtere lokker.

Spabehandlinger for skadet hår

Håret er sagt å være kronen på verket for hver kvinne. De fleste av oss tar alt for å se bra ut, men hårpleie blir ofte glemt, og dette fører til kjedelig og skadet hår. I slike tilfeller kan håret spa-behandling være den perfekte løsningen for nærende og foryngende dine lokker. Hair spa er et nytt konsept som hevder å kurere ulike hår problemer, som, håravfall, kjedelig og skadet hår, flass, flisete tupper, etc.

Hair spas arbeid for å gjøre håret sterkere, sunnere og bedre utseende. Hair spa kan bli separert i ulike kategorier, men de tre primær de er hår spa-for tørt og skadet hår, for tynt hår og for flass utsatt hår.

Alle hår spas innebærer en grunnleggende underliggende prosedyre som innebærer en sjampo etter som håret er håndkletørket. En nærende krem ​​bad er gnidd inn i hodebunnen, og også til hver og meget streng. Denne applikasjonen må gjøres seksjon for seksjon med mindre du ønsker ujevne resultater.

En avslappende massasje på akupressurpunkter bidrar til å lindre stress og lar en rolig atmosfære ta over. Håret trenger ikke å bli kraftig gnidd ut i en oljemassasje. Dette blir så fulgt av et damp sesjon i 10 minutter. Håret spa er ferdig med et hår skylling med vanlig vann. Ikke shampoo håret etter et hår spa, siden alle condition elementene vil bli tatt bort umiddelbart. Tre hår spas i måneden er en ideell rutine å holde seg til. Det finnes forskjellige hår masker og konsentrerer tilgjengelig avhengig av hvilken type hår, enten det er tørt og skadet eller tynning eller flass utsatt.

Hårbehandlinger

Tilstanden av ens hår er påvirket av faktorer som atmosfære, vær, forurensning, alkalisk vann, varme-behandlinger og styling produkter, etc. Slike endringer gir opphav til en serie av hår problemer strekker seg fra hudinfeksjoner, håret falle, alopesi, retardert vekst til flass og tupper. Disse problemene kan rettes opp ved hår spa-behandlinger siden de er den nyeste og mest effektive hårpleie behandling.

Les også:

Om sommeren håret blir klissete og fet og noen ganger er kjedelig og har flisete tupper. Slike hår kan behandles med Protein Hair spa som fylle håret for å gjenopprette sine næringsstoffer og holde dem fri for overflødig olje. Dette håret spa bidrar også ta vare på hudinfeksjoner.

I monsunen fører fuktigheten overskytende sekresjon av svette som gjør glans hår spa perfekt for denne sesongen. Skinne spa i utgangspunktet arbeider for å opprettholde tekstur og glans i håret i en merkelig sesong som dette. Glans spa gjenoppretter og bevarer de sunne næringsstoffene i håret og forhindrer ytterligere skader.

Strøm booster håret spa er ideelt for folk plaget med hår høst og alopecia problemer. Dette håret spa inneholder høy konsentrasjon av nærings midler som siver inn i porene og styrke skaftene på håret. Hvis kombinert med en kraftig massasje med et hår næring ampullen for hårvekst-det blir en foryngende hår spa som er ment for mennesker som også lider av alvorlig migrene og bihulebetennelse problemer.

Hvordan bli kvitt krusete hår naturlig

Hårskaftet inneholdende skjellagene har en tendens til å stå opp i tilfelle av ekstreme værforhold, og dermed, stripping av naturlige oljer fra håret. Hår, og dermed bli veldig tørt og frizzy. I slike tilfeller er det best å velge populære, prøvd og testet hjemme rettsmidler for frizzy hår. En av de viktigste fordelene med å stole på hjemme rettsmidler er at de ikke inneholder noen kunstige eller skadelige kjemikalier. Siden de består av naturlige ingredienser, hjem rettsmidler direkte påvirke tilstanden uten å forårsake noen skade ens hår.

Gram mel

Bland to spiseskjeer av gram mel til kokosmelk. Jevnt gjelder denne blandingen på hodebunnen og masser det. La den sitte i ca ti minutter. Dette gir tid til håret for å absorbere den vitale essensen av ingrediensene. Skyll den av med vanlig vann verken for varmt eller for kaldt. Ekstreme temperaturer legger til frizziness av håret. I tillegg legger melk fløte til blandingen vil tilstanden håret og gjøre dem skinnende.

Massasje

En annen effektiv hjem rette for krusete hår er å massere hodebunnen og håret med naturlige oljer slik som olivenolje (rik på omega-3-fettsyrer), jojoba-olje (som er rik på omega 3 og essensielle fettsyrer), emu olje, jordnøttolje, ricinusolje olje eller kokosolje. La dette på håret og hodebunnen området for omtrent en time, slik at det å bli absorbert godt. En vanlig massasje med disse oljer hjelper på å forbedre blodsirkulasjonen. Det gjør håret ser ikke-krusete og livlig.

Øl

Øl er også et effektivt middel. Påfør øl på håret ditt og eller forsiktig spray det på. Å gjøre dette bringer tilbake glansen i håret, noe som gjør dem mer håndterlig og mindre krusete. Alternativt helle litt øl i en bolle og la det bli som det er over natten. Neste dag, bruke den flytende å pleie håret.

Eggeplomme

Eggeplomme har condition egenskaper som er bra for krusete hår. En blanding av en pisket egg med en liten mengde vann, da masseres inn i hodebunnen i omtrent 20 minutter, etterfulgt av en vask håret med en sjampo, behandler frizziness av håret.

Bruk naturlige sjampo

Sjampoer som inneholder naturlige fuktighetsbevarende hjelpe i å gjenopprette den naturlige fuktigheten i håret. Selv sjampo som inneholder hvete, mais eller ris, eller beslektede ekstrakter, sørger for en stadig forbedring i håret helse ved å øke porøsiteten av håret.

Råd og Dont s

Redusere bruken av hårføner, hår strykejern, dårlig kvalitet hårfarge og andre skadelige kjemikalier på håret. Ta godt vare på diett og opprettholde en diett rik på viktige vitaminer og proteiner. Spis frisk frukt og grønnsaker. Unngå å utsette håret for støv og forurensning ved å dekke dem med et skjerf.

Frizz letthet: temme manke akkurat nå!

Fizzy, eller krøllete, er håret delikat og vanskelig å administrere. Men lære å like håret ditt, og du vil være glad du tok beslutningen.

En jente med krusete hairIf du har krusete hår, kan du finne det vanskelig å temme den som i sin natur er delikat. Og, hvis du bor i fuktige forhold, det vil bare legge til woes. Mange med normalt rett hår kan oppleve frizz på grunn av fuktighet.

Det er lettere å temme krusete hår enn det du tror. Med riktig pleie, kan det virke glatt og kontrollert.

Hårpleie instruksjoner

Bruk av hårpleieprodukter og kjemiske behandlinger

Etter vask, bruke en utjevning pomade eller serum til håret ditt. Konstatere at du velger et produkt som er utviklet for å glatte krusete hår. Ved å bruke kjemiske behandlinger for å rette håret, du øke sjansene for permanent skade håret ditt. Du har frizzy hår fordi folliklene mangler fuktighet.

Bruk av hårpleieprodukter verktøy

Gi håret tid til å tørke seg selv etter en dusj. Blåse tørking anbefales ikke da det kan forverre frizz. Slag tørking er bare fint hvis det fordeler varmen jevnere.

Hjem rettsmidler

Du kan prøve et hjem bøte for å håndtere krusete hår. Fremstill en hår maske, blande 8 ts av majones med 2 egg. Påfør blandingen på håret og la den sitte i en halv time. Deretter skylles grundig med kaldt vann.

Hvorfor hår noen ganger ser så kjedelig?

Kjedelig eller usunn utseendet på håret kan legge til mange år til din alder. Du ser sliten, gammel og dårlig preparert. Videre blir styling mye vanskeligere når håret er kjedelig. Noen hårtyper er mer sannsynlig til tørrhet enn andre og kan ha behov for ekstra fuktighet. Så kan årsaken til sløvhet av håret også være hårtype. Noen ganger kan det skade på håret som flisete tupper gjør håret ser kjedelig.

Noen av årsakene til at håret ser kjedelig inkluderer:

Helsetilstander

Noen ganger tar godt vare hår er ikke nok. Helsemessige forhold som anorexia nervosa, Menkes kinky hår syndrom, lav skjoldbrusk nivåer, lav parathyroid nivåer og ernæringsmessige mangler også har en rolle i håret helse; matt og tørr kan være en av en side-effekt av disse tilstander. Videre kan behandlingen av sykdommer, visse medikamenter og kroniske sykdommer også gjøre håret matt. Hva å gjøre.

Hvis du ikke merker noen bedring etter at du har gjort en felles innsats og håret ser ut til å være kjedelig, er det anbefales å kontakte legen din.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams